Бонус програма „Лоялност“

Създадохме бонус програмата, тъй като обичаме подаръци, надяваме се и Вие!

С всяка покупка на продукт получавате бонус точки, които можете да използвате при следващи покупки. На всеки един избран от нас продукт ще се показва колко бонус точки ви дава. В профила си можете да следите бонус точките си в:

Моят профил

Бонус програмата е нашата благодарност към всички наши лоялни и потенциални клиенти! Като Ви предлагаме да избирате из между всички наши продукти, обменяйки ги срещу събраните от Вас точки. И всичко това става по един изключително достъпен и прозрачен начин.

Как работи програмата:

  • Всеки наш клиент при първначална регистрация става част от програмата „Лоялност“, като получава стартово 5 БОНУС точки.
  • При отварянето на всеки продукт, под цената му пише колко точки той Ви носи.
  • При завършването на всяка поръчка получавате известие, колко  точки сте получили от конкретната поръчка и колко имате събрани до момента.

Можете да закупите, който и да е продукт срещу събраните от Вас точки.

Как още можете да се възползвате от бонус програмата:

Колкото повече пазарувате, толкова повече бонус точки и награди ще получавате. Даже не е нужно да пазарувате, за да трупате награди. Споделяйте и печелете – Напълно Безплатно!

Някои от нашите предложения са с определено количество, което е изчерпаемо. Бихте могли да заявите по имейл, че събирате точки за конкретният продукт и ние ще Ви го запазим.

Готиното при тази бонус програма е, че като си съберете точки можете да ги използвате за продукти, които харесвате. Така не получавате подаръци, които са Ви излишни и да се чудите какво да ги правите.

Приятно избиране на подаръци! 🙂

*Условия за осребряване на точки по бонус програма „Лоялност“

  1. Валиден минимален брой точки, които могат да се използват за закупуване на друг продукт няма.
  2. Период след, който получени точки могат да се използват 1 ден.
  3. Минимална стойност на поръчка за получаване на бонус точки 50 лв.

"" бе добавен към списъка с желани