Категории
0
С онлайн услугите за хранителни стоки, които се появяват навсякъде, можете да напълните Вашата пазарска количка от уюта на вашия диван! И в зависимост от услугата ще получите продуктите за кухнята директно в дома Ви или до Вашата кола.  

Това е много време и енергия, спестени за много купувачи!

  Но спестява ли онлайн пазаруване на хранителни стоки?   Първо, нека разгледаме фактите. След това ще споделим какво казват клиентите на МДМ Партнърс ООД (собственик на марката Минамарт) за поръчването и получаването на техните хранителни стоки от онлайн магазин Минамарт.  

Плюсовете на онлайн пазаруване на хранителни стоки

 
 1. Можете да пазарувате според Вашето разписание. Няма нужда да се съобразявате с работното време на магазина! Направете поръчката си след като децата са в леглото, през обедната си почивка, или докато се забавлявате със семейството гледайки нов филм.
 
 1. Можете да проверите (и да проверите отново) наличните запаси от продукти. Повече няма нужда да звъните на съпруга/та си от рафта за подправки. Купете храната си онлайн и можете да избегнете дублирането с лекота и да спестите пари като професионалист!
 
 1. Можете да сравните цените в среда без да сте притискани от други купувачи и време. Някога да сте се озовавали пред рафтовете за зърнени храни с плачещо дете в количката си и още петима други купувачи, които дишат по врата ви? Всичко това е в миналато и е излишно. Сега можете да вземете решението си за всеки един продукт в момент, който е удобен на Вас, като по този начин общите разходи и безпокойството Ви, ще се понижат.
 
 1. Можете да се придържате към списъка (и да спестите още повече пари!). Не знаем за вас, но пътуването до магазина ни кара да се чувстваме така, сякаш сме спечелили този един килограм сладолед, допълнителната опаковка с картофен чипс и бонбоните или трите взети заедно. С онлайн пазаруването на хранителни стоки, импулсните покупки са нещо от миналото.
 
 1. Можете да се доверите на факта, че удобството от тази услуга е върховно. Представете си това: Вие сте у дома, наслаждавайки се на следобеда, когато се звъни на вратата. Това са вашите хранителни стоки! И не трябваше да карате до магазина или да ходите нагоре и надолу по коридорите между рафтовете и да се блъскате с другите купувачи.
 

“Неудобствата” на онлайн пазаруване на хранителни стоки

  И сега, ето няколко причини поради, които онлайн пазаруването на хранителни стоки “да не работи” за вас - и какво можете да направите по въпроса:  
 1. Трябва да мислите напред. Няма повече излишни спирания на път за вкъщи от работа или решения за вечеря в последната минута. Но това е добре! Планирането на ястията предлага вградени бюджетни спестявания и прави закупуването на хранителни стоки онлайн лесно!
 
 1. Не можете да изберете перфектните продукти. Ако искате да направите гуакамоле за три дни, ще искате твърдо авокадо, но как това ще знае доставчика/купувача ви? Оглеждайте се за услуги с онлайн поръчки на хранителни стоки, на които можете да се доверите, и ако все още сте малко загрижени, потърсете опции, които предлагат взаимодействие през целия процес на покупка. Ние екипът на Минамарт предлагаме и такава услуга: през целият процес на пазаруване можете да си комуникирате чрез апликацията Минамарт директно през телефона Ви или просто ни се обадете и споделете Вашите изисквания.
 
 1. Може да не получите всичко от Вашия списък. Разбира се, това може да се случи, и когато пазарувате лично във физически магазин, но се чувствате малко по-разочаровани, когато не пазарувате Вие. Можете да избегнете раздразнението, като планирате и разрешите проблема със стоки заместители.
 
 1. Може да видите разходите намалени в месечния бюджет за хранителни стоки. Дори няколко лева тук и там се събират с течение на времето. Можете да се премахнете и таксите за доставка, като си напазарувате сами или изберете безплатната услуга, която е възможна, когато вземете хранителните си стоки директно от магазина, вместо да искате доставка. Или както е в Минамарт, направете поръчка за над 30 лв и доставката ще бъде на входната Ви врата безплатно.
 
 1. Няма да имате "радостта от лова." Лаптопите и телефоните не са най-осезателните обекти, все още - не можете да почувствате ябълката през екрана. Можете също така да пропуснете акциите и купоните, налични само в магазина. Въпреки, че същите опции вече са налични и в Минамарт. Можете да използвате купони за пазаруване онлайн, също така и да “дебнете” за продукти в промоция. Ако това е препятствие за вас, помислете дали да не закупите основните неща онлайн и да посетите пазара на местните фермери за пресни плодове и зеленчуци и местния магазин за хранителни стоки за по-добра сделка.
 

Ето какво казват потребителите на Минамарт за закупуване на хранителни стоки онлайн:

 
 1. Всичко е в равновесие.
  „Обичам онлайн пазаруването на хранителни стоки! Любимото ми нещо е да виждам баланса си, докато пазарувам. Мога да изтрия неща, от които нямам нужда в края на бюджета си. "   - Настя В., домакиня  
 1. Страх от пропускане.
  "Използвам онлайн пазаруването, като си вземам поръчката директно от магазина. Те ми носят хранителните продукти дори до колата ми, ако пожелаех. Намерих за много по-удобно, доставката на продуктите директно до адреса на, който ми трябваха което оправдаваше таксата за доставка, в случай, че поръчката ми беше под 30 лв. Отначало си мислех, че пропускам разпродажбите, намаленията, които се случват само в магазина, и специалните оферти на мениджъра, които често са отбелязани надолу с 30%. С времето установих, че цените в онлайн магазина са същите, както и във физическата им локация. Често получавам и уведомления на телефона си чрез апликацията Минамарт за промоции и разпродажби."   - Доротея Р., майка на две деца 8 г и 11 г  
 1. По-малко разсейване за вас и вашите деца.
  "Спестявам, защото не обикалям из магазина, взимайки предмети, които не ми трябват, а децата ми не искат допълнителни неща. Също така, дори и да не спестих пари, струваше ми спестено времето, което ми дава възможност да работя повече! (притежавам собствен бизнес). "   - Кристина П., собственик на бизнес  
 1. Опростени сравнения на цените.
  „Страхотно е. Ние понякога използваме Минамарт във Варна и сме се вмъквали винаги в рамките на бюджета. Имат страхотни оферти, особено от категорията “НА ЕДРО” Съпругата ми, Недялка, всъщност е страхотна при сравняване и запомняне на промоции, а понякога купуваме хранителни стоки от две или три места и спестяваме сериозни пари.“   - Михаил М., сезонен работник  
 1. Без ограничения.
  "Започнах да използвам апликацията на Минамарт от Януари тази 2019 година. Помага ми да се справя с бюджета си, защото получавам само това, което е в моя списък и мога да отделя малко повече време при сравнението на цените на продуктите без да имам чувството, че преча на останалите купувачи. Мога също да ограничавам възможностите за заместване, за да получа точно това, което поръчах. Тази седмица забравих да си поръчам онлайн хранителни стоки, затова спрях на път за вкъщи до физически магазин. и надхвърлих бюджета си с 50 лв, защото бях разсеяна и не се ограничавах.”   - Емилия Г., млад пенсионер  
 1. Не купувам импулсивно.
  - Определено спестявам, като използвам списък за хранене и услугата за доставка на Минамарт. Никакви импулсивни покупки повече! Все още работя върху това да поддържам продуктите в списъка си актуален, но това определено ни спестява пари.   - Лора Б., инженер ХВП  
 1. Същите цифрови купони, повече удобство.
  "Наскоро започнах да използвам услугата, в която поръчвам онлайн хранителни стоки и да ги доставят до колата ми когато излизам от работа. Обичам Минамарт! Моят магазин ми позволява да използвам цифрови купони, както бих направила и в магазина, така че не губя тези спестявания. Правя го като експеримент в момента, но имам чувството, че ще ми спести пари, тъй като не съм разсеяна от децата си и не купувам неща в последния момент, които не са в моя списък. Не е по-евтино, удобството може все пак да си струва! "   - Калина Р., преподавател в ИУ  
 1. Повече време и пари.
  "Ние използваме онлайн магазин Минамарт за хранителни стоки и техните “спасителни” доставки. Обичам го! Цената на хранителните стоки при тях ни спестява 20 лв на седмица и напълно премахва импулсната покупка, и това е огромна икономия на време. Ние направихме нова стъпка и намалихме категориите на хранителните стоки официално чрез семейно бюджетиране и само след няколко седмици забелязахме разликата. Имахме около 100 лв излишни. Струва си да опитате! "   - Емилиян П., механик  
 1. Лесно е планирането на храненето.
  "Обичам доставката на хранителни стоки! Това ми спестява пари, защото ме предпазва от спонтанно пазаруване. А и това изисква от мен предварително да планирам нашите ястия. Обичам го!"   - Димитрина С., храни семейство от 5-ма членове  
 1. Качествено време заедно.
  „Съпругът ми и аз не използвахме онлайн пазаруването. Нашето любимо нещо беше да отидем да пазаруваме заедно в почивните дни. Или поне така си мислех. Той всъщност става супер раздразнителен, ако нашият уикенд е прекалено зает с покупки и аз трябва да отида сама в понеделник.“   - Стефани Н., на 50 години   Крайният извод е: Направете това, което работи за вашето семейство и е най-доброто за вашия бюджет. Ако ви харесва пазаруване на хранителни стоки и разходките в магазина за сделки, направете го! В противен случай вижте дали услугата за онлайн пазаруване на хранителни стоки си струва да се провери - тя може просто да ви спести време и пари.