Категории
0

IMOU е марка, която се отличава с предоставянето на иновативни решения за умни домове, които са лесни за използване и предлагат високо ниво на сигурност.

Продуктите на IMOU, предлагани в онлайн магазин Минамарт, включват разнообразие от Wi-Fi камери за сигурност, които са подходящи както за вътрешна, така и за външна употреба. Тези камери са оборудвани с функции като висококачествена нощна визия, AI IMOU SENSE за интелигентно разпознаване на движение и възможност за съхранение на данни в облак. С технологията за цветна нощна визия, потребителите могат да виждат повече детайли дори при слаба осветеност. Освен това, IMOU предлага персонализирана зона за откриване на движение, което позволява на потребителите да получават известия само за движение, което е важно за тях, и да реагират своевременно. С над 2 милиона потребители по целия свят и присъствие в над 80 страни, IMOU е широко призната марка, която е получила препоръки от авторитетни източници като ZDnet и Tech Advisor, както и награди за дизайн като reddot winner 2021.

За допълнително удобство, IMOU предлага и Wi-Fi сензори за температура и влажност, теч на газ, течове на вода, аларма за бързо известяване с едно натискане на бутон, които могат да бъдат управлявани дистанционно и предоставят информация в реално време за условията в дома ви. Всички тези продукти са достъпни онлайн и могат да бъдат поръчани от Минамарт, което предлага удобство и лесен достъп до сигурността, която търсите. Със своята иновативна технология и лесна интеграция, IMOU сензорите и алармите са отличен избор за модернизиране на сигурността на вашия дом.

Потребителите на IMOU се радват на безплатна 30-дневна облачна памет, без задължителна абонаментна такса, както и на поддръжка за цял живот, достъпна 24/7 онлайн. Това прави продуктите на IMOU не само високотехнологични, но и достъпни, с акцент на удобството и спокойствието на клиентите.

Източник: Екипа на Минамарт