Категории
0

Хранителна добавка в подкрепа на сърдечно-съдовата система Life Extension 60 капсули

Продуктов код: 01824 LE
Наличност: На склад
99.15 лв
Количество:

Усъвършенствана формула в подкрепа на сърцето и кръвоносните съдове.

Как действат активните съставки в Advanced Olive Leaf Vascular Support with Celery Seed Extract

  • Допринасят за поддържане здравословни нива на кръвното налягане.
  • Спомагат за намаляване на хроничното възпаление и ефектите му върху кръвоносните съдове.

Advanced Olive Leaf Vascular Support with Celery Seed Extract съдържа две биоактивни съединения, които допринасят за сърдечно-съдовото здраве.

Какво представлява олеуропеинът

Маслиновото дърво (Olea europaea) произвежда олеуропеин както в плодовете си, така и в листата си. Олеуропеинът има множество ползи за здравето, а също така е и причината за отличителния остър, почти горчив вкус на висококачествените екстра върджин маслинови масла. Това съединение помага за поддържането на вече нормално кръвно налягане.

В клинично изпитване прием на добавката с 1000 мг на ден екстракт от маслинови листа води до средно 11,5 mm Hg спад в систоличните показания и 4,8 mm Hg спад в диастолните показания след осем седмици.

Защо е добавен екстрактът от семена от целина

Екстрактът от семена от целина (Apium graveolens) съдържа 3-n-бутилфталид (3nB), който насърчава здравословния възпалителен отговор, необходим за поддържането на нормално кръвообращение. Също така той е мощен антиоксидант, който благоприятства съдовото здраве, като насърчава нормалната функция на тромбоцитите и спомага за отпускане на кръвоносните съдове.

Предклиничните проучвания показват, че екстрактът от семена от целина помага за поддържането на вече здравословно кръвно налягане. В малко клинично проучване учените, използващи еквивалентно количество на активните съединения в този екстракт от семена от целина, отчитат средно 8,2 mm Hg спад в систоличните показания и 8,5 mm Hg спад в диастолните показания – само след шест седмици.

Поотделно екстрактите от маслинови листа и семена от целина демонстрират впечатляващо благотворно въздействие, а Advanced Olive Leaf Vascular Support with Celery Seed Extract осигурява комбинация от двете биоактивни съединения за съдова подкрепа с двойно действие.

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Benolea® Маслина, екстракт от лист (стандартизиран до 16% олеуропин) 500 mg 1000 mg
Celery3nB™Целина, екстракт от семена (стандартизиран до 42.5% фталиди бутилфталид и седаненолид) 150 mg 300 mg

Растителна целулозна капсула, микрокристална целулоза, акациева смола, растителен стеарат, силициев диоксид, дикалциев фосфат.

Не съдържа: ГМО.

Хранителна добавка, 60 V-капсули.

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система, както и за нормални нива на кръвното налягане.

Забележка: при бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: По 1 капсула 1-2 пъти дневно.

Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: маркирани на опаковката.

Производител: LIFE EXTENSION® USA

Вносител: Гео Нутришън ООД, гр. Пловдив

 


Life Extension

от 50 до 100 лв
Марка Life Extension
Ценови диапазон от 50 до 100 лв
Срок на доставка: 2 работни дни
Срок на доставка: 2 работни дни
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти