Категории
0

Система за пречистване на вода за вграждане AqueenaPro Zepter

Продуктов код: WT-100
Наличност: На склад
2,737.00 лв
Количество:
Една от най-ефективните системи за филтриране с максимален капацитет на денонощение 378 литра. Уникално решение за използване на пречистена вода за всяка нужда в дома или офиса.

Екологична. Високопроизводителна. 100% Ефективна. 

*допълнителна такса за монтаж +25 EUR, която не е включена в основната цена (препоръчваме плащане с карта или банков трансфер) Edelwasser - Напълно ефективна и лесна за използване система за пречистване на вода

Aqueena Pro - Smart система за чиста и здравословна вода.

Водните филтри на системата за пречистване на вода Aqueena Pro преработват чешмяната вода, за да неутрализират нивата на Ph и елиминират всякаква замърсители, включително тежки метали, химикали, вируси и микроби. Технологията на уреда осигурява до 378 литра здравословна, пречистена вода на денонощие.

Aqueena Pro е напълно безопасна филтърна система както за новородени, така и за възрастни, хора с бъбречни проблеми и други здравословни показания.  С нея не преструктурирате водата, не променяте нейните свойства, не я обогатявате. Без йонизатори, без електролизи, без озонатори, без UV лампи, чиито здравословни свойства са недоказани, а често и опасни за ежедневна употреба.

Aqueena Pro - 5 етапа на пречистване с Обратна осмоза за здравословна вода.

Системата включва следните филтри:

1 етап: 5-микронен полипропиленов пре-филтър - отстранява по-голямите частици като ръжда и пясък, както и други твърди примеси

2 етап: Въглероден филтър - абсорбира свободния хлор, органичните вещества, неприятните миризми, обезцветителите и други химични елементи от водата

3 етап: 1-микронен полипропиленов пре-филтър - премахва по-малките частици като суспендирани твърди частици и колоиди;

4 етап: Обратна осмоза - намалява съдържащите се във водата замърсители, като петвалентен арсен, барий, кадмий, селен, радий 226/228, тривалентен хром, шествалентен хром, нитрати/нитрити. Остранява ефективно бактерии, вируси, тежки метали, пестициди.

5 етап: Пост филтър с активен въглен - неутрализира мириса и подобрява вкуса

Системата Aqueena Pro е тествана и сертифицирана от Асоциацията за качество на водата, съгласно NSF/ANSI 42, 53, 58 за редуциране на вредните субстанции, съдържащи се в питейната вода.

Пречистената вода от уреда AqueenaPro е изследвана от оторизирана лаборатория за питейна вода, за съдържанието на субстанции и параметри на пречистената вода, показани в следната таблица:

Разработен специално за Zepter с микропори широки 100 000 пъти по-малко от ширината на човешки косъм, обратната осмоза на Aqueena Pro не пропуска дори най-малките вируси и микроби.

Aqueena Pro се свързва към водопроводната мрежа и мръсния канал.

Вместимостта на резервоара е 9,5 литра, а работния капацитет е до 378 литра пречистена вода на денонощие в зависимост от налягането на водата.

Системата използва Smart технология, която следи нейната изправност, статуса на филтрите, режима на работа, оптимизирайки изразходването на енергия и вода.

Най-добрият начин да защитите вашето здраве, здравето на семейството си или служителите е с постоянно снабдяване с чиста вода направо от вашия кран. Zepter Aqueena Pro Ви осигурява наистина здравословна вода за всички Ваши нужди. С пиенето на 2-3 л пречистена вода на ден от водните филтри на Zepter Aqueena Pro, можете да подобрите общото състояние на организма си, да укрепите имунната си система и да подобрите здравето си.

Отстранявайки опасните замърсители от Вашата вода, Вие премахвате опасностите, породени от тези токсични вещества, които могат да имат фатални последици в краткосрочен и дългосрочен план.

Системата за пречистване на вода Aqueena Pro е предназначена за вграждане. Към уреда получавате допълнително оборудване, което се монтира на мивка, за да имате достъп до чиста и здравословна вода само с 1 завъртане на кранчето.

Технически данни


Код на артикула: WT-100

Име на продукта: Aqueena Pro

Приложение: Уредът е разработен основно за филтриране на вода от общински тръбопроводи. За домашна употреба

Бруто тегло [кг]: 13.5

Нето тегло [кг]: 11.5

Цвят: Черно и бяло

Производител: HOME ART. & SALES SERVICES AG , Sihleggstrasse 23 , 8832 Wollerau - Switzerland

Функции: Филтриране на водата

Метод на пречистване: Обратна осмоза

Мощност: 25 W

Напрежение: НЕПРИЛОЖИМО

Вид на използваните филтри: Филтър с RO мембрана 20 GPD (основен), филтър с въглен, механичен филтър, антибактериален филтър

Работна температура: от 5ºC до + 35ºC

Ефективност: Мембрана - 100 галона, прибл. 378,5 л

Размери: 408x265x420 mm

Резервоар: обем: 9,5 л, използваем обем: прибл. 6 литра

Резервоар - време за производство на вода: прибл. 30 мин.

Защита: Клапан (спира филтрацията на водата)

Цвят: Черно и бяло

Работно налягане: 0,6 - 0,8 MPa

Оптимално рН на входящата вода: 6-8 pH

Подходящо налягане на входящата вода: 0.07-0.75 Mpa / 0.70-7.5 Bar

Процент на възстановяване на продукта: 42%

Коефициент за части на милион: ~ 20 ppm

Помпа: ДА

Автоматична система за промиване: ДА - преди и след приключване на процеса по пречистване на водата

Мътност: <3 (NTU)

Съдържание на пакета

• Уред AqueenaPro с комплект филтри • RO мембрана в защитно фолио – за инсталация • Захранване • Инструкции за обслужване и инсталиране • Питейна чешмяна вода • Ширмовани водни кабели • Скоба за оттичане • Ключ за защитата на мембраната • Директно подаване на вода • Скоби за бърза инсталация – 2 броя • Монтиране на кран

Честота на подмяна на филтъра

Име на филтъра - Код - Очаквана дата на смяна, считано от датата на инсталация •PP филтър пет микрона WT-100-72 на всеки 6 месеца • Филтър с активен въглен WT-100-73 на всеки 6 месеца • Кокосов филтър WT-100-75 на всеки 12 месеца • RO мембрана WT-100-15 на всеки 12 месеца. В таблицата са показани приблизителните, очаквани периоди на смяна, а не техния гаранционен период. За гарантиране на най-оптимална филтрация, може да се наложи да сменяте филтрите по-често. Скоростта на качеството на филтрацията (количеството на водата) зависят основно от налягането на водата, температурата и качеството на филтрираната вода. Ето защо системата за обратна осмоза винаги произвежда реверсивна вода. За Aqueena PRO съотношението е 2:1. Уредът е оборудван допълнително със система за сигнализация със светлина и звук, които показват необходимостта от поддръжка. При по-висока консумация на вода (от стандартната) уредът може да сигнализира за необходимостта от поддръжка в различни периоди от посочените.

Произведено в: Корея

Гаранция: 2 години

Монтаж

Инсталация на уреда: Продавачът извършва БЕЗПЛАТНА инсталация. Aqueena Pro, уредът за пречистване на вода, е разработен, за да се инсталира под мивката. Предварителното сглобяване налага някои работи * дърводелски и водопроводни. Инсталацията, оперирането, поддръжката и ремонтът трябва да бъдат извършвани само от оторизиран сервизен персонал на Zepter. Препоръчваме да подготвите мястото на монтажа: • Разстоянието между мястото на свързване и мястото на инсталиране на уреда не трябва да надвишава 1.5 м • Разстоянието от източника на вода не трябва да надвишава 3 м. • Разстоянието от мястото на изтичане на потребената вода не трябва да надвишава 3 м • Размерите на мястото на монтажа трябва да съответстват на тези на уреда Aqueena Pro. Препоръчително е уредът да бъде инсталиран близо до мивката, за да могат входящите и изходящите водни маркучи да бъдат лесно достъпни.* Забележка: В зависимост от мястото на монтаж и техническите възможности за свързването му към канализационната система, може да се наложи пробиването на отвори, напр. в кухненския плот. Ето защо всички допълнителни дейности за подготовка на мястото и инфраструктурата за инсталиране/свързване на филтъра (напр. професионално пробиване на отвори в камък, мрамор или други повърхности, приспособяване на канализационната система, инсталиране на независими източници на вода, обезопасяване на допълнителни връзки и клапани) трябва да бъдат извършени от клиента за негова сметка. Zepter осигурява стандартна/базова инсталация в подготвената инфраструктура с пробиване на обикновени отвори в кухненския плот.

Сертификати/Декларация

СЕ съответствие за електрическо оборудване. Декларация за съответствие съгласно Директива 2004/108 относно електромагнитната съвместимост. Декларация за съответствие съгласно Директива 2006/95/ЕО.относно електрически съоръжения, предназначени за използване при някои ограничения на напрежението Директива 2002/95/ЕО (RoHS) относно ограничението за употребата на определени опасни вещества в електрическото и електронното оборудване. Декларация по Директива 2002/96/ЕО относно отпадъци от електрическо и електронно оборудване (ОЕЕО) Декларация за съответствие във връзка с Регламент (ЕО) Nº1935/2004 относно материалите и предметите, предназначени за контакт с храни.

Инструкция за употреба: Моля изтеглете ТУК


Zepter

над 1000 лв
Маркa Zepter
Ценови диапазон над 1000 лв
Срок на доставка: 5 работни дни
Срок на доставка: 5 работни дни
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти