Категории
0
- Мога ли да вярвам, че плодовете и зеленчуците са в превъзходно състояние? - Мога ли да се доверя на качеството на прясното им месо? - Мога ли да се доверя, че продуктите не са застояли? - Дали ще са доставени продуктите в подходящ хладилен режим? - Шофьорът ще бъде ли навреме? - Цените по високи ли са ако поръчам онлайн?
Както се вижда повечето от притесненията са свързани с качеството и свежестта на продуктите. Всъщност, от купувачи, които никога не са купували онлайн храни, почти всички казват, че това е така, защото обичат да подбират пресни продукти за себе си. Ние в Минамарт желаем клиентите да се чувстват комфортно при поръчка от нашия магазин и сме предложили практики, които адресират тези опасения. При нас има прозрачност на операцията и всеки може да провери на сайта как се случват нещата. Също сме отворили няколко канала за обратна връзка (детрак система за проследяване „на живо“ на поръчките, фейсбук страница, туитър и други социални медии, коментари на нашата страница, емейл, мобилна апликация Минамарт, телефони за връзка с оператор). Наличието на физически магазин ни дава предимство, тъй като клиентите вече знаят нас и нашата марка, но също така сме помислили и за допълнения към онлайн магазина. А именно:

„Ако Аз не бих го купил, не бих го избрал за Вас!“

✓ Гарантираме, че винаги избираме най-добрите възможни продукти за Вашата поръчка: най-пресните зеленчуци, най-твърдият плод, най-доброто месо. Обучаваме персонала как да избира и оценява продукцията и месото за качество и свежест. В случай, че клиентът е недоволен от доставения продукт, ще го заменим при първата възможност, или ще компенсираме цената на продукта, от който клиентът не е бил удовлетворен. ✓ Пресните продукти се вземат от доставчика непосредствено преди доставката. Това гарантира винаги пресни плодове, зеленчуци, риба и меса. Доставят се със специално обурудван ван, портативен фризер и хладилни чанти. ✓ Подробно описание онлайн на всеки продукт, произход, производител, грамаж. ✓ Всички продукти се съхраняват при конкретните условия на съхранение специфицирани за продукта. При онлайн продажба на продуктите отново им се проверяват сроковете на годност, външният вид и качеството. ✓ Детрак системата за проследяване на поръчката, се задейства веднага след като се обработи тя. Клиента може да проследи онлайн по подаден линк кога ще пристигне точно шофьора на адреса. ✓ Обратна връзка с оператор и шофьор. Поясняване на поръчката. ✓ Бележки към поръчката за специални изисквания, количества, предпочитания. ✓ Познати марки и избрани продукти, които гарантират качество. ✓ Цените във физическия магазин са еднакви с цените на онлайн магазина. Преимуществото на онлайн магазина е, че там клиента може да намери повече промоции и да използва купони за намаления както и безплатна доставка. ✓ Познат персонал, винаги усмихнат и готов да услужи. ✓ Ако нещо не върви по план, уверяваме нашите клиенти, че съществува процес за решаване на проблема и те няма да бъдат оставени в беда.