Категории
0
Личният купувач на стоки и услуги е нова вълнуваща услуга, която предлага Минамарт за района на град Варна. Докато сте заети, почивате си в къщи или се занимавате с любимите си неща, Личния Купувач ще Ви замени в пазара, на избрани от вас магазини. Той или тя ще избере за вас най-доброто от продукцията, ще ви запознае с намаления и текущи оферти, и ще достави поръчаните стоки или услуги в удобно за вас време и място. Процесът е доста опростен. За да се възползвате от удобството на Личния Купувач и снабдите с вашите хранителни стоки, домашни консумативи или поръчате услуги, трябва да се регистрирате тук и да следвате инструкциите на сайта. Всичко е подробно обяснено. 1. Какво прави личния купувач на хранителни стоки?
  • Личният купувач предоставя съвети, насоки и купува стоки или услуги на клиентите. 
  • Той/тя общува с клиента, за да определи какво търси, предлага съвети и знания за най-добрите продукти за закупуване, цени, магазини, пазари, обработва поръчки, закупува стоките и съдейства при размяна или връщане.
  • Личния купувач помага на клиентите да изберат хранителни стоки и да направят списък с необходими продукти.
  • Следва указанията за безопасност на храните, проверява сроковете на годност, пакетира и доставя така, че да се запази свежестта на хранителните продукти максимално най-дълго.
 • Личния купувач доставя до вратата на клиента покупките.
2. Кой има нужда от личен купувач?
 • Всеки който не може да отдели време или възможност да си напазари сам. Примери от клиентите ни са хора с пълен работен ден, възрастни хора, болни след операция, майки с малки деца, покупки за семейството от роднина в чужбина.
3. Какъв е процесът?
 • След тел. разговор с личния купувач се определя среща за първоначална анкета, уточняване на условията. След като списъка с продуктите е готов с количествата и се определи кога да се закупят, личния купувач ги закупува от посочен магазин или място. По време на пазаренето личния купувач държи връзка (по телефона, с видео, снимки, апликации) с клиента  в случай, че има възникнало съмнение за качеството, цената или за замяна на продукти. След като поръчката се изпълни, личният купувач доставя продуктите на клиента със съответните касови бележки. Клиента проверява стоките и заплаща по касовите бележки.
4. Колко струва? Личния Купувач таксува само услугата. Започва от 25 лв., за подробности, посетете следният линк. Всички продукти са на цените в магазините от които са закупени. Потърсете най-новата услуга Личен Купувач от Минамарт!