Категории
0

Защо да си партнирате с Минамарт?

Искате да сте част от неизбежната четвърта и идващата пета вълна на индустриалния прогрес? Автоматизацията, роботизацията и IoT революцията вече навлизат във всички сфери на бизнеса.
Искате да сте с две крачки пред Вашите конкуренти? Ще знаете точно колко, кога и къде трябва да направите нужните усилия, за да успеете.
Искате да надминете очакванията на клиентите си? Ще сте винаги ориентирани към положителните преживявания, които клиентите желаят да изпитат, когато пазаруват от Вашите продукти или услуги.
Искате просто да разнообразите портфолиото си от инвестиции и да получавате добри приходи? Ще сте спокойни, че Вашите финансови активи работят здраво за Вас и са защитени от негативни икономически процеси.
 
„Кой няма нужда от ежедневна храна и дребни домакински консумативи?“ Вие, нашите бизнес партньори, можете винаги да разчитате на Минамарт мрежата. Ние ще споделим с Вас опита, информацията и ще бъдем до Вас във всеки един момент от съвместното ни израстване. С правилните хора, бизнесът Ви може да се развива почти неограничено. Екипът на Минамарт има за цел да бъде от полза на всички малки и средни бизнес единици, с които си партнира. Заедно можем повече! Ето и възможностите, които се откриват пред Вас, ако сте партньор на Минамарт:
  1. Франчайз на Минамарт. Стартирайте собствен бизнес със силен бранд. Предназначен за лица, които имат желание да се развиват самостоятелно и в същото време да не допускат грешки на старта.
  2. Партньорска мрежа – minamart.eu. Неограничено продуктово място. Неограничен период, за който да бъдат презентирани на страницата ни Вашите продукти. Множество продуктови категории и опции. Персонализация на магазина. Свободно поставяне на Вашите собствени цени и отстъпки. 24/7 поддръжка на магазина. Заплащате, само 8.5% от продажба на всяка стока или услуга на онлайн платформата за търговия Marketplace Минамарт. Предназначен за юридически лица, с малък, среден и знчителен пазарен дял в района на операции.
  3. Дялово участие в Минамарт. Предназначен за физически и юридически лица, с доходи над средните за страната.
  4. Реклама в Минамарт. Предназначен за юридически лица от всички индустрии. Нашите магазини разполагат с рекламни дисплеи.
  5. Разработване на съвместни проекти с екипа на Минамарт. Предназначен за институционални инвеститори.