Категории
0

Сърф електрически Havospark Hover H5-F

Продуктов код: HS006
Наличност: На склад
15,950.00 лв
Количество:

Електрическа дъска за сърф Havospark H5-F, е бързо работеща моторизирана дъска за сърф, която се захранва от литиева батерия с висока енергийна плътност, която е инсталирана на дъската, и се ускорява от ръчното дистанционно управление, което е кабелно свързано към предната част на дъската.

С моторизираната дъска за сърф H5-F можете да се насладите на тръпката от сърфирането с много по-малко изисквания към вятъра и вълните. Потребителят може лесно да поддържа равновесие на електрическата ховър дъска за сърф с правилно позиционирани опори, докато се държи за кабела за дистанционно управление. Купете и се насладете на тръпката от сърфирането с моторизирана дъска за сърф H5-F!

Hover Foil H5-F се поръчва с предварителна заявка и 100% авансово плащане.

Срок на доставка: 15 работни дни

 

Корпус

Електрическата дъска за сърф H5-F, се предлага с материал изцяло от карбонови влакна, които са по-леки и устойчиви на удар за сърфиране при висока скорост.

Дисплей за мощност

LED екранът на носа на електрическата дъска за сърф Hover H5-F, показва текущото напрежение и процента на оставащия заряд на батерията в реално време, така че сърфистът може да получи бърза представа за това колко време може да продължи да сърфира всеки път, когато погледне надолу по дължината на усилващия низ.

Бустър

Като държи бутона на дръжката, сърфистът може да увеличи мощността и да се наслади на усещането на скоростта от сърфирането. Бустерът е свързан към носа на Havospark Hover H5-F, чрез жица, която ви помага да поддържате баланс и да маневрирате с ховър сърфа.

* Защитната гривна трябва да бъде включена по време на сърфиране. След като ездачът падне от дъската за сърф и предпазната гривна остане с него, дъската незабавно ще бъде изключена и ще спре да работи.

Захранващ блок

Батерията е с висок капацитет от 58 Ah и осигурява период на сърфиране от 40 минути при максимална скорост от 56 км/ч (34,8 мили в час). Също така за по-лесна инсталация, батерията използва винтове за бързо освобождаване, които изискват само половин оборот завъртане на четири специални уплътнителни винта за заключване/отключване на батерията на борда за сърф.

Комфорт при сърфиране

Електрическата дъска за сърф Hover H5-F, осигурява ергономични подложки и каишки, изработени от мемори пяна, което позволява по-удобно стоене, скачане и поддържане на баланс както за обикновени, така и за "шантави" сърфисти. Те са изработени така, че разпределението на тежестта върху дъската да е подходящо.

Охаждаща система

Батерията е безопасно водоустойчива, поради което позволява отсекът за батерията на Hover H5-F, да бъде потопен във вода за охлаждане по време на каране, поддържайки идеална температура.

Спецификации

Материал Карбонови влакна
Пикова мощност на двигателя 12 KW
Капацитет на батерията 3.6 kwh
Макс. скорост Около 56 км/ч
Макс. време за сърфиране 30-40 минути
Време за зареждане 4-5 часа
Размер 191*67*23 см
Тегло  70 кг (с батерията), 34.5 кг (без батерия)
Цикли за зареждане на батерията 800 пъти
Максимално тегло на сърфиста  120 кг

Производител: Hoverstar Flight Technology Co., Ltd.

Произход: Китай


Havospark

над 1000 лв
Маркa Havospark
Ценови диапазон над 1000 лв
Срок на доставка: 15 работни дни
Срок на доставка: 15 работни дни
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти