Категории
0
  1. Абонирайте се и спестявайте
Опитайте да използвате подобни оферти, като абонаментната програма "Минамарт Щастливо Семейство", за да получите трайни и нетрайни продукти, доставени до Вашата врата. Можете да купите консерви, кроасани, тоалетна хартия, зърнени закуски, кафе, месни деликатеси, вода, алкохолни и безалкохолни напитки, месо, плодове, зеленчуци, почистващи консумативи и др. Ще имате по-кратък списък, когато отидете в оналайн магазина за хранителни стоки и ще изберете само това, от което имате нужда. Ще можете да влезете и излезете изключително бързо, без опашки и големи сметки.
  1. Получето нужните продукти на удобно за Вас място
Проверете дали някои от местните магазини за хранителни стоки предлагат услуга за доставка или вземане директно от магазина. Можете да отделите време за пазаруване онлайн за нещата, от които се нуждаете, без да имате караниците и стреса, да сте в магазина с децата и половинката си. Просто се отбивате до магазина по-късно, за да вземете поръчката си, или можете направо да накарате онлайн магазина да достави покупките направо у дома или работното място, специално за Вас! Тези услуги струват няколко лева, които можете да използвате разбира се, но може да се окаже, че спестявате доста пари поради по-малко направени импулсни покупки! ;-) А при поръчки над 30 лв. от онлайн магазин “Минамарт”, доставката е безплатна, до 3 часа или друг ден от седмицата, както е удобно за вас.
  1. Проследявайте докато пазарувате
Случва ли Ви се редовно, когато преминете през касата в магазина, как се шокирате от факта, колко в действителност струват вашите хранителни стоки? Избегнете елемента на изненадата в края на шопинг пътуването си, като поддържате текущата сметка под Ваш контрол, за това колко ще харчите. Единствено в онлайн магзин за хранителни стоки е възможно да контролирате този процес. Това ще ви помогне да направите умни решения за разходите си и ще избегнете този неприятен момент на шок по времето на плащане пред касата.
  1. Не пазарувайте гладен!
Планирайте времето си за пазаруване на хранителни стоки, да е след хранене или най-малко един час или два преди следващото. Ако пазарувате, когато сте гладни, много по-вероятно е да излезете с храна и закуски, които не сте планирали да купувате! Пазаруването, когато сте “сити”, е добро за портфейла ви, а и е добре и за талията ви :)
  1. Изберете най-късата опашка
Никой не обича да чака в дългата опашка на щанда пред касата. Според учителя по математика Дан Майер, най-добре е да изберете опашката с най-малко хора на нея, независимо колко пълни са количките или кошчетата на хората пред вас. Предложенията му се основават на идеята, че отнема само минута или две повече, за да се обслужи някой, дори ако купува малко повече неща. Всеки продукт добавя само около 2.3 секунди към общото време за разплащане, така че количката, пълна с продукти, всъщност не отнема толкова много време за сканирането.
  1. Отидете на пазар, когато е не е толкова натоварено
Обичам да планирам пазаруването в магазините за хранителни стоки, когато не е толкова натоварено, като уикендите рано сутрин или надвечер, например. Обикновено имам по-приятно и по-малко стресиращо пазаруване, ако не съм заобиколен от тълпи! От пресни хранителни продукти до четката за зъби, ние винаги избираме най-доброто и най-нужното за Вас. И това не е само заради цената, а и за най-доброто обслужване и качество, за всички бюджети. Когато става дума за общността в България, всеки път ще изберем по-голямото добро . „Ето защо избирам Минамарт.“
  1. Ако сте решили да отидете до супермаркета: Направете го, забавно!
Направете колкото можете повече, за да може пазаруването да е по-приятно. Ако обичате аудиокниги или програми, слушайте ги, докато пазарувате или направете плейлист на любимите си песни.
  1. Разнообразете се
Всички ние имаме любимите ни марки за хранителни стоки, към които се стремим, докато пазаруваме, но опитайте и малко разнообразие! Вие никога не знаете какво ще намерите по отношение на качество и цена, освен ако не сте готови да опитате.
  1. Намерете най-добрите сделки
Ако сте сериозни в спестяването на пари за вашите хранителни стоки, помислете за използване на услуга, като “сделка за хранителни продукти”! Звъннете в магазин “Минамарт” на 0879 10 00 61 и попитайте за подробности. Ползвал съм такъв тип услуга в продължение на години, за да откривам разпродажби, специални оферти и оферти на големите хранителни магазини в моят град. Наистина ми харесва системата за етикетиране, която използват, за да покажат колко добра е разпродажбата, така че може и да разберете дали е подходящо време да се запасите.
  1. Винаги правете списък
Рядко отивам в магазин за хранителни стоки без списък. Научих, че ако нямам списък, излизам от магазина, а няма да има нищо от това, от което имам нужда, и всички неща, които не съм желал. Можете да направите списъка ви още по-полезен, като подредите хранителните си продукти по категории. Ще бъде много по-малко вероятно да пренебрегнете продукт, ако пазарувате всички свои продукти едновременно!