Категории
0

Уиски The Macallan M Decanter 700 мл

Продуктов код: SP0001
Наличност: На склад
17,797.00 лв
Количество:
  • Доставка до 10 работни дни до всяка точка на България.
  • Изисква се 50% капаро по банков път.
  • Включена застраховка в цената.

Последното вписване в серията 1824 на Macallan се отклонява от емоционалните имена, вдъхновени от цветовете, и се превръща просто в The Macallan M. Произведено с уиски, което достига далеч в миналото на Macallan, с препочитание да отлежава в шери бурeта. Това е определено луксозно уиски, което се вдъхновява от историята на дестилерията.

Macallan M се предлага в кристална гарафа, проектирана от известния дизайнер на модата и луксозните стоки Fabien Baron и изработена от Lalique, които също са работили заедно върху колекцията "The Macallan". Уискито идва в луксозна кутия и с кристална запушалка.

Гарафата има шест аспекта, отразяващи шестте стълба на The Macallan (Маккалън): дом — Easter Elchies House, необичайните за индустрията малки дестилатори (казани), най добрата част, отрязана от дестилата, изключителните дъбови бъчви, естествения цвят и несравнимия дестилат. Всяка гарафа е гравирана с индивидуален номер.

Дегустация от производителя

Аромат: Сухи плодове узряват, след това омекват, показвайки кадифения сатен. Ванила съпровожда зелена ябълка ръка в ръка, без да поема водеща роля. На фона индийско орехче, джинджифил и канела създават фин ансамбъл, а полираните дъбови нотки сякаш ще надделеят, но никога не го правят, по-скоро играят в дълбочина, заедно с дъха на омайващо сочни портокали.

Вкус: Небцето се отваря обогатено от дъх на дървени подправки, бавно показващи всичките си вискозитети. Дървеният дим се влива и излиза тежко.

Завършек: По-тежкият вкус на стафиди без семки те завладява, криволичейки за дълъг пълноценен финал.

Rated 18 Алкохолът не се продава на лица на възраст под 18 години.

Алкохолен градус: 44.7°

Условия на съхранение: Съхранение на сухо, хладно и чисто място, защитено от миризми, пряка слънчева светлина и топлина.

Производител: Macallan

Произход: Шотландия

Вносител: Кока Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България АД
 


над 1000 лв

700 мл

Уиски
Ценови диапазон над 1000 лв
Разфасовка 700 мл
Вид Уиски
Срок на доставка: 10 работни дни
Срок на доставка: 10 работни дни
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти