Категории
0

Интелигентен сензор за теч на вода Imou ZL1 ZigBee

Продуктов код: 050481
Наличност: На склад
57.95 лв
Количество:
Не позволявайте неизправност да причини повече щети от необходимото. Използвайте сензора IMOU и се уверете, че не изтича вода от пералнята или сифона. Устройството не изисква инсталация и можете да го поставите навсякъде, където искате да го управлявате. В долната част на устройството има два сензора за вода, които при засичане ще задействат аларма, за която ще получавате информация на телефона си.

Лесна и удобна употреба
Можете да поставите устройството където пожелаете. Не изисква сглобяване или допълнителна конфигурация. Нещо повече, можете лесно да регулирате височината на водата, за която сензорът трябва да ви информира. Степента на защита на устройството е IP66, така че не е нужно да се притеснявате, че голям разлив ще му навреди. За допълнително удобство можете да сдвоите сензора с други интелигентни функции във вашия дом – като например осветление. Ако има теч през нощта, ще действате по-ефективно, когато осветлението се включи автоматично.

Бърза информация за теч
Устройството работи в 2,4 GHz WiFi мрежа и използва надеждния протокол Zigbee, което означава стабилно предаване без смущения. След като устройството е сдвоено с базата, можете да получите известие на телефона си, независимо къде се намирате. Поставете сензора на уязвимо място и се насладете на спокойствие. Когато получите известието, ще сте сигурни, че ще се приберете навреме, преди да са нанесени още щети!

Дълго време на работа
Не е нужно да се притеснявате, че устройството ще откаже да се подчини в най-неподходящия момент. Устройството използва литиева батерия CR2032, която има живот около 1 година. Сензорът ще ви информира в приложението за необходимостта от смяна на батерията.

Производител: IMOU
Модел: ZL1
Размер: Φ50х18мм
Работно напрежение: DC 3V
Работна температура: -14°F до +131°F
Работен ток: ≤30mA
Живот на батерията: >1 година (20 пъти/ден)
Безжичен протокол: Zigbee
Честота на предаване: 2.4GHz
Комуникационно разстояние: 200 м
Ток в режим на готовност: ≤10uA
Мощност на предаване: ≤15dBm
Аларма за ниско напрежение: 2.6±0.2V

Включени
1 x Сензор за изтичане на вода
1 x 3M стикер
1 x заоблен нож
1 x ръководство за бърз старт

Imou

от 35 до 50 лв
Маркa Imou
Ценови диапазон от 35 до 50 лв
Срок на доставка: 5 работни дни
Срок на доставка: 5 работни дни
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти