Категории
0

Централен пред филтър с обратна промивка за цялата къща Althy PRE-4 и манометър

Продуктов код: ALTHY003
Наличност: На склад
395.70 лв
Количество:

Центрофугиращ седиментен воден филтър, централен предфилтър, пречиствател 4.5T/h + водомер

Предимствата на ALTHY централен предфилтър за цялата къща

●【Първа защита на цялата къща】Предварителен филтър за цяла къща ALTHY AL-PRE4, с филтър от неръждаема стомана с размер на порите от 40 микрона, е проектиран да предотвратява навлизането на частици като пясък, ръжда, варовик в дома ви през водопровода.
●【Удължава живота на водоснабдителните съоръжения】Защитете вашето – водопроводно, кухненско и санитарно оборудване от примеси и частици в градската вода, които могат да блокират кранове, душ дюзите, бойлери, перални машини, RO пречистватели на вода и друго оборудване, свързано с водата.
●【Двупосочно ОБРАТНО ПРОМИВАНЕ】След като предфилтърът се насити с утайка, не е нужно да демонтирате всичките си тръби и тръбни приспособления.

Когато трябва да почистите нашия филтър за утайки, всичко, което трябва да направите, е да приложите иновативната функция ALTHY ОБРАТНО ПРОМИВАНЕ, това е предназначен за бързо измиване на мръсотия или утаените твърди частици, които са били уловени във филтъра. По-чист и по-удобен от обикновеното измиване. Редовното промиване ще помогне за удължаване на живота на филтъра (препоръчително е да го почиствате веднъж месечно). Просто отворете изпускателния клапан и въртящия се двустранен скрепер за най-малко 30 секунди, за да почистите цялата система, за да осигурите ефект на филтриране.
●【Наблюдение на водното налягане】Вграден манометър за водно налягане, следене на водното налягане в реално време по всяко време, членовете на семейството могат да предприемат мерки за справяне с необичайно водно налягане. За да се гарантира безопасността на водата, общият обхват на налягането на водата в домакинството: 0,1MPA-1MPA.
●【Представен материал】Филтърната мрежа от 40 микрона е изработена от неръждаема стомана 316L SUS, а главата на основното тяло е изработена от безоловен месинг и експлоатационният живот е повече от няколко години. Издръжливият прозрачен корпус за хранителни продукти, произведен в Германия, не съдържа BPA и е преминал теста с воден чук от 150 000 цикъла и теста за най-високо налягане от 1000 psi.
●【Гъвкава инсталация – Филтърът се доставя с G1″ мъжки NPT, G3/4″ женски NPT и 3/4″ мъжки NPT. Подходящ е за всяка тръба, клиентите трябва само да закупят съответния адаптер (адаптерът с резба е не е включено в пакета, трябва да се закупи отделно според спецификациите на медната/PEX/CPVC водопроводна тръба). И това няма да повлияе на вашите съществуващи нива на водно налягане.

Срок на доставка: 21 работни дни

Спецификация:

Модел: AL-PRE4
Машина за пречистване на вода Тип: Предфилтър
Материал на филтъра: мрежа от неръждаема стомана 316L
Поддръжка на филтъра: Почиствайте филтърния елемент на всеки 15-30 дни и сменете филтърния елемент на всеки 1-3 години в зависимост от качеството на водата.
Материал: Хранително взривозащитен капак за компютър, безоловна мед
Подходящо за качество на водата: Общинска вода, собствен водоизточник
Дебит: 4000L/h
Прецизност на филтъра: 40μm
Работно налягане: 0.1-1.0MPA (1 bar - 10 bar)
Приложима температура на водата: 0-40°C

Комплекта включва:

1 * предфилтър ALTHY
1 * Ръководство за потребителя
1 * Специален гаечен ключ
2 * адаптер за резба G1" към G3/4".
1 * Дренажен вентил
1 * PE водопроводна тръба

Марка: ALTHY 
Производител: ICEPURE Страна на произход: Китай

Срокове за доставка при наличност в склад на партньора

1) За територията на град Варна в радиус до 25 км:
Същия ден с транспорт на Минамарт.

2) За населени места извън област Варна с куриер на Спиди или Еконт:
1 работен ден до офис на куриер, направени до 12 ч. в делнични дни.

*Забележка: Някои продукти в онлайн магазин Минамарт, са с по-дълъг срок на доставка. Използваме отдалечени партньорски складове. Тази информация е упомената в конкретната продуктова страница или неговото описание.
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти