Категории
0

Екипът на Минамарт и нашите клиенти

Мина Михайлова

Патрон на марките Минамарт. Член на борда на инвеститорите. С над 20 години, опит в търговията на дребно и хотелиерството, богат опит в микро-мениджмънта.

Михаил Михайлов

Председател на борда на инвеститорите, собственик на марките Минамарт и управител. С над 20 години, опит във финансовата индустрия. Специалист по риска, хедж, защита и управление на личното богатството.

Илко Илиев

Инвеститор и водещ консултант по разработване на марките Минамарт. С над 20 години, опит в стартиращи фирми, дю дилиджънс на големи проекти и управление.

Александрина Илиева

Ръководител на администрацията в марки Минамарт. Образование-MBA и социални науки. С над 20 години, опит в бизнес анализа и управлението на проекти.


Нашата амбиция е да спечелим сърцата на гражданите в град Варна, а в близко бъдеще и на хора от цялата страна. Минамарт - пазарувайте на място в магазина, поръчвайте онлайн, купувайте откъдето и да е, получете Вашата поръчка бързо и на удобно за Вас място! От Екипът на Минамарт.
 

Дефинирали сме следните ръководни принципи в Минамарт:

– пресни и висококачествени продукти
– ниски цени
– бърза доставка
– професионално изпращане
– приятелско и бързо обслужване

  • За да постигнем това, търгуваме с продукти от известни производители както от България, така и световно известни.
  • Ние не купуваме остатъци от „бусовете“ доставящи всеки ден или „домашно произведени продукти“ в хола или мазата, само за да спестим няколко стотинки! Избираме внимателно и проверяваме всички продукти при получаване: информация за температурата, характеристиките на продукта, партидата и датата на годност. Ако нещо не е наред, не допускаме стоките в обращение.
  • Познаваме и можем да проследим в детайли производствения или партиден номер, както и годността  (датата) на всички продукти и винаги можем да проверим КОЙ КЛИЕНТ, КАКЪВ ПРОДУКТ, КОГА И С КАКЪВ НОМЕР и ДАТА НА ГОДНОСТ е закупил.
  • Съхраняваме всички продукти според предписаните условия на околната среда и обръщаме внимание на максималната хигиена за всички наши служители. Ние се отнасяме с всички продукти с най-голяма грижа, уважение и работа според българското и европейско законодателство за храните.

Ангажирани сме да предлагаме всички продукти свежи и евтини, да ги доставяме възможно най-скоро.

Дори след като поръчката със стоките Ви напусне магазина ни, все още се грижим, че те пристигат непокътнати, бързо и свежи до Вас. Опитните ни служители опаковат продуктите внимателно и гарантират, че всички продукти пристигат непокътнати и свежи до клиента. След като пакетът напусне магазина, проследяваме го на „живо“ с помощта на „Джордж“, нашият софтуер с Изкуствен интелект, който също се грижи за стоката Ви, ако има проблеми с транспорта и доставката.

Твърдим, че всички наши клиенти са много доволни и могат да свидетелстват.