Категории
0

ИНВЕСТИРАЙТЕ В МИНАМАРТ

 

„Дайте на хората това, което искат от уюта на дивана им, доставен до входната им врата“.

Ние от екипа на Минамарт, се грижим всички наши инвестори да увеличават капитала си и в същото време да са защитени в тези динамични времена.

Защо инвестирането в онлайн бизнес, като Минамарт, може да бъде добра инвестиция:

Пасивни доходи и никакви усилия (ние се грижим за целият процес – от приемането и обработката на поръчката до доставката й до крайния клиент, хостинг, SEO, създаване на съдържание, реклама, персонал, логиситка, автопарк)

Относително бърза възвръщаемост на инвестицията (очаквана дивидентна доходност за 2023-2025: 9-11%)

Потенциал за рязко увеличаване на приходите (вашите дялове, също могат да увеличат стойоността си)

Ликвидност (много вероятно е да можете да продадете вашите дялове в онлайн бизнес по всяко време. Ако успеем да направим бизнеса по-успешен, имате голям шанс да продадете дяловете си на по-висока цена, отколкото сте ги закупили)

4 причини да участвате в приключението Минамарт

Да бъдеш акционер в Минамарт означава да споделиш и подкрепиш ясен стратегически проект, който е по-универсален, по-дигитален и по-устойчив. Инвестирайки в печеливш бизнес, с потенциал за висок ръст, Вие можете да сте спокойни за бъдещето си и това на поколенията след Вас.

1. Една вълнуваща мисия

„Пазарувай – без опашки!“ С идеята да направят ежедневието на хората от град Варна, малко по-лесно и удобно, две семейства отварят първата физическа локация и едновременно онлайн магазин с доставка до адрес на клиента. Използват собствен транспорт с портативни фризери, контролирани от апликация на телефона.

Уникалното при Минамарт доставките, е че клиентите могат да следят „на живо“, автомобилът с поръчката им и системата ги уведомява непрекъснато за състоянието на доставката. Комбинирани и усвоени са най-добрите практики от логистични и куриерски фирми. В помощ на логистиката по доставките, се използва изкуствен интелект „Джорд“, който е в напреднала фаза на развитие.

2. Уникална стратегия

Според предварителните проучвания с още една физическа локация, град Варна ще бъде напълно покрит логистично. В началото на месец Януари, 2024 е планувана втората физическа локация на Минамарт. А през месец Април, 2024 се очаква да бъдат въведени и първите автоматични шкафове за приемане на поръчките от клиентите, без нуждата от непрекъснато присъствие на служители от Минамарт. Успоредно с това, към месец Август 2024 ще бъде пуснат и първият напълно автоматизиран физически магазин в България.

Тази уникална стратегия е визията, която движи Минамарт напред. Предизвикателство пред Минамарт за близкото бъдеще е компютъризация и автоматизация в сектор Търговия на дребно.

3. Отговорен ангажимент

Тъй като не е достатъчно дадена компания да постигне силни икономически резултати, Минамарт се ангажира с програмата „Удобно пазаруване за всички“, за да гарантира дългосрочния успех на групата. Тази програма ще бъде основното острие на ангажимента ни за гражданите, което съвпада с икономическото и финансовото ни представяне в дългосрочен план.

4. Създаване на стойност

Подкрепена от дългосрочната визия за акционерната си структура, стабилното управление и експертните познания и ангажираността на своите служители, Минамарт бизнес модела винаги е насочвал печеливш и устойчив растеж. Солидният баланс, финансовото състояние и резултатите потвърждават силата на бизнес модела на Минамарт, който създава стойност и генерира паричен поток.

Кой може да инвестира в Минамарт: Наши потенциални съдружници могат да бъдат както юридически, така и физически лица, със средни и над средните доходи за страната.

Свържете се с нас да дискутираме, вашите потенциални интереси в бързо развивщия се онлайн бизнес с хранителни стоки.

Кратка статистика

  • Развитие на мрежата в СИ България 75%
  • Ноу Хау и позициониране на пазара за търговия от разстояние 95%
  • Готовност за отваряне на 1-ви напълно автоматизиран магазин 70%
  • Очаквана кумулативна дивидентна доходност на инвеститорите в Минамарт за 2023-2032 110%