Категории
0

Супер Убиквинол коензим Q10 Life Extension 100 мг х 30 софтгел капсули

Продуктов код: 01437 LE
Наличност: На склад
95.15 лв
Количество:

Супер Убиквинол Коензим Q10 100 mg с подобрена митохондриална подкрепа е отлично натурално средство за превенция срещу оксидативен стрес. Продуктът спомага за предпазване на клетките от увреждане и преждевременно стареене. Разполага с мощен регулиращ ефект за сърцето и кръвоносните съдове. Не съдържа алергени, изкуствени оцветители и ГМО.

За какво се препоръчва?

 • Превенция срещу оксидативен стрес и намаляване на риска от увреждане и преждевременно стареене на клетките.
 • Поддържане на жизнените показатели в тялото.
 • Елиминиране на негативното влияние на свободните радикали и токсините от храната и външната среда.
 • Спомага за поддържане на сравнително ниски нива на лошия холестерол в тялото.
 • Максимално усвояване на полезните вещества от ежедневната ни храна и поддържане на храносмилателния процес в тялото.
 • Подобряване на мозъчната дейност и когнитивните способности.
 • Намаляване на вредното влияние на нездравословен начин на живот – лоша хранителна диета, негативни навици като злоупотреба с алкохол и тютюнопушене, както и липса на движение.
 • Подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите.
 • Регулация на ендокринната система, включително и на хормоналния баланс.
 • В случай на честа умора и намален енергиен запас в тялото.
 • Срещу риска от затлъстяване и натрупване на подкожни мазнини.
 • Пълна подкрепа за сърдечната дейност и здравината на съдовете.

Защо Убиквинол Коензим Q10?

Super Ubiquinol CoQ10 е иновативна хранителна добавка, създадена за универсална подкрепа на човешкия организъм. Продуктът е дело на небезизвестната американската компания за био продукти за здравословен начин на живот Life Extension. Те са създатели на десетки линии и серии екологично чисти хранителни добавки и артикули за външно приложение в природната грижа за нашето здраве. С формулата Super Ubiquinol CoQ10 се постига двоен превантивен и профилактичен ефект за тялото – прочистващ и поддържащ. Подкрепата се базира главно върху регулацията на нервната, сърдечно-съдовата и ендокринната система. Прочистването е напълно безопасно и съобразено с последните научни открития за изключително сериозната вреда на свободните радикали върху всички основни биохимични и физиологични процеси в тялото.

Формулата е отлична и ефикасна, както поради липсата на каквито и да е примеси и синтетични вещества, така и поради факта, че успешно постига целта си само с наличието на две активни съставки.

 • Убиквинол Коензим Q10. Повечето хора знаят какво е коензим Q10, но никога не са чували за убиквинол. Истината е, че двете представляват едно и също нещо. По-конкретно убиквинолът е най-добрата за усвояване от човешкото тяло форма на коензима Q10. До 2007 година другата, втората форма на коензима – убиквинон – е била единствената, която се е използвала. Учените обаче установяват, че тя не усвоява правилно от организма и така след дълги проучвания, се стига до появата на далеч по-ефикасната форма убиквинол. Естествено, убиквинолът разполага с всички свойства, характерни за коензим Q10. По-конкретно той стимулира естественото производство на енергия в тялото, играе съществена роля за профилактиката и превенцията на всякакъв тип увреждания в областта на сърдечно-съдовата система, а освен това представлява пречка за всички рискове, които носи натрупването на свободни радикали в тялото. Много често коензимът Q10, а и убиквинолът служат и като основно помощно средство в терапията срещу затлъстяване и повишен холестерол. В допълнение, това вещество често се препоръчва и за диабетиците, тъй като има способността да регулира нивата на кръвната захар, а също така и да увеличава инсулиновата чувствителност. Нещо повече, убиквонолът като тяло нормализира секрецията на всички хормони. Това му свойство, както и антиоксидантният ефект създават предпоставка съединението да се смята за едно от най-добрите средства за вътрешен прием за поддържането на естествената ни красота.
 • PrimaVie® Шилажит (комплекс от фулвови киселини) е допълнителен към основния – убиквинол – активен ингредиент в тази хранителна добавка. Патентованият комплекс от фулвои киселини е без аналог на пазара и разработка на научния екип, стоящ за Life Extensions. По-конкретно, този комплекс спомага за по-бързото проявление на ефекта коензим Q10 100. Същевременно, струва си да добавим и някои допълнителни ползи от прием на фулвови киселини. Сами по себе си те представляват органични вещества, придобивани директно от почвата или водни басейни. Ценното в тяхното съдържание е антиоксидантният комплекс, аминокиселините и редица други полезми микроелементи. Фулвовите киселини спомагат за нормалното функциониране на имунната система и поддържането на енергийния запас в тялото. Те увеличават способността за концентрация, но ни помагат и по-бързо да преодолеем симптоми при грип и настинка, защото разполагат с мощно противовирусно действие. Освен него, фулвовите киселини указват и противовъзпалително влияние върху клетките, тъй като ускоряват производството на така наречените протективни простагландини в тялото. Има данни, че тези киселини разполагат и с противоалергичен ефект, а също така и нормализиращо действие върху някои хормони, включително и върху хормона на стреса, кортизола.

Super Ubiquinol CoQ10 е иновативен продукт за цялостна защита и подобрение на функциите на тялото. Предлага се под формата на лесни за преглъщане капсули без добавени синтетични вещества.

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза (1 капс.):
Убиквинол
Kaneka Ubiquinol™
100 mg 100 mg
PrimaVie® Шилажит
(комплекс от фулвови киселини)
100 mg 100 mg

Слънчогледово масло, желатин, глицерин, пречистена вода, пчелен восък, слънчогледов лецитин, анато за цвят.

Не съдържа: ГМО, глутен.

Хранителна добавка, 30 софтгел капсули.

Дозировка и приложение:

Приложение: Антиоксидант. Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес, както и за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система.

Забележка: При бременност или  кърмене  консултирайте с лекар преди употреба.Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 софтгел капсула дневно, по време или след хранене.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Life Extension® USA

Вносител: Гео Нутришън ООД, гр. Пловдив

 


Life Extension

от 50 до 100 лв
Маркa Life Extension
Ценови диапазон от 50 до 100 лв
Срок на доставка: 2 работни дни
Срок на доставка: 2 работни дни
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти