Категории
0

Сърф на подводни криле електрически Havospark Hover Foil H5-P

Продуктов код: HS005
Наличност: На склад
14,415.00 лв
Количество:

Бъди винаги актуален с Hover Foil H5-P!

Съчетавайки най-новите технологии за сърфиране, китайският efoil-Havospark Hover Foil H5-P е електрически хидрокрил (или борд с efoil), който може да се управлява и ускорява от безжичен водоустойчив ръчен контролер.

Захранван от литиева батерия с висока енергийна плътност, която е инсталирана вътре в дъската за сърф, електрическата дъска за сърф на подводни криле за продажба може да се движи с умопомрачителна скорост до 45 km/h (28 mph). След като потребителят намери правилния баланс на дъската и дъската ще напусне водната повърхност и ще „лети“ над водата.

Независимо дали сте начинаещ или опитен търсач на силни усещания, от спокойни реки, езера до диви океански вълни, електрическият сърф на подводни криле Hover Foil H5-P, ви позволява да се плъзгате през тях.

Hover Foil H5-P се поръчва с предварителна заявка и 100% авансово плащане.

Срок на доставка: 15 работни дни

 

Как работи

Електрическият eFoil използва усъвършенствана литиево-йонна батерия за захранване на безшумен електродвигател, който е монтиран на изцяло въглеродно хидрокрило, като всичко това се контролира с безжичен Bluetooth ръчен контролер. Ездачите могат да летят повече от час със скорост до 45 km/h (28 mph).

Кой може да си "играе" с него

Създадохме нашите продукти за всички - от напълно начинаещи, търсещи забавно и безопасно изживяване, до топ спортисти, които търсят своето следващо вълнение. Обикновено препоръчваме електрическия eFoil за ездачи на възраст 16 и повече години, които тежат под 125 кг.

Забавлението да "летиш" над водата

Основното удоволствие от играта с електрическия Hover Foil H5-P е, че можете да стоите на дъска, която ви носи над водата (около 50 cm до 80 cm от водната повърхност). Стабилен, по-бърз и дори консумира по-малко енергия от батерията, тъй като има по-малко съпротивление с водата.

Безжично ръчно управление

Фактът, че Hover Foil H5-P е с дистанционно управление, дава на ръката ви повече свобода при балансиране и регулиране на скоростта. Просто преместете палеца си, за да превключите между нивата на 50 скорости и отпуснете спусъка, за да спрете незабавно Hover Foil H5-P, когато е необходимо. Електрическият Hover Foil H5-P използва безжично зареждане, което прави структурата му още по-водоустойчива за употреба. За да го заредите, поставете го върху предоставената основа за зареждане.

Мощно задвижване

Нашата уникална система за задвижване е проектирана да даде на ездачите възможността да летят над водата при пълна безопасност. Изработено от композит от въглеродни влакна и алуминиева сплав, Hover Foil H5-P тежи само 25 кг, но може да ви носи над водата до 70 см височина (2,3 фута), когато го задвижите до подходящата скорост.

Батерия и време на работа

Литиевата батерия е инсталирана в отделение за батерии, вградено вътре с платката. Може да използва течаща морска вода за охлаждане на батерията, като същевременно остава защитена срещу корозия и ръжда. Поддържа непрекъсната употреба до 60 минути или дори повече, ако можете често да се издигате и задържите над водата.

Спецификации

Максимална скорост 45 км/ч (28 мили/ч)
Тегло (вкл. батерията) 25 кг
Дължина на дъската  1.67 м
Тип батерия 35Ah литиево йонна
Издържливост на батерията 60~80 мин
Тегло на батерията 10 кг
Време за зареждане 1~2 часа
Максимална мощност 8000W
Височина над водата 0~70 см (0~2.3 фута)

Производител: Hoverstar Flight Technology Co., Ltd.


Havospark

над 1000 лв
Маркa Havospark
Ценови диапазон над 1000 лв
Срок на доставка: 15 работни дни
Срок на доставка: 15 работни дни
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти