Категории
0

Кафемашина 4в1 за капсули Dolce Gusto, Nespresso, ESE дози и мляно кафе HiBREW H2

Продуктов код: B095SB7V7B
Наличност: На склад
497.00 лв
Количество:
  • Нашата кафе машина с капсули може да бъде идеално съвместима с Nespresso Original Capsule, Dolce Gusto Capsule, ESE Pod – 3 Bourbons, Brutale и Ground Coffee. Творческият дизайн 4 в 1 може да задоволи различни вкусове на кафе за вас, вашите семейства, приятели и колеги. Не е необходимо да купувате различни кафемашини заради различните капсули, това ще ви спести много пари. Забележка: други видове капсули не са съвместими.
  • 【Приготвяне на студено/горещо и програмируемо】 Машините за кафе на капсули могат да избират два различни режима на студено и горещо, така че да можете да правите студено кафе през лятото и горещо кафе през зимата (Горещият режим изисква предварително загряване от 35 секунди). Освен това има програмируеми функции, можете да регулирате времето за приготвяне на Small/Lungo според вашите нужди, малка чаша вкусно горещо кафе може да бъде готова в рамките на 1 минута.
  • 【Екстракция при високо налягане от 19 бара】 Тази кафемашина за еднократна порция е оборудвана с помпа за високо налягане, която осигурява сила на налягане от 19 бара. Стабилното налягане гарантира извличането на висококачествено кафе от капсулата/кафето на прах, което ви позволява да се наслаждавате на еспресо с ароматна кайма при всяко приготвяне.
  • 【Енергоспестяващ режим】Еспресо машината ще се изключи автоматично след 15 минути, когато не работи, така че не се притеснявайте да забравите да изключите захранването.
  • 【Компактен дизайн и лесен за почистване】Размерът на кафемашината е 110 мм Ш x 245 мм Д x 245 мм В, капацитетът на резервоара за вода (без BPA) е 600 мл. Компактният дизайн просто изисква малко пространство, лесен е за почистване и поддържа вашата кухня или офис подредени.

Не е необходимо да купувате различни кафемашини заради различните капсули, това ще ви спести много пари. Съвместима с капсули Nespresso Original Capsule, Dolce Gusto Capsule, ESE Pod - 3 Bourbons, Brutale и Ground Coffee.

Страна на произход: Китай

Производител: HiBrew

Ръководство за употреба: на английски, руски, немски, испански език


от 300 до 1000 лв
Ценови диапазон от 300 до 1000 лв
Срок на доставка: 7 работни дни
Срок на доставка: 7 работни дни
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти