Категории
0

Система за пречистване на вода Edelwasser Zepter цвят златист

Продуктов код: PWC-670-GOLD
Наличност: На склад
1,349.00 лв
Количество:
Най-популярната система за пречистване на вода от Zepter. Перфектното решение за дома или офиса с неограничен капацитет. Компактна. Екологична. Енергоспестяваща. 100% Ефективна.

*допълнителна такса за монтаж +25 EUR, която не е включена в основната цена (препоръчваме плащане с карта или банков трансфер) 
  Edelwasser - Напълно ефективна и лесна за използване система за пречистване на вода

Филтърната система за вода Edelwasser осигурява здравословна и чиста вода, която можете да пиете ежедневно. С нея елиминирате замърсителите и неутрализирате Ph нивата на водата. Така постигате максимален хидратиращ и детоксикиращ ефект за цялото тяло.

Edelwasser е безопасна система за филтриране на чешмяна вода както за новородени, така и за възрастни, хора с бъбречни проблеми и други. С нея не преструктурирате водата, не променяте нейните свойства, не я обогатявате. Без йонизатори, без електролизи, без озонатори, без UV лампи, чиито здравословни свойства са недоказани, а често и опасни за ежедневна употреба.

Edelwasser - 5 етапа на пречистване от 4-филтърна система с Обратна осмоза за здравословна вода.

Системата включва следните филтри:

1-2. Нео-сенс филтър - намалява съдържанието на хлор, неприятните миризми и летливите органични съединения. - препоръчително е да се сменя на 6 месеца
3. Реверсивна Осмоза - намалява съдържащите се във водата замърсители, като петвалентен арсен, барий, кадмий, селен, радий 226/228, тривалентен хром, шествалентен хром, нитрати/нитрити. - препоръчително е да се сменя на 20 месеца
4. Инно-сенс филтър - намалява неприятните миризми и подобрява вкуса на водата. Също така има функцията да намалява съдържанието на хлор и летливите органични съединения - препоръчително е да се сменя на 18 месеца
5. Антибактериален филтър - съдържа сребро, което потиска размножаването на микроорганизмите - препоръчително е да се сменя на 12 месеца

Разработен специално за Zepter с микропори широки 100 000 пъти по-малко от ширината на човешки косъм, обратната осмоза на Edelwasser не пропуска дори най-малките вируси и микроби.

Edelwasser се свързва към водопроводната мрежа и мръсния канал.

Вместимостта на резервоара е 3,9 литра, а работния капацитет е от 76,8 до 112,8 литра пречистена вода на денонощие в зависимост от налягането на водата.

Системата не използва електричество и работи само с налагянето на водата, което я прави безшумна и енергоспестяваща.

Най-добрият начин да защитите вашето здраве и здравето на вашето семейство е с постоянно снабдяване с чиста вода направо от вашия кран. Zepter EdelWasser Ви осигурява наистина здравословна вода за всички Ваши нужди. С пиенето на 2-3 л пречистена вода на ден от водните филтри на Zepter EdelWasser, можете да подобрите общото състояние на организма си, да укрепите имунната си система и да подобрите здравето си.

Отстранявайки опасните замърсители от Вашата вода, Вие премахвате опасностите, породени от тези токсични вещества, които могат да имат фатални последици в краткосрочен и дългосрочен план.

Изберете правилната система за Вашия дом в лицето на Edelwasser с 2 години гаранция и следгаранционно обслужване.

Технически данни

Код на артикула: PWC-670-GOLD

Име на продукта: EdeWwasser (златист)

Бруто тегло [кг]: 6

Нето тегло [кг]: 4.5

Приложение

Уредът е разработен основно за филтриране на вода от общински тръбопроводи. За домашна употреба

Производител: HOME ART. & SALES SERVICES AG , Sihleggstrasse 23 , 8832 Wollerau - Switzerland

Функции: Филтриране на водата

Метод на пречистване: Обратна осмоза

Вид на използваните филтри: Филтър с RO мембрана 20 GPD (основен), филтър с въглен, механичен филтър, антибактериален филтър

Размери: 200 мм (ширина) x 390 мм (дълбочина) x 370 мм (височина)

Цвят: Златно, бяло

Работна температура: от 5ºC до + 35ºC

Максимален дневен обем на производство на вода: 76,8 л/д - 112 л/д (при условия: температура на водата 25 C, 138 kPa / 1,34 bar/20 psi / 344,74 kPa / 3,45 bar / 50 psi)

Защита: Клапан (спира филтрацията на водата)

Консумация на електричество: Не работи с електричество

Произведено в: Корея

Гаранция: 2 години

Сертификати/Декларация

СЕ съответствие за електрическо оборудване. Декларация за съответствие съгласно Директива 2004/108 относно електромагнитната съвместимост. Декларация за съответствие съгласно Директива 2006/95/ЕО.относно електрически съоръжения, предназначени за използване при някои ограничения на напрежението Директива 2002/95/ЕО (RoHS) относно ограничението за употребата на определени опасни вещества в електрическото и електронното оборудване. Декларация по Директива 2002/96/ЕО относно отпадъци от електрическо и електронно оборудване (ОЕЕО) Декларация за съответствие във връзка с Регламент (ЕО) Nº1935/2004 относно материалите и предметите, предназначени за контакт с храни.

Инструкция за употреба: Моля изтеглете ТУК

Zepter

над 1000 лв
Маркa Zepter
Ценови диапазон над 1000 лв
Срок на доставка: 5 работни дни
Срок на доставка: 5 работни дни
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти