Категории
0

Спасителен буй за водни площи - роботизиран с дистанционно управление TS3

Продуктов код: AB001
Наличност: На склад
9,089.70 лв
Количество:

Интелигентният захранващ спасителен пояс с безжично дистанционно управление е малък повърхностен спасителен робот, който може да се управлява дистанционно. Може да се използва широко в плувни басейни, резервоари, реки, плажове, яхти, фериботи, наводнения и други сцени за спасяване при падане във вода.

Дистанционното управление се осъществява от дистанционен пулт за управление, операцията е проста и маршрутът на пътуване на спасителния буй може да се контролира точно.

Скоростта на празен ход е по-голяма от 6m/s, може бързо да достигне до човека, който е паднал във водата за спасяване, а пилотираната скорост е 2m/s. От двете страни има предупредителни светлини с високо проникване, които могат лесно да локализират позицията на спасителния пояс през нощта и при лошо време. Предната предпазна лента против сблъсък може ефективно да предотврати удар и нараняване на човешкото тяло по време на пътуване. Витлото е със защитно покритие, за да предотврати заплитането и попадането на чужди предмети. Предната страна на спасителния буй е оборудвана със стойка за камера и може да се монтира камера за запис на информация за спасяването. Спасителният буй има вградена система за двойно позициониране GPS/Beidou, която може да постигне прецизно позициониране.

Срок на доставка: 21 работни дни

Описание

В случай на инцидент с падане във вода, захранващата спасителна шамандура може да бъде поставена в спасителната шамандура, за да локализира точно лицето, паднало във водата чрез GPS позициониране, видео разпознаване, ръчна идентификация и т.н., а дистанционното управление може да се използва за контрол местоположението на падналия във водата човек, за да започне спасяване. Човекът, който е паднал във водата, може лесно да хване спасителния пояс за удобство. Тези, които паднаха във водата, изчакаха спасение или ги върнаха в безопасна зона чрез енергийната система, което спечели ценно време за спасяване и значително подобри степента на оцеляване на падналите във водата. Когато падащият във водата човек е в критично състояние, задвижваният спасителен пояс може да носи спасители, които бързо да се приближат до падащия във водата човек за спасяване. Този вид приложение не само спестява ценната физическа сила на спасителите, но също така значително подобрява ефективността на спасяването. Когато е необходимо спасяване на дълги разстояния (извън видимия обхват), задвижваният спасителен пояс може да си сътрудничи с дрона, за да извърши триизмерно спасяване. Тази триизмерна интелигентна безпилотна спасителна система, комбинираща въздух и вода, значително увеличава обхвата на спасяването и значително обогатява спасителните методи.

Обхват на приложение

Басейни, резервоари, реки, плажове, яхти, фериботи, наводнения

Характеристи и предимства

1. Надеждна обвивка

Използвайте LLDPE материал с добра устойчивост на износване, електрическа изолация, издръжливост и устойчивост на студ.

2. Точно позициониране

Поддържа GPS/Beidou двойна система за позициониране, позициониране по-бързо и по-точно.

3.Връщане към началната система

Функция за автоматично връщане към дома с един бутон, функция за автоматично връщане към дома при загуба на връзка.

4. Ясно разпознаване

Предупредителните светлини с високо проникване могат да определят местоположението на оборудването дори при мъгливо време.

5. Самоизправяне

С функция за самоизправяне, той може автоматично да се изправи към нормално движение след преобръщане.

6. Управляемост

Операцията с дистанционно управление може да изпълнява основни действия като напред, назад, завой наляво, завой надясно и автоматично връщане към дома.

7. Работа в мрежа (по избор видео, аудио)

Свързана с мрежовата облачна платформа на робота, информацията за състоянието в реално време, като местоположението на робота, мощността, аудиото, видеото, информацията за откриване и т.н., може да се предава в облака през 4G/5G мрежата и фоновия компютър и мобилен телефон терминали могат да бъдат консултирани и спасяваните хора в случай на нужда.

8. Корпусът е лек и лесен за бързо изваждане

Лек корпус, лесно и бързо освобождаване

Основни спецификации

1. Размери: 930мм*760мм*270мм

2. Тегло: ≤13 кг

3. Спасителна товароносимост: ≥400 кг

4. Максимална тяга: ≥300 N

5. Точност на връщане у дома: ≤2 м

6. Скорост на празен ход: 6.3 м/с

7. Скорост на пилотиране натоварен с човек до 80 кг: 2 м/с

8. Време за издръжливост при ниска скорост: ≥60 минути

9. Разстояние за дистанционно управление: ≥1.6Km

10. Осигурена плаваемост: ≥25Kg

11. Живот на дистанционното управление: ≥3h

Производител: Topsky Intelligent Equipment Group Co

Произход: Китай

Срок на доставка: 15 работни дни
Срок на доставка: 15 работни дни
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти