Категории
0

Варел за събиране на дъждовна вода сгъваем Vevor 379 л

Продуктов код: RB-0200
Наличност: На склад
210.29 лв
Количество:
Ако искате максимален капацитет за съхранение на вода на най-ниската цена, не търсете повече от резервоара за съхранение на вода Vevor. С капацитет за съхранение от 379 л, той е един от най-големите варели на най-ниска цена. Дори ще сте подготвени и за суша!

Рециклиране на дъждовна вода: Това е устойчиво решение, което ви позволява да използвате нашият сгъваем варел за дъжд, за да събирате дъждовна вода от улуците във вашата градина, за да задоволите множество нужди. С настъпването на дъждовния сезон подготовката на преносими варели за дъжд да побират стотици галони вода за няколко дни употреба никога не е било по-лесно. Сметката ви за вода ще е по-ниска отсега нататък!

Лесен за използване: Нашият колектор за дъжд се предлага в размер 379 литра. Поставете резервоара за вода под водосточна тръба и оставете водата да тече през горната мрежа, за да можете да използвате кофа или водопроводна тръба, за да напоявате или почиствате вашата градина, морава, кола или ферма. Идеално се използва на открито, като същевременно ефективно предпазва от насекоми и отломки с горната мрежа. Нещата никога не са изглеждали толкова освежаващо!

1000D PVC варел: Нашият съд за събиране на дъждовна вода е изработен от PVC рамка и плат, който е устойчив на корозия, слънце и напукване, за да улесни дълготрайната употреба дори през студената зима, като гарантира, че получавате страхотна стойност на дъждовната вода система за събиране на вашите разходи. Включени са и допълнителни 5 комплекта градински етикети!

Без течове: Пригответе се да контролирате водата, която пестите! Изходният вентил, кранът и преливникът са оборудвани с гумени шайби отвътре и отвън и всички са предварително монтирани, за да предотвратят потенциални течове. Освен това, ако резервоарът за събиране на дъждовна вода е пълен с дъжд, излишната вода ще изтече от горния преливник за по-добро потребителско изживяване.

Сгъваем и многократно използваем: Варела за дъждовна вода има сгъваем дизайн за по-лесно пренасяне и съхранение. Можете да оставите дъждоуловителя в гаража или мокрото помещение, когато не го използвате, спестявайки още повече място. Неговият лесен монтаж на рамката за многократна употреба ви позволява да го използвате винаги, когато отново имате нужда от нашия дъждоуловител. Номер на модела на артикул: RB-0200
Материал: PVC
Капацитет: 100 галона / 379 L
Дебелина: 1/50 инча (0,5 мм)
Плътност: 1000D
Тегло: 9,9 фунта / 4,5 кг
Цвят: черен
Температура на адаптиране към околната среда: -30℃~+70℃
Марка: Vevor
 

Vevor

от 100 до 300 лв
Марка Vevor
Ценови диапазон от 100 до 300 лв
Срок на доставка: 7 работни дни
Срок на доставка: 7 работни дни
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти