Категории
0

Универсален аерозол срещу насекоми Raid Multi-Insect 400 мл

Продуктов код: 334283
Наличност: На склад
13.85 лв
Количество:

Raid Multi-Insect Spray е еднократно решение за всички проблеми с насекомите. Биоцид с инсектицидно действие, чиято област на приложение е контрол на пълзящи и летящи насекоми. Има бързо действие срещу мухи, обикновени комари, тигрови комари, оси и други летящи насекоми като молци, стършели, мушици и дървеници. Елиминирайте пълзящите насекоми като хлебарки, мравки, паяци и други. Може да се използва във всички стаи, включително кухнята, спалнята, банята и мазето. Със свеж аромат.

Състав на 100 гр:
1R-транс-фенотрин 0,125 g
Пралетрин 0,1 g

Преди да го използвате, разклатете добре флакона и го дръжте вертикално, така че дюзата да е далеч от лицето.

  • За летящи насекоми - Пръскайте високо във въздуха и насочвайте спрея във всички посоки на помещението. Започнете от най-вътрешната част, като малко по малко се придвижвате към вратата. За помещение с площ 30 кв. м, пръскайте от 8 до 10 секунди от разстояние 1 м от вътрешните стени, мебели и тъкани. Около вратите и прозорците, откъдето насекомите влизат, пръскайте на разстояние 50 см. Затворете всички прозорци и врати. След третиране не стойте в обработеното помещение. Оставете го затворено за 15 минути, след което проветрете добре в продължение на час. За бърз, мигновен ефект, насекомите могат да бъдат напръскани директно, като се спазва отстояние 1 метър от стени, тъкани и мебели.
  • За оси и стършели - Пръскайте директно срещу насекомите, влезли в помещението.
  • За пълзящи насекоми - Обработвайте от разстояние 45 см повърхностите, по които насекомите преминават или се крият или директно върху тях.

Начин на съхранение: Да се съхранява на място, недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина. Не използвайте след изтичане на крайния срок.

 

Марка
Raid

Срокове за доставка при наличност в склад на партньора

1) За територията на град Варна в радиус до 25 км:
Същия ден с транспорт на Минамарт.

2) За населени места извън област Варна с куриер на Спиди или Еконт:
1 работен ден до офис на куриер, направени до 12 ч. в делнични дни.

*Забележка: Някои продукти в онлайн магазин Минамарт, са с по-дълъг срок на доставка. Използваме отдалечени партньорски складове. Тази информация е упомената в конкретната продуктова страница или неговото описание.
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти