Доставки – време, такси, условия

За територията на град Варна и населени места в радиус до 25 км.

Доставки за същия ден до 3 часа Доставка за следващия ден Доставка за друг ден
Безплатна доставка над 29.99 лв.  или Tакса доставка е 30% (тридесет процента) от стойността на поръчката. Безплатна доставка над 29.99 лв. или Tакса доставка е 15% (петнадесет процента) от стойността на поръчката. Безплатна доставка над 29.99 лв. или Tакса доставка е фиксирана на 1.50 лв (един лев и петдесет стотинки).

⇒ Доставката се извършва на адреса, посочен от Вас.

⇒ Минималната стойност за поръчка е – няма такава, като при покупки на стойност между 0.01 лв. и 29.99 лв. цената за доставка е в зависимост от времевият интервал, който сте избрали, а над 29.99 лв е безплатна, важи за поръчки на територията на град Варна и населени места в радиус до 25 км. На един регистриран акаунт може да има повече от един регистриран адрес.

⇒ Можете, да напазарувате и платите онлайн, а поръчката да вземете от магазин Минамарт находящ се в с.о. Терасите, гр. Аксаково – напълно безплатно.

Въпреки, че ще направим всичко възможно за да доставим стоките Ви в уговореното време, ние не носим отговорност в случай, че не успеем да го направим частично или изцяло, поради обстоятелства извън нашия контрол.

♦ Доставки с ниски разходи.Чрез комбиниране на хора и товари, поддържаме ефикасността на маршрутите и разходите ни на нива по-ниски от това, което е възможно за нашите конкуренти.

♦ Качествено изпълнение. Нашите шофьори са внимателно подбрани, проследявани, оценявани и обучени да доставят по-бързо и са с отлично отношение към клиентите.

♦ Ефективност, когато Ви потрябва. С доставките на Минамарт, Вие нашите клиенти ще се чувствате винаги спокойни.

♦ Чрез интегрирането на матрични технологии с изкуствен интелект и логистични практитки, ние екипът на Минамарт създадохме най-бързото, достъпно, безпроблемно и всеобхватно решение за доставка.

♦ След задълбочени двугодишни проучвания, анализи и консултации с логистични компании, екипът на Минамарт реши: „За да сме точни и спазим обещанията си към нашите клиенти, всички поръчки се изпълняват до входа на сградата на посоченият адрес за доставка.“

♦ Можете да изберете до 7 дни предварително за определен период от време. Доставката е за зоните на гр. Варна, обозначени и описани в Раздел зони за доставка на Общите условия.

⇒ Ние ще изпълним Вашата поръчка до главния вход на адреса за доставка. По Ваше желание доставчикът може да донесе поръчката Ви до адреса за доставка, например до определен етаж в жилищен блок или до кухнята Ви, но само ако има Вашето позволение и счита, че това е безопасно и възможно да се направи, така както желаете. Ние винаги си запазваме правото да доставяме само до главния вход на адреса за доставка.

Ново!!! За населени места извън град Варна и радиус от 25 до 50 км.

  • Доставка с транспорт на Минамарт: за поръчки над 200 лв и до 100 кг – безплатна. До 200 лв или над 100 кг – такса доставка: 10 лв. Можете да го направите, като добавите към кошницата си този продукт: Доставка Минамарт 25-50 км

За населени места извън град Варна и радиус над 50 км.

  • Доставка по куриер: до Офис на Еконт или СпидиБезплатна доставка за поръчки над 200.00 лв. и тегло до 10 кг. Tакса доставка е фиксирана на 7.90 лв (седем лева и деветдесет стотинки) за поръчки на стойност до 49.99 лв. За поръчки на стойност от 50.00 до 199.99 лв – такса доставка е 10.90 лв.

! Моля, имайте предвид, че към момента, доставяме стоки за същият ден само за територията на гр. Варна и населени места в радиус до 25 км, ако не е уговорено друго между клиента и Minamart.eu. Нашата услуга за доставка за същият ден, обхваща всички жилищни квартали на гр. Варна, както и курортните комплекси Св. св. Констатнитин и Елена, Златни пясъци и населените места в радиус до 25 км. Времето за доставка започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката от вас. За доставки можете да изберете времева рамка в интервала от 9:00 до 21:00 за конкретният ден или за следващ ден, с максимален избор на доставка до 7 дни напред. Ако някоя от часовите рамки не може да се избере, означава, че е заета.

! При доставката на стоки, забранени за лица под 18 години, трябва да се положи подпис от пълнолетен възрастен. Minamart.eu има политиката в случай, че лицето, което получава стоките, изглежда под 18 години да бъде изискан документ за самоличност. Ако липсва такова подобно доказателство и няма никого на тази възраст на адреса при извършване на доставката, стоките биват премахнати от поръчката и задържани от страна на доставчика. Ако се опитаме да доставим поръчката Ви на посочения от Вас адрес, но там няма никого за приемането на поръчката, то в такъв случай поръчката се анулира. При втори пореден такъв случай, профилът Ви се деактивира.

"" бе добавен към списъка с желани