Категории
0

Спасителен буй за море и река роботизиран с дистанционно управление Havospark Hover Ark H3

Продуктов код: HS002
Наличност: На склад
11,489.00 лв
Количество:

Полезност: Спасителният роботизиран буй с дистанционно управление Hover Ark H3 е предназначен главно за водни спасители на море, езера, реки, пожарникари, полицейски части, а също и за кораби или яхти като по-ефективно спасително средство от повечето традиционни спасителни устройства.

Обхват на приложение: Басейни, резервоари, реки, плажове, яхти, фериботи, наводнения

Срок на доставка: 15 работни дни

Характеристики:

Притежава GPS-насочване, самоходен, дистанционно управляван роботизиран воден спасителен буй.

Спасителният буй Hover Ark H3 с дистанционно управление, спасяването на давещ се човек никога не е било по-бързо, по-лесно и по-ефективно. За да спаси давеща се жертва, вместо да скочи във водата, което може да създаде рискове за самия спасителен оператор, спасителният оператор трябва само да хвърли спасителния буй Hover Ark H3 с дистанционно управление във водата и да навигира роботизираното устройство до жертвата. Мощните двигатели, съчетани с вградена мощна батерия, му позволяват почти да лети върху спокойна или бурна вода и може да отнесе обратно давещия се до брега или безопасно място.

  • Няма нужда да скачате във водата, за да се намокрите и да поемате рискове отсега нататък. Просто хвърлете спасителната шамандура H3 с дистанционно управление във водата от брега, лодка или хеликоптер и използвайте дистанционното управление, за да я навигирате до жертвата, след което отнесете жертвата обратно.
  • За да се намалят смъртните случаи от удавяне, скоростта е от решаващо значение. Дистанционно управляваният спасителен буй Hover Ark H3 може да се втурне към жертвата с максимална скорост от 18 км/ч, което вече е пъти по-бързо от световните шампиони по плуване на 50 или 100 метра свободен стил. Той също така поддържа скорост от приблизително 7 км/ч, когато носи човек на "гърба" си.
  • С полезен товар до 200 кг, спасителната шамандура с дистанционно управление Hover Ark H3 разполага със силна плаваемост, равна на няколко обикновени шамандури. Следователно той е способен не само да спаси един човек, но и да предложи помощ на 4 души едновременно. С двама, които хващат страничните дръжки, докато другите двама се държат за средната греда, дистанционно управляваният спасителен буй може безопасно да ги транспортира до брега.
  • Мощното задвижване и механизъм за коригиране на курса на спасителния буй с дистанционно управление гарантира, че тя може да се движи срещу вълни в океана (издържа на 4~5 бала на вятър и вълни) и да се движи нагоре по течението в бързи води, като същевременно поддържа стабилен курс и надеждна работа.
  • Чрез използването на функцията за автоматично връщане, спасителния буй с дистанционно управление Hover Ark H3 винаги ще гарантира, че може да се върне безопасно при потребителя, когато комуникационният сигнал е изгубен за повече от 15 секунди. Операторът може също така ръчно да накара спасителния буй да се върне по всяко време, просто като натисне бутона за връщане.

Спецификации на Спасителен буй за море и река роботизиран с дистанционно управление Hover Ark H3

Скорост без натоварване  до 18 км/ч
Време в операция  до 45 мин
GPS прецизност 2 м
Скорост на пилотиране натоварен с човек  до 7 км/ч
Време за зареждане 3 ч
Обхват на дистанционно управление 800 м
Товароносимост 200 кг
Тегло на продукта 13.8 кг
Размери 103x63x20 см

Производител: Hoverstar Flight Technology Co., Ltd.

Произход: Китай

Срок на доставка: 15 работни дни
Срок на доставка: 15 работни дни
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти