Категории
0

Система за задвижване при гмуркане DivBoost

Продуктов код: HS010
Наличност: На склад
20,870.00 лв
Количество:

Запознайте се с DivBoost, първата в света задвижваща система за гмуркане, която може напълно да освободи ръцете на водолаза. Този продукт е създаден за подобряване на изживяването на потребителя при гмуркане. Използването на DivBoost позволява на опитен водолаз да лети под водата с 6 км/ч. Това се постига, чрез витлата, които са фиксирани от двете страни на кръста на водолаза, ръцете на водолаза се освобождават по време на целия процес на гмуркане, за участието им в други дейности. Потребителят може да контролира посоката на гмуркането под водата, като регулира позата си.

DivBoost се състои от две витла, система за окачване на кръста и литиева батерия с високата плътност, която също може да бъде стабилно закрепена към резервоара за гмуркане.

DivBoost се поръчва с предварителна заявка и 100% авансово плащане.

Срок на доставка: 15 работни дни

 

Защо водолазът се нуждае от DivBoost?

  • Голяма тяга - DivBoost може да увеличи скоростта на гмуркане до 6 км/ч под водата.
  • Свободни ръце - Пропелерите са фиксирани на кръста на водолаза, следователно водолазът не трябва да се държи за нещо, има повече маневреност под водата със свободни ръце.
  • Дълго време на работа - Високомощният батериен пакет гарантира на водолаза, безпроблемно гмуркане с продължителност до 50 минути.
  • Изключително водоустойчив  - DivBoost може да поддържа дълбочина на гмуркане -  до 40 метра  под морското равнище, като батерията и други компоненти остават незасегнати.
  • Лесно инсталиране на батерията - Батерията може да бъде инсталирана в системата за окачване и да се носи на гърба на водолаза, или да бъде прикрепена към бутилката за гмуркане. Батериите могат да се „сменят направо“ под вода. (Водолазите могат да вземат повече батерии със себе си и да ги разменят под водата, за да спечелят повече разстояние и време. Нужен е втори водолаз за помощ, поради теглото на батерията)
  • Тих по време на работа - DivBoost произвежда минимум количество шум, докато работи под водата, като по този начин се избягва да обезпокоява рибите и други форми на подводен живот, докато водолазът се приближава към тях.

Някои от приложенията на DivBoost: подводна фотография, подводен ремонт, подводен риболов, проучване и вземане на проби.

Спецификации и параметри на DivBoost

Експлоатационни данни  
Общо тегло 6 кг
Размери 66 см (Ш)*36 см (В)
Степени на скорост Ниска/Висока
Пълна тяга 15 kg/f
Работна температура -5 ℃ ~ 40 ℃

 

Батерия  
Размери 30см*17см*8см
Тегло 3.5 кг
Капацитет 15000mAh
Време на работа до 50 мин
Време за зареждане 2-3 ч

Производител: Hoverstar Flight Technology Co., Ltd.

Произход: Китай


Havospark

над 1000 лв
Маркa Havospark
Ценови диапазон над 1000 лв
Срок на доставка: 15 работни дни
Срок на доставка: 15 работни дни
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти