Категории
0
Как да поръчам от онлайн магазин МИНАМАРТ?

Магазин “Минамарт” град Аксаково е изработил за своите клиенти и онлайн магазин, за хранителни и нехранителни продукти на водещи фирми от бранша. Качеството на предлаганите продукти е гарантирано. Артикулите са разделени в категории. На основната страница на магазина има снимка, цена и представяне на продукта. Подробният изглед съдържа повече разяснения, производител, линкове към вътрешни страници с допълнителна информация, цена, грамаж и други.

 

В него се влиза след натискане върху името на продукта или самата снимка. Цените в онлайн магазина са същите, както и в магазина находящ се в с.о. Терасите, гр. Аксаково.

ПЪРВА СТЪПКА :
След като сте направили избор на продукт от онлайн магазин “Минамарт”, използвате бутон “Купи” под снимката на артикула. Той изпраща избора Ви в “Количка”, видима в бялото поле горе в дясно. Изписва се “Името на Продуктът” е добавен във вашата количка. Тя е видима във всяка от страниците на онлайн магазина.

ВТОРА СТЪПКА :
Бутона “Количка” /в кошницата/ отваря форма с данни за доставката – избраните артикули са видими ясно. В полетата попълвате коректно данните за доставка. Бутонът “Приключване на поръчката” ще Ви води към следващите стъпки.

ТРЕТА СТЪПКА :
Minamart.eu предоставя възможност за избор и начин на доставката


  ► Доставка до точен административен адрес на получателя

  ► Доставка до адрес само по географски координати

  ► Възможност за вземане на поръчката директно от магазина находящ се в с.о. Терасите, гр. Аксаково

Избор за ден и час, за територията на град Варна и населени места в радиус до 25 км:

 • За днес.
 • За утре.
 • Друг ден от седмицата.

Доставките се осъществяват от 9:00 до 21:00 всеки ден през интервал от 3 часа, без неделя.

За населени места извън град Варна и радиус над 25 км:

 • Доставка по куриер на Еконт

При разговора с оператор може да изберете и друга опция.
  ► Друг договорен начин.

ЧЕТВЪРТА СТЪПКА :
Minamart.eu предоставя възможност за опции и начин на плащане. За територията на град Варна в радиус от 25 км:
  ► Плащане при доставка – наложен платеж
  ► Плащане по банков път
  ► Плащане чрез системата – myPOS.eu

За населени места извън град Варна и радиус над 25 км:
  ► Плащане по банков път
  ► Плащане чрез системата – myPOS.eu


ПЕТА СТЪПКА :
Преглед и потвърждение. Тук подробно виждате Вашата поръчка и при необходимост да коригирате.
След използване на бутон ПОРЪЧВАНЕ  поръчката се приема от екипа на Minamart.eu

Поръчките на нови клиенти, се изпълняват след провеждане на разговор за потвърждение по телефона на посочения от Вас номер! Оператор на Минамарт ще се свърже с Вас – след като обработи поръчката – наличност на артикула, евентуални промени в цена и други.

Сигурни ли са плащанията през интернет магазин МИНАМАРТ?

Сигурност на плащанията

 

Ние използваме само SSL сертификат на всички наши страници.

 • Използване на кредитна или дебитна карта в онлайн магазина на Минамарт – Visa/Mastercard/American Express/Paypal/други
За тази услуга сме предоставили сигурността на myPOS.eu. Всички транзакции се извършват на нашата страница за разплащане. Връзката между търговеца Минамарт и myPOS Web Checkout се осъществява чрез интернет чрез HTTPS протокол (SSL over HTTP). Исканията и отговорите са подписани цифрово. MyPOS хостът се намира на Datacenter Tier IV в Швейцария. Публичният адрес за myPOS Web Checkout е активиран и достъпен чрез всички доставчици на интернет услуги от първо ниво. myPOS доставя линия за спешна помощ чрез електронна поща или телефон, който е активиран на 7×24 и достига до сертифицирани инженери.

 • Регистрация на Вашите данни

Минамарт предлага възможността да закупите продукт без да създавате акаунт и да записвате Вашите данни на сървърите, т.е. можете да пазарувате като Гост в онлайн магазин Минамарт.

Какво се случва, ако продукта, който съм поръчал го нямате в наличност?
В случай, че не сме в състояние да предоставим продукта, който сте поръчали, ще ви попитаме дали можем да ви предоставим алтернативен продукт. На същата цена, ако е възможно.
Какво се случва, ако някой/някои от продуктите са ударени, опавковката е разкъсана?
При доставка с автомобил на Минамарт, шофьорът ще направи снимка/снимки, за да уведоми централният склад. Щетите ще бъдат за сметка на Минамарт.
В случай на използване на партньорска куриерска служба (извън зоните на покритие за доставка от Минамарт): моля, направете снимки, за да документирате щетите. Моля, свържете се незабавно с оператор на Минамарт на 0879 100061, изпратете снимките и документите за доставка на: delivery@minamart, за да ни уведомите за щетите. Ще предприемем всички небходими действия, за да възстановим, нанесените увреждания на продуктите или стоките.
С кого да се свържа в случай, че имам допълнителни въпроси?
Имате възможност да оставите „коментар“, когато поръчвате. В противен случай, моля, изпратете ни и-мейл до: info@minamart.eu или използвайте нашата контактна форма.
Какви са гаранциите и сроковете на годност на продуктите/стоките доставени от МИНАМАРТ?
Гаранцията зависи от инструкциите на производителя на въпросния продукт. Срокове на годност: всички хранителни продукти доставяни от Минамарт, са подлагани на строг вътрешен входящ и изходящ контрол. В случай, че сме Ви доставили продукт с изтекъл срок на годност, моля уведомете ни незабавно. Отделът за обслужване на клиенти ще отговаря на Вашите обаждания от понеделник до петък от 09:00 до 17:00 часа. Просто се обадете на +359 879 100061 или изпратете и-мейл си на info@minamart.eu.
Никога досега не съм поръчвал онлайн, какво трябва да направя?
Поръчката с minamart.eu е наистина лесно!
Можете да правите поръчки 24 часа в денонощието; в случай на запитвания или нужда от поддръжка, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон + 359 879 100061. Нашите обучени Оператори с радост ще Ви помогнат да направите първата си поръчка онлайн. Търсените продукти можете да намерите с помощта на функцията за търсене или да проверите навигационната лента вляво изберете „Избиране на категория“. Можете също така да започнете от главното меню и след това да отидете в нашия онлайн магазин, където ще намерите ексклузивни марки от различни видове. За подробности как да направите самостоятелно поръчка в онлайн магазин Минамарт, моля, погледнете ЧЗВ: „КАК ДА ПОРЪЧАМ ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИН МИНАМАРТ?
Какво е СОДЕКСО ваучер: Трапеза PASS

Какво трябва да знаете за ваучерите за храна Трапеза Pass?

Ваучерите за храна Трапеза Pass са платежни инструменти, които имат определен срок на валидност, различни номинални стойности и защитни елементи съизмерими с тези на банкнотите.

 • Ваучерите за храна са напълно освободени от данъци и осигуровки в рамер до 60 лв месечно на служител;
 • Стойността на Трапеза Pass ваучерите за храна е отпечатана с цифри и букви на лицето на всеки ваучер;
 • Ваучерите служат единствено за закупуване на готова храна, хранителни продукти и безалкохолни напитки;
 • Забранена е покупката с ваучери за храна на алкохол, тютюневи изделия и нехранителни стоки;
 • Забранена е обмяната на ваучерите срещу пари в брой;
 • Ваучерите могат да бъдат използвани до посочения срок на валидност, указан в долния десен ъгъл на лицевата страна на ваучера. След изтичане на този срок търговците няма да приемат Вашите ваучери;
 • Търговецът няма право да променя цените на хранителните продукти, според това дали купувате с ваучери или с левове;
 • При закупуване на готова храна и/или хранителни продукти с ваучери за храна Трапеза Pass не се връща ресто, но можете да доплатите с пари закупеното над стойността на ваучера;
 • Ваучерите могат да се използват на територията на цялата страна;
 • Ваучерите са валидни единствено ако не са скъсани, увредени или зацапани.

Предимства

 • С Трапеза Pass всичко е лесно – избирате търговския обект, решавате какви хранителни продукти или готови храни да закупите и заплащате на касата с Вашите ваучери;
 • Можете да използвате Вашите ваучери Трапеза Pass в голяма и разнообразна национална мрежа от магазини, супермаркети, ресторанти и заведения за хранене;
 • Трапеза Pass ваучерите за храна не могат да се използват за закупуване на алкохол, цигари и нехранителни стоки;
 • Дълъг срок на валидност – до една година;
 • Различни номинални стойности и защитни елементи съизмерими с тези на банкнотите;
 • Ако сумата на покупката е по-голяма от номинала на ваучерите, можете да доплатите в лева;
 • Търговецът няма право да Ви продава стоки срещу Трапеза Pass ваучери на цени, различни от обявените на тези в лева или да Ви иска допълнителна такса поради факта, че пазарувате с Трапеза Pass ваучери.
Какво е СОДЕКСО ваучер: Flexi PASS

За всичко, което обичате

Вие сами моделират пакета придобивки в зависимост от специфичните си нужди и желания: фитнес, козметични и здравни процедури, дрехи, книги, спорт, почивка, пътуване, детски стоки, хранителни продукти, ресторанти и много други.

Ваучерите Flexi Pass са платежни инструменти, които имат определен срок на валидност, различни номинални стойности и защитни елементи съизмерими с тези на банкнотите.

 • Стойността на Flexi Pass е отпечатана с цифри и букви на лицето на всеки ваучер;
 • Ваучерите служат за закупуването на всички стоки и/или услуги, предлагани в търговските обекти, освен ако няма изрично посочени рестрикции;
 • Забранена е обмяната на ваучерите срещу пари в брой;
 • Ваучерите могат да бъдат използвани до датата, указана на лицевата страна на ваучера. След изтичане на този срок търговците няма да приемат Вашите ваучери;
 • Търговецът няма право да променя цените на продуктите, според това дали купувате с ваучери или с левове;
 • При покупки с ваучери Flexi Pass не се връща ресто, но можете да доплатите с пари закупеното над стойността на ваучера;
 • Ваучерите могат да се използват на територията на цялата страна;

Ваучерите са валидни единствено, ако не са скъсани, увредени или зацапани.

Предимства

Да избираш свободно социалните си придобивки…

 • Придобивка по избор
 • Незабавно използваема придобивка независимо къде работите
 • Свобода и опростено използване
 • Най-голямата мрежа от обекти в страната
 • Спестявате средства
Какво е СОДЕКСО ваучер: Подарък PASS

Най-хубавият подарък е да получиш това, което желаеш!

Всеки, който се възползва от Подарък Pass, ще може да използва ваучерите за закупуване на желания от него подарък.

Подарък Pass е допълнение към заплатата, с което можете лесно и приятно да изпълните своите собствени желания.

Подарък Pass Ви дава възможност за по-голяма покупка.

 • Телекомуникационни продукти и услуги
 • Оптики, фармация и козметика
 • Туризъм и свободно време
 • За дома
 • Черна и бяла техника
 • Облекло и аксесоари
 • Детски стоки
 • Спорт
 • Ресторанти, кетъринг и хранителни стоки
Условия за осребряване на точки по бонус програма "ЛОЯЛНОСТ"
 1. Валиден минимален брой точки няма.
 2. Период след, който получени точки могат да се използват 1 ден.
 3. Минимална стойност на поръчка за получаване на бонус точки няма.
Как мога да предложа продуктите си в MARKETPLACE МИНАМАРТ?

От януари 2019 г. Минамарт предоставя възможност на търговци да предлагат продукти от свое име и под собствената си търговска марка в minamart.eu, като част от Marketplace Минамарт.

За да можете да предложите продуктите си в Marketplace Минамарт, е необходимо да отговаряте на няколко условия:

– Да разполагате със собствени стоки, които са разрешени и подходящи за продажба по интернет;

– Да разполагате с ресурс за обслужване на поръчки и организиране на бърза доставка до всяка точка на България;

– Да разполагате с електронна база данни с предлаганите продукти, включително описания и снимки на артикулите с висока резолюция;

– Да разполагате със специалист(и), които да подготвят и експортират информацията за продуктите ви (описания, снимки, характеристики) към платформата Marketplace Минамарт (посредством XLS файлове, XML / CSV, или пълна интеграция чрез API);

– Да осигурявате гаранционно обслужване на продуктите, за които е приложима гаранция съгласно българското законодателство.

В случай, че отговаряте на посочените условия, моля да посетите следната страница, на която да регистрирате дружеството си и да попълните необходимата информация тук:

В рамките на няколко дни от попълването на данните, с вас ще се свърже представител на Минамарт за установяване на сътрудничество.