Категории
0

За територията на град Варна и населени места в радиус до 25 км.

 
ДОСТАВКИ ЗА СЪЩИЯ ДЕН ДО 3 ЧАСА ДОСТАВКА ЗА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ДОСТАВКА ЗА ДРУГ ДЕН
Безплатна доставка над 79.99 лв.  или Tакса доставка е 30% (тридесет процента) от стойността на поръчката. Безплатна доставка над 79.99 лв. или Tакса доставка е 15% (петнадесет процента) от стойността на поръчката. Безплатна доставка над 79.99 лв. или Tакса доставка е фиксирана на 3.50 лв (три лева и петдесет стотинки).


⇒ Доставката се извършва на адреса, посочен от Вас.

⇒ Минималната стойност за поръчка е: 35.00 лв. (тридесет и пет лева), като при покупки на стойност между 35.00 лв. и 79.99 лв. цената за доставка е в зависимост от времевият интервал, който сте избрали, а над 79.99 лв е безплатна, важи за поръчки на територията на град Варна и населени места в радиус до 25 км. На един регистриран акаунт може да има повече от един регистриран адрес.

⇒ Оперираме изцяло, онлайн.

Въпреки, че ще направим всичко възможно за да доставим стоките Ви в уговореното време, ние не носим отговорност в случай, че не успеем да го направим частично или изцяло, поради обстоятелства извън нашия контрол.

♦ Доставки с ниски разходи.Чрез комбиниране на хора и товари, поддържаме ефикасността на маршрутите и разходите ни на нива по-ниски от това, което е възможно за нашите конкуренти.

♦ Качествено изпълнение. Нашите шофьори са внимателно подбрани, проследявани, оценявани и обучени да доставят по-бързо и са с отлично отношение към клиентите.

♦ Ефективност, когато Ви потрябва. С доставките на Минамарт, Вие нашите клиенти ще се чувствате винаги спокойни.

♦ Чрез интегрирането на матрични технологии с изкуствен интелект и логистични практитки, ние екипът на Минамарт създадохме най-бързото, достъпно, безпроблемно и всеобхватно решение за доставка.

♦ След задълбочени двугодишни проучвания, анализи и консултации с логистични компании, екипът на Минамарт реши: „За да сме точни и спазим обещанията си към нашите клиенти, всички поръчки се изпълняват до входа на сградата на посоченият адрес за доставка.“

♦ Можете да изберете до 7 дни предварително за определен период от време. Доставката е за зоните на гр.   Варна, обозначени и описани в Раздел зони за доставка на Общите условия.

⇒ Ние ще изпълним Вашата поръчка до главния вход на адреса за доставка. По Ваше желание доставчикът може   да донесе поръчката Ви до адреса за доставка, например до определен етаж в жилищен блок или до кухнята Ви, но само ако има Вашето позволение и счита, че това е безопасно и възможно да се направи, така както желаете. Ние винаги си запазваме правото да доставяме само до главния вход на адреса за доставка.

За населени места извън град Варна и радиус от 25 до 50 км.

  • Доставка с транспорт на Минамарт: за поръчки над 200 лв и до 200 кг – безплатна. До 200 лв или над 200 кг – такса доставка: 20 лв. Можете да го направите, като добавите към кошницата си този продукт: Доставка Минамарт 25-50 км

За населени места извън град Варна и радиус над 50 км.

  • Минималната стойност за поръчка е: 35.00 лв. (тридесет и пет лева)
  • Доставка по куриер: до Офис на Еконт или Спиди – Безплатна доставка за поръчки над 200.00 лв. и тегло до 5 кг. Не се изпращат стоки, които изискват минусов температурен режим (замразени храни)! 
  • Tакса доставка е фиксирана на 8.90 лв (осем лева и деветдесет стотинки) за поръчки на стойност от 35.00 лв. до 99.99 лв и тегло до 5.00 кг. За поръчки на стойност от 100.00 до 199.99 лв и тегло до 5 кг – такса доставка е 13.90 лв. За поръчки с общо тегло над 5 кг, клиента ще заплати разликата за доставка в цената калкулирана при направената поръчка, директно на куриера при получаването й или изберете и добавете в кошницата си: Допълнителна такса Доставка с куриер
  • Важи само за поръчки на стойност над 200 лв! Доставка по куриер на Спиди: до адрес на клиента – Безплатна доставка за поръчки над 200.00 лв. и тегло до 5 кг.  Моля, отбележете в полето ! ЗАБЕЛЕЖКА ! при финализиране, че желаете доставка до Ваш адрес. За поръчки на стойност над 200 лв и с общо тегло над 5 кг, клиента ще заплати разликата за доставка в цената калкулирана при направената поръчка, директно на куриера при получаването й или изберете и добавете в кошницата си: Допълнителна такса Доставка с куриер
  • Продуктите в определени категории изискват плюсов температурен режим и могат да бъдат изпращани по куриер на Еконт за цялата страна – с 1 (един) ден предварителна заявка. Транспорта е с хладилни чанти или кутии. Доставката по куриер на Еконт за тази категория се оскъпява с 8.99 лева. Можете да добавите продукта „Доставка с Хладилна чанта или термокутия по Еконт“ или от Категория Доставки Извънредни, в случай, че в поръчката Ви има продукти от тази категория. Запазваме температурният режим за съхранение на продукта, за да го получите в идеален вид.
  • Поръчки за страната по куриер – направени до обяд 12:00, се обработват и изпращат на същия ден. Поръчки направени след 12:00, се обработват и изпращат на следващият работен ден, освен ако не е уточнено друго с Оператор на Минамарт!

! Моля, имайте предвид, че към момента, доставяме стоки за същия ден само за територията на гр. Варна и населени места в радиус до 25 км, ако не е уговорено друго между клиента и Minamart.eu. Нашата услуга за доставка за същият ден, обхваща всички жилищни квартали на гр. Варна, както и курортните комплекси Св. св. Констатнитин и Елена, Златни пясъци и населените места в радиус до 25 км. Времето за доставка започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката от вас. За доставки можете да изберете времева рамка в интервала от 9:00 до 21:00 за конкретният ден или за следващ ден, с максимален избор на доставка до 7 дни напред. Ако някоя от часовите рамки не може да се избере, означава, че е заета.

! При доставката на стоки, забранени за лица под 18 години, трябва да се положи подпис от пълнолетен възрастен. Minamart.eu има политиката в случай, че лицето, което получава стоките, изглежда под 18 години да бъде изискан документ за самоличност. Ако липсва такова подобно доказателство и няма никого на тази възраст на адреса при извършване на доставката, стоките биват премахнати от поръчката и задържани от страна на доставчика. Ако се опитаме да доставим поръчката Ви на посочения от Вас адрес, но там няма никого за приемането на поръчката, то в такъв случай поръчката се анулира. При втори пореден такъв случай, профилът Ви се деактивира.