Категории
0
Филтри
Тук ще намерите най-различни добавки за почистване на двигателя, компресор, крик, лятна и зимна течност за чистачки, акумулатор, пластмасови туби, ластици, аптечка и други.
Филтри
Подреди по

Колите са изключително важно средство и начин на живот за съвременния човек. Независимо дали използваме своят автомобил за лични цели или за бизнес, той е незаменима част от живота ни и затова грижите за него трябва да бъдат на ниво.
Конкретните продукти, от които ще се нуждаете, ще зависят от марката и модела на вашия автомобил, както и от вашите лични предпочитания и бюджет. Сапун за автомобили: Специализирани сапуни, които отстраняват мръсотията, без да увреждат покритието на вашия автомобил. Вакса и лак за кола: Восъкът и полиращите продукти помагат за защита и блясък на боята на вашия автомобил, както и за предотвратяване на водни петна и други щети на околната среда. Препарати за почистване на джанти и гуми: Специализирани почистващи препарати, предназначени за премахване на спирачен прах, пътна мръсотия и други замърсители от вашите колела и гуми. Препарати за почистване на интериора: почистващи препарати, предназначени да премахват мръсотия, петна и миризми от седалките, килимите и таблото на вашия автомобил. Препарати за почистване на стъкла: Специализирани почистващи препарати, предназначени за премахване на мръсотия, мръсотия и ивици от прозорците и огледалата на вашия автомобил. Четки за детайли: Малки четки, предназначени да ви помогнат да почистите кътчетата и кътчетата от интериора и екстериора на вашия автомобил. Глинени пръчици: Специализирани пръчици, които помагат за отстраняване на замърсители и замърсители от боята на вашия автомобил, оставяйки я гладка и блестяща. Микрофибърни кърпи: Меки, абсорбиращи кърпи, които са идеални за подсушаване и детайлизиране на екстериора на вашия автомобил. Блясък на гуми: Продукт, който помага да придадете на гумите си наситен, наситен черен цвят и лъскаво покритие. Средства за премахване на драскотини: Продукти, предназначени да помогнат за премахване на малки драскотини и петна от покритието на вашия автомобил.