Категории
0

Мултивитамини за подсилване на здравето - Едно на ден Life Extension 30 меки капсули

Продуктов код: 02292
Наличност: На склад
87.85 лв
Количество:

Осигурява допълнително покритие с витамини и хранителни вещества за вашето тяло.

Съставките в Once Daily Health Booster могат:

  • Попълнят диетичните празнини с трудни за набавяне витамини и хранителни вещества на основата на масла
  • Помогнат за защита срещу оксидативен стрес с витамин Е
  • Подкрепят здравето на костите и артериите с витамин К
  • Насърчат здравето на зрението с MacuGuard® фосфолипидна смес

One-Daily Health Booster е идеалното допълнение към нашите бестселъри мултивитамини „Един на ден“ и „Два на ден“ и осигурява допълнителна хранителна подкрепа за вашите очи, кости, сърце и др.

Съставки: (в 1 капс. ) (дн. доза / 1 капс.)
Витамин Е
(D-алфа токоферол)
30.2 mg 30.2 mg
Витамин К 3735 µg 3735 µg
Витамин К1 (фитонадион) 2000 µg 2000 µg
Витамин К2 (менахинон-4) 1500 µg 1500 µg
Витамн К2 (менахинон-6) 11 µg 11 µg
Витамин К2 (транс-менахинон-7) 181 µg 181 µg
Витамин К2 (менахинон-9) 43 µg 43 µg
MacuGuard®
Патентована смес от : фосфолипиди, екстракт от цвят от невен, осигуряващ 10 mg чист лутеин, 4 mg мезо-зеаксантин, транс-зеаксантин), миксирани каротеноиди (осигуряващи 1.24 mg алфа –каротен)
173 mg 173 mg
Хлорофилин
(натриево-магнезиев хлорофилин)
100 mg 100 mg
Миксирани токотриеноли 55 mg 55 mg
Шафран екстракт (от стигма) 20 mg 20 mg
Ликопен патентована смес
От микронизиран ликопен и Lyc-O-Mato® натурален екстракт от домат (плод)Масло от ленено семе, желатин, глицерин, микрокристална целулоза, пречистена вода, масло от шафран, царевично масло, пчелен восък, палмово масло, силиций, акациева смола, рожков за цвят, малтодекстрин.
10 mg 10 mg

Не съдържа: ГМО, глутен.

Други съставки: масло от ленено семе, желатин, глицерин, шафраново масло, царевично масло, пречистена вода, пчелен восък, палмово масло, силициев диоксид, акациева гума, цвят рожков, микрокристална целулоза, високо рафинирано соево масло, малтодекстрин.

LuteinPlus® и Mz® са регистрирани търговски марки на NutriProducts Ltd., UK, лицензирани съгласно патент на САЩ 8,623,428.

Хранителна добавка: 30 меки капсули.

Нето тегло: 32 гр

Дозировка и приложение: Приемайте по една (1) мека капсула дневно, с храна или както е препоръчано от медицински специалист.

Производител: Life Extension, USA

Вносител: Гео Нутришън ООД, гр.Пловдив, бул.Източен

Внимание:
Ако приемате антагонист на витамин К (напр. варфарин), консултирайте се с вашия доставчик на здравни услуги, преди да приемете този продукт.

Предупреждения: Дръжте далеч от деца.

Не превишавайте препоръчваната доза.

Не купувайте, ако външното уплътнение е счупено или повредено.

Когато използвате хранителни добавки, моля, консултирайте се с Вашия лекар, ако сте подложени на лечение за медицинско състояние или ако сте бременна или кърмите.

Хранителната добавка не трябва да се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Съхранявайте плътно затворени на хладно и сухо място.

Ползи за здравето с един поглед:

One-Daily Health Booster е перфектната хранителна добавка към бестселърите мултивитамини One-Per-Day и Two-Per-Day. Използвайте веднъж дневно Health Booster, за да осигурите допълнителна хранителна подкрепа за вашите очи, сърдечно-съдова система, кости и др.

One-Daily Health Booster също така съдържа уникални антиоксиданти, които могат да помогнат в борбата със свободните радикали, защитават ДНК и по този начин се борят с естествения процес на стареене.

Защо работи:

Нашите най-продавани универсални хранителни мултивитаминови формули One-Per-Day и Two-Per-Day ви осигуряват всички хранителни вещества, които трябва да приемате ежедневно. Но ако наистина искате да увеличите дневния си прием на хранителни вещества, за да получите допълнително покритие, Once-Daily Health Booster е разширение на формулите за добавки, намиращи се в Life Extension Mix и One-Per-Day и Two-Per-Day.

С други думи, Once-Daily Health Booster съдържа много полезни хранителни вещества, които не се намират в повечето мултивитаминни добавки.

Взет в комбинация с едно на ден и два на ден, веднъж дневно Health Booster е изключително рентабилен и перфектен хранителен спътник на тези бестселъри, мултивитаминни добавки и хранителни продукти.

Внасяйки разнообразие от хранителни вещества, Once-Daily Health Booster е популярна добавка към нашите подкрепени от науката мултивитаминови формули и може да подпомогне очите ви, да насърчи здравето на костите и сърдечно-съдовата система и да осигури допълнителна защита срещу свободните радикали, които насърчават естествения процес на стареене .

Освен това, формулата Once-Daily Health Booster също може да помогне за поддържане на нормална функция на ДНК, насърчаване на здрава простата и поддържане на здрава нервна система.

Науката зад продукта:

Веднъж дневно Health Booster осигурява:

Пет вида витамин К:

Витамин К1 е най-разпространената форма на витамин К, открита в зеленолистните зеленчуци. Въпреки че са здравословни, много хора не се наслаждават на тези зеленчуци. В допълнение към това, витамин К1 от тези източници може да се абсорбира слабо.

Нашата формула съдържа 2000 mcg витамин K1, същата доза, установена за насърчаване на здравето на сърцето в рандомизирано, плацебо-контролирано проучване.

Витамин K2 се предлага в много форми, включително MK-4, -6, -7 и -9. Въпреки че витамин К2 присъства в по-малки количества в средната диета, той се усвоява по-добре и остава в кръвта по-дълго от витамин К1. Освен това, витамин K2 също има ценни ползи за здравето на сърцето и костите .

Менахинон-4 (МК-4) насърчава здравето на артериите и костите. Тази добавка доставя 1500 mcg, което е точно същата доза, показана за насърчаване на здравословна костна плътност в клинично проучване.

Транс-менахинон-7 (МК-7) е вид витамин К, който помага за поддържане на здравината на костите и гъвкавостта на артериите. Тази добавка доставя 181 mcg, същата доза, изследвана в двойно-слепи, плацебо-контролирани проучвания, които измерват здравето на костите и сърдечно-съдовата система.

Също така, MK-7 се абсорбира добре и е установено, че остава в кръвния поток за продължителен период от време. Веднъж дневно Health Booster осигурява мощна доза от чиста, ултра-абсорбируема форма на MK-7, произведена чрез процес на биоферментация.

Менахинон-9 (MK-9) Според осемгодишно епидемиологично проучване при повече от 16 000 жени, Менахинон-9 насърчава сърдечно-съдовото здраве.

Тази добавка осигурява 11 mcg MK-6 (Menaquinone-6) и 43 mcg MK-9 (Menaquinone-9), тъй като тези много важни видове витамин К2 са ефективни в много малки количества.

MacuGuard® - патентована хранителна смес, съдържаща съединенията транс-зеаксантин, мезо-зеаксантин, лутеин и алфа-карнотен, които осигуряват подкрепа за очите.

Лутеинът е каротеноид, който е важна част от пигмента на макулата. Лутеинът помага за защита на очите от ефектите на синята и ултравиолетовата светлина.

Освен това лутеинът поддържа здравето на макулата. Лутеинът също така предпазва от оксидативен стрес, което може да помогне за поддържане на младостта на очите ви с течение на времето.

Шафран, който помага за поддържане на зрителната острота.

Смесени токотриеноли: Еднодневният усилвател на здравето на Life Extension съдържа токотриеноли, които са специални форми на витамин Е, които осигуряват мощни ползи за цялото тяло. Токотриенолите могат да повишат защитата срещу оксидативен стрес, да насърчат здравословен липиден профил, да защитят мозъка и когнитивните способности и дори да поддържат здравословния растеж на косата.

D-алфа токоферол - друга форма на витамин Е, която потиска липидната пероксидация.

Ликопен – поддържа здравето на простатата и предпазва от LDL окисляване.

Хлорофилин – предпазва ДНК от увреждане на околната среда.


Life Extension

от 50 до 100 лв
Маркa Life Extension
Ценови диапазон от 50 до 100 лв
Срок на доставка: 2 работни дни
Срок на доставка: 2 работни дни
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти