Категории
0

Комплект съдове за готвене Master Cookware Z Set Universal Zepter 24 части

Продуктов код: Z-520
Наличност: На склад
4,539.00 лв
Количество:
Ние комбинирахме нашите световноизвестни вечни съдове за готвене в този комплект от домакински съдове за готвене от 24 части, който ще покрие всички ваши нужди. Запознайте се с готвенето без мазнини и се насладете на хранителни, здравословни ястия без акролеин. Авангардната технология на Zepter в комбинация с акутермалното компактно дъно позволява готвене при ниска температура. По този начин се запазва по -висока хранителна стойност, тъй като се задържат повече витамини и минерали. Крайният резултат от приготвянето на ястия в съдове Zepter е вкусна и здравословна храна!

ЗА БЪРЗО, ЛЕСНО, ИКОНОМИЧНО, ВКУСНО, НИСКОМАСЛЕНО И ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ!

Комплект съдове за готвене, Универасален включва:

Z-2050 Съд за готвене 5л, ф20 см, вис. 16,3 см + капак + термоиндикатор
Z-2042 Съд за готвене 4,2л, ф20 см, вис. 13,5 см + капак + термоиндикатор
Z-CB20 Комби чиния 2л, ф20 см, с пластмасов капак
Z-420-18C Кошничка за готвене на пара
Z-2430 Съд за готвене 3л, ф24 см, вис. 6,8 см, URA покритие + капак + термоиндикатор
Z-2470 Съд за готвене 7л, ф24 см, вис. 15,8 см + капак + термоиндикатор
Z-CB24 Комби чиния 3,3л, ф24 см, с пластмасов капак
Z-S24 Сито чиния 4,8л, ф24 см
2бр. Z-CBL20 Пластмасов капак 20см
2бр. Z-CBL24 Пластмасов капак 24см
Z-SK Вакуум копче
Комплектът идва с редица други невероятно полезни прибори като мултифункционални капаци, които могат да се ползват за измиване на зеленчуци, за приготвяне на заготовки или като стойки за тенджери; мултифункционална купа за салати и други ястия може и да съхранява храна; гениалното ренде може да се ползва за рендосване на зеленчуци или сирена направо върху тенджерата или като част от системата за подреждане. 

ЗАЩО СЪДОВЕТЕ MASTERPIECE СА ИЗБОР НОМЕР 1?

Най-висококачествените материали: висококачествената неръждаема стомана 316L, използвана за производството на съдовете Zepter Masterpiece, се използва, когато е необходимо само най-високо качество: в медицината, за телесни импланти, протези, хирургически инструменти, в индустрията с луксозни стоки, за производство на ексклузивни часовници и други луксозни стоки. Този специфичен тип стомана е непорест, не изгаря храната при готвене, не се окислява, не задържа аромати от храните, не причинява алергии и е лесен за почистване. Тези качества го правят идеален за приготвяне на храната по здравословен начин. И, когато добавите капака Syncro-Clik®, най-висококачествените съдове ви носят турбо-кулинарно усещане.

Гениален дизайн: капакът Zepter пасва идеално по ръбовете на съдовете, херметически запечатвайки ги, за да гарантира кръговия процес и да предпази от разливания на храна по време на готвене. Умният дизайн не позволява на аромата на храната да излезе от съда, като оставя дома ви свеж и без неприятни миризми. Мултифункционалният капак може да бъде използван и като предпазна стойка или за сервиране на храна.

Безопасни: ергономично проектирани за комфортна употреба, безопасните дръжки на Zepter не прегряват, така че няма да се изгорите по време на готвене. Те могат да се ползват във фурна, като в случая се нагряват и трябва да се хващат внимателно. Друго умно и практично решение ви позволява да поставяте капака на дръжките.

Здравословно готвене при ниски температури: дъното на всеки съд Masterpiece е направено от 3 слоя метал, за да индуцира, провежда и акумулира топлината. Уникална преса с налягане от 2000 т съединява трите слоя на дъното с корпуса на съда, което прави разпадането невъзможно. ZAC (акутермалното дъно на Zepter) акумулира енергията дори от най-малкия източник на топлина и провежда топлината бързо и равномерно по целия съд. Проводимите свойства позволяват да готвите при рекуперативно нагряване, така че готвенето продължава и при ниски температури. Готвенето при ниски температури е съществено важно за съхранението на хранителните вещества от разрушаване, каквото се случва, когато готвите при високи температури. Освен това ви спестява до 70% от енергия.

Незалепваща технология: незалепващата технология на Zepter е нова и революционна, като променя металната повърхност на дъното на молекулярно ниво. Без вредни или токсични покрития, което прави съдовете напълно безопасни за приготвяне на здравословни и вкусни ястия.

По-малко мазнини: изследване показва, че при приготвяне в Zepter продуктите запазват 72% повече витамин А, 252% повече калций, 336% повече фосфор и до 83% повече желязо. Установено е, че телешкото месо съдържа 67% по-малко мазнини, когато е гриловано в съдове Masterpiece, а пилешкото – 51% по-малко мазнини. Това са добри новини за хората с високи нива на холестерола. И също са добри новини за онези от нас с риск от рак, тъй като 62% от всички ракови заболявания (на гърдите, дебелото черво, простатата, бъбреците) са причинени от храни, богати на мазнини, затлъстяване и лошо приготвяне на храната с използването на мазнини, олио, сол и некачествени прибори.
 
Технически данни

Код на артикула: Z-520

Име на продукта: Комплект Master Cookware Z - Universal, 24 части

Приложение: Традиционно готвене (с вода), готвене без вода, пържене без мазнина, готвене на пара

Бруто тегло [кг]: 18.1

Нето тегло [кг]: 15.2

Производител: HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Switzerland

Произведено в: Италия

Състав: 5% анйонно повърхностно активно вещество, 5-15% нейонно повърхностно активно вещество; вода; кварц; C12-15 PARETH-3; натриев додецилбензенсулфонат; лимонена киселина; парфюми, (лимонен, линалол, геранио, цитрал, цитронелол, цинамил, алкохол, хексил цинамал, алфа-изометил йонон), консерванти (метилхлороизотиазолинон, метилизотиазолинон).

Гаранция: Безплатно, най-малко 30 години гаранция за ремонт или пълна замяна на всички продукти от несравнимия метал на Zepter при дефект на материала или изработката. Гаранция от 24 месеца за замяна на части, произведени от друг метал освен Zepter 316L и 304. Дигиталните и аналоговите Zepter термоконтролери също се покриват от гаранцията от 24 месеца. Не поставяйте Zepter термоконтролера във фурна, в съдомиялна или върху горещи повърхности и не го излагайте на висока температура. Пластмасовите части се покриват от гаранцията от 24 месеца. Не го поставяйте във фурна и не ги излагайте на висока температура. Zepter дава гаранция за позлатяването на всички свои продукти. Тази гаранция не покрива: естетични промени вследствие на обичайно износване и изхабяване, което не влияе на работата на продукта, и повреди поради неправилна употреба на продукта. За да се възползвате от гаранцията, трябва да представите оригиналния документ за покупката, затова го пазете.

Инструкция за употреба: Моля изтеглете ТУК


Zepter

над 1000 лв
Марка Zepter
Ценови диапазон над 1000 лв
Срок на доставка: 5 работни дни
Срок на доставка: 5 работни дни
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти