Категории
0

Мини електрическа джет-лодка едноместна

Продуктов код: HS011
Наличност: На склад
19,870.00 лв
Количество:

Една от най-малките джет-лодки в света

Изпитайте тръпката да се впуснете в неизвестното, да се забавлявате със семейството в морето, да се „катерите“ по бързеите или да ловите риба на спокойствие.

Има нещо странно симпатично в превозните средства с миниатюрни размери, които и още могат да превозват възрастни. Това е вярно за електрическите микроколи и очевидно е вярно и за микролодките. Но не  вярвайте на думите. Сами можете да оцените тази изключително забавно изглеждаща, мини електрическа лодка с джет!

Поръчва се с предварителна заявка и 100% авансово плащане.

Срок на доставка: 15 работни дни

Рядко се случва да можете да докоснете носа и кърмата на лодката си едновременно и да оживеете, за да разкажете за това, но това е само едно предимство на такъв малък плавателен съд като този, който ви предствяме в Минамарт.

alibaba jet boat

Тази мини електрическа реактивна лодка е дълга само 1.8 метра (5 фута 11 инча), но разполага с достатъчно мощност, за да достигне скорост до 54 км/ч (30 мили/ч).

Това е благодарение на електрическия мотор с мощност 16 кВ (ок. 23 к.с.), който използва водоструйно задвижване, подобно на джет-ски. Това е много мощност в малък пакет, така че моторът включва водно охлаждане, за да се гарантира, че може да работи непрекъснато при високи скорости.

Моторът е монтиран в 45-килограмов (77-фунтов) корпус, оформен от ABS пластмаса.

Сменяема литиева батерия захранва устройството и тежи 23 килограма (48,5 паунда), или почти колкото самата лодка.

Пакетът батерии от 5.25 кВч издържа 65-75 минути при пикова мощност, въпреки че времето за работа при по-ниска мощност вероятно е много по-дълго. Батерията също е предназначена за 800 цикъла на зареждане, така че трябва да се използва и за дълги разстояния.

Има отделение за батерии точно зад пилотската кабина, няма много допълнително място за съхранение на много други неща. Все пак не бихме препоръчали да държите спасителна жилетка там; вероятно вече трябва да е на гърба Ви.

Тази мини-лодка няма типичното кормило. Вместо това тя, използва насочена тяга от реактивната дюза за бързо управление.

Има толкова много за обичане в това нещо. Всъщност има толкова много неща, които да обичате само в изображението по-горе.

Естетическият избор за цвета на лодката е смел и аз го харесвам. Азбучната супа отстрани изглежда е имала някаква посока или намерение, поне първоначално, преди да бъде изгубена в етапа на кандидатстване. Може би са искали да пише „NO RACE“? Или може би „RACE ON“?

„Young ree urfing“ изглежда разказва друга история, може би свързана с висящото „S“ отстрани. Но тогава за какво бяха предназначени останалите писма? Сякаш някой е оставил малкото си дете да си играе с комплекта стихотворения с магнит за хладилник твърде дълго. Какво става тук бе хора?!

След това има и човек, който носи онази ски маска с две дупки, сякаш ще обира банка на път за вкъщи.

Спецификации и параметри на мини електрическата джет-лодка

Експлоатационни данни  
Замерена можност 16 кВ
Тегло на корпуса 45 кг
Скорост 0~54 км/ч
Време на работа при макс. скорост 65~75 мин
Макс. натоварване 140 кг
Размери на лодката 1950*860*650 мм
Метод на охлаждане Активно охлаждане чрез потапяне във вода

 

Батерия

Живот 800 цикъла
Тегло 23 кг
Капацитет 5.25 кВч
Време за зареждане 3~4 ч

 

Това е мини електрическата лодка с джет, която продължава да дава! И момче, дава ли... само вижте колко бързо могат да летят тези неща във видеото по-долу!

Срок на доставка: 15 работни дни
Срок на доставка: 15 работни дни
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти