Категории
0

Хранителна добавка за забавяне процесите на стареене Geroprotect® Ageless Cell™ Life Extension® 30 софтгел капсули

Продуктов код: 02119 LE
Наличност: На склад
115.50 лв
Количество:

Натурална, високоефективна формула, която спомага за забавяне процесите на стареене и насърчаване на клетъчния метаболизъм. Съдържа 4 активни съставки: N-ацетил-L-цистеин, мирицетин, EGCG полифенол и гама-токотриенол.

GEROPROTECT ™ Ageless Cell ™ проявява следните  ефекти:

  • противодейства на естествения процес на стареене на клетъчно ниво;
  • насърчава клетъчния метаболизъм;
  • поддържа естествените процеси, които подмладяват стареещите клетки.

GEROPROTECT™ Ageless Cell™ може да помогне да върнете биологичния часовник. Хранителната добавка съдържа съединения, които оказват влияние върху биологичните пътища, свързани с нормалния процес на стареене. GEROPROTECT™ Ageless Cell™ насърчава производството на клетъчна енергия, подобрява клетъчния метаболизъм, поддържа нормална и общосистемна реакция към възпалението, насърчава жизнеността на органите и се бори със стареенето на клетъчно ниво.

GEROPROTECT™ Ageless Cell™ помага за подмладяване на стареещите клетки и подпомага процеса на реакция на организма към клетките, които вече са остарели. Формулата е разработена в партньорство между Life Extension® и Insilico Medicine, Inc.

Науката зад продукта
Life Extension® и компанията за медицински технологии Insilico Medicine, Inc. установяват уникално партньорство за разработване на формулата GEROPROTECT™ Ageless Cell™.

Insilico Medicine, Inc. използва изключително иновативен алгоритъм за създаване на база данни с над 200 геропротектора, за които е доказано, че удължават продължителността на живота, като насочват определени пътища в тялото, които могат да повлияят на естествения процес на стареене. Всяко съединение в базата данни е получило оценка за способността му да въздейства върху пътищата, свързани със стареенето на клетките.

Разглеждайки резултатите в базата данни, компютърният алгоритъм на Insilico Medicine идентифицира N-ацетил-L-цистеин, мирицетин (антиоксидант, който естествено се среща в плодовете и билките), полифенолът EGCG, намиращ се в зеления чай, и гама-токотриенолът като особено мощни хранителни вещества – геропротектори, които могат да защитят тялото от ефектите на клетъчното стареене. След това тези съединения са научно тествани и са демонстрирали ефикасност при инхибиране на признаците на клетъчно стареене.

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Витамин Е (D-алфа токоферол) 20 IU/13.4 mg 20 IU/13.4 mg
Н-Ацетил-Л-Цистеин 450 mg 450 mg
Зелен чай  Декофеинизиран екстракт от лист, стандартизиран до 45% EGCG* 223 mg 223 mg
Мирицетин /Myrica cerifera/ екстракт от кора и лист 50 mg 50 mg
Гама Токотриенол  (от натурален токотриенол и токоферол комплекс) 25 mg 25 mg

Средноверижни триглицериди, желатин, глицерин, пчелен восък, палмово масло, пречистена вода, слънчогледов лецитин, мика, железен оксид.

Не съдържа: ГМО.

Хранителна добавка, 30 софтгел капсули.

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното поддържане на митохондриалното производство на енергия. Антиоксидант. Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес.

Забележка: при бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: по 1 софтгел капсула дневно.

Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: маркирани на опаковката.

Производител: Life Extension® USA

Вносител: Гео Нутришън ООД, гр. Пловдив


Life Extension

от 100 до 300 лв
Марка Life Extension
Ценови диапазон от 100 до 300 лв
Срок на доставка: 2 работни дни
Срок на доставка: 2 работни дни
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти