Категории
0

Магнезий с удължено освобождаване 250 мг Life Extension 60 капсули

Продуктов код: 02107 LE
Наличност: На склад
37.89 лв
Количество:

Магнезият с удължено освобождаване на Life Extension снабдява тялото с магнезий за по-продължителен период в сравнение с обикновения магнезий. Минералът е от съществено значение за поддържане на нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и костите.

 Действие на Extend-Release Magnesium

  • Подпомагат сърдечно-съдовото здраве и костите.
  • Помагат за възстановяване на нивата на магнезий.
  • Осигуряват магнезий с удължено освобождаване.

Тялото се нуждае от магнезий за над 300 биохимични реакции в тялото. Магнезият играе ключова роля в подпомагането на сърдечно-съдовото здраве и изграждането на здрави кости. Той е основен минерал, което означава, че тялото трябва редовно да получава магнезий от хранителни източници.

Голяма част от хората не получават достатъчно магнезий от приема на храна. Магнезият с удължено освобождаване на Life Extension съдържа магнезиев оксид за по-дълго освобождаване и магнезиев цитрат за незабавна абсорбция. Комбинирайки магнезий, оптимизиран за незабавно и продължително усвояване, тази усъвършенствана формула поддържа тялото с необходимия магнезий за по-продължително време.

Магнезият отпуска гладката мускулатура в кръвоносните съдове, а достатъчните нива на магнезий насърчават сърдечно-съдовото здраве.

Освен това магнезият влияе положително върху костната минерална матрица и способността й да метаболизира минерали, необходими за поддържане на здрави кости.

 

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Магнезий (оксид, цитрат),(ZumXR®) 250 mg 250 mg

Формула с 6 часово удължено освобождаване

Оризов концентрат, растителна целулозна капсула, микрокристална целулоза, етилцелулоза, хидроксипропил целулоза, средно-верижни триглицериди, олеинова киселина, силициев диоксид.

Не съдържа: ГМО.

Хранителна добавка, 60 капсули с удължено освобождаване. 

Науката зад продукта

Научната литература съобщава, че редица минерали като калций и магнезий са необходими за поддържане на здрави кости.

Магнезият играе роля за подобряване на метаболитния профил и влияе благоприятно на инсулиновата резистентност, както и на серумните липидни профили. Освен това, той насърчава здравословен възпалителен отговор, поддържа нормална ендотелна функция и предпазва от оксидативен стрес.

Доказано е, че магнезиевият оксид и магнезиевият цитрат допринасят за намаляването на агрегацията на тромбоцитите.

Достатъчният прием на магнезий може да помогне за защита на сърдечния мускул, стените на кръвоносните съдове и обвивките на кръвоносните съдове. В заключение, хората с високи нива на магнезий в кръвта и / или с висок хранителен прием на магнезий могат да насърчат дълголетието.

Достатъчният прием на магнезий може да помогне за защита на сърдечния мускул, стените на кръвоносните съдове и обвивките на кръвоносните съдове. В заключение, хората с високи нива на магнезий в кръвта и / или с висок хранителен прием на магнезий могат да насърчат дълголетието.

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на мускулната и нервната системи.

Забележка: Високите дози могат да предизвикат диария. При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: по 1 капсула дневно.

Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: маркирани на опаковката.

Производител: LIFE EXTENSION® USA

Вносител: Гео Нутришън ООД, гр. Пловдив

 


Life Extension

от 35 до 50 лв
Маркa Life Extension
Ценови диапазон от 35 до 50 лв
Срок на доставка: 2 работни дни
Срок на доставка: 2 работни дни
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти