Към настоящият момент търсим: Агент № 007

Агенти директни продажби Минамарт

(на граждански договор – B2C или договор за представителство – B2B )

Накратко за Минамарт:

Минамарт е нова концепция за онлайн продажба на хранителни стоки за дома. Нашата цел е да подобрим живота на хората, които не могат, нямат възможност да си напазаруват, заети са или просто искат да пазаруват онлайн. Възможностите, технологиите и логистиката поддържащи бизнеса са с невероятен потенциал и всичко в момента е готово за огромен обем работа.  Mного от заинтересованите купувачи не знаят за удобството и лекотата с която могат да пазарят хранителни стоки онлайн. Причините са най-различни –  незнание да се борави с компютър и смарт телефон, непознаване на услугата, недоверие и може би страх от новото. Ние в Минамарт силно вярваме, че бъдещето е в онлайн търговията, че нашият бизнес ще подобри живота на хората, ще спести пари и ще навлезе трайно в бита на българина. Затова набираме Агенти, които да представят онлайн пазаренето на широк кръг жители от град Варна, околните населени места и страната. Агенти, които да се включат в начинанието и да спечелят от него.

Кого търсим:

Сега предоставяме на всеки (без значение на пол и възраст), който иска да се включи в това ново начинание и  да се възползва от тази уникална възможност. Като Агент към Минамарт можете да си заработвате суми, като допълнителни спестявания, или да развиете кариера, с която да се ангажирате пълноценно. Ние вярваме във Вас! С наша помощ, безплатно обучение и гарантирано изплащане веднага на заработки и бонуси, ще сме във ваша подкрепа за да успеете Вие.

Как става и колко ще получавате:

Можете да се регистрирате като Агент и да започнете да продавате от сайта на Минамарт още днес. Ще получите личен код, който да предоставяте на клиентите си. Ще изградите собствен бизнес, без никакво вложение. На всяка продажба от нашия сайт minаmart.eu с вашия код, ние ще ви заплатим 20 % от крайната цена. Примерно на поръчка от 100 лв, ние ще ви заплатим 20 лв. Веднъж закупил, клиент с вашия код си остава ваш клиент в системата, който генерира ваши пачалби докато вие се съсредоточвате за намирането на нов клиент, или просто си почивате. Прекрасно, нали! Също така можете да добавите към печалбите си и специални бонуси, както и да се възползвате от агентския си код за лични покупки. Имате пълна свобода и контрол върху себе си. Започнете с роднини, приятели и колеги, докато развиете собствена мрежа. Не ви е необходим предишен опит. Минамарт ще ви помага, подкрепя и обучава. Инвестирайте в себе си, и ще имате възможност за лично и професионално развитие в сферата на продажбите. Бъдете носители на новото!

Спечелете сега, станете агент! Свалете и попълнете в два екземпляра договора оттук. Сканирайте го и ни го изпратете на: info@minamart.eu или го донесете директно в магазин Минамарт. Регистрирайте се като агент на Минамарт на следния линк: Зона за агенти 007. Ще получите личен код.

Честито, вече сте агент на Минамарт! Беше толкова лесно…

Малко повече детайли:

Програма за Агенти директни продажби на Минамарт

При записване ще получите:

  • Личен код
  • Достъп до сайта на Минамарт, блог, сътрудничество с други агенти.
  • Брошури, флаери
  • Обучение. 2 сесии. Лично или чрез видеовръзка
  • Своевременна информация за текущи промоции
  • Клубна карта Минамарт по ваш избор (с по-висок процент отстъпки)
  • Договор за Агент на Минамарт

При оборот до 10000 лв. за месец. Ние ви даваме по 20 % от стойността на покупката. Процентът може да се начисли веднага след приключване на поръчката. Плащането е по банков път. Не е нужна предварителна заявка.

При оборот над 10000 лв за един месец.  Освен 20-те %, Минамарт, ще зареди левовата равностойност на допълнителен 2%  от вашите продажби в клубна карта на ваше име. Клубната карта ви дава право да пазарите от магазина с отстъпки в зависимост от предплатената сума. За повече информация посетете нашият сайт на minimart.eu.

Научете повече: Как да печелим пари онлайн или какво е афилиейт маркетинг?

Условия и защита на лични данни:

Лоялна конкуренция и честност при продажбите. При спор за истинността на личния код, се взема под предвид кода, който е вкарал клиента при покупката.

Не се позволява на Агента да записва личните данни на купувача, вкарва лични данни от името на купувача в сайта или да използва такива от името купувача.

Ние в Минамарт държим на честността, изрядната документация и професионалните бизнес отношения. Всеки Агент, трябва да има в предвид това и да ни помага да изградим един съвременен облик към който клиента да има доверие и приятни чувства.

За въпроси и запитвания

Имейл: info@minamart.eu

Телефон: 0897 86 09 92

Или ни посетете: с.о. Терасите 189, 9154 гр. Аксаково, обл. Варна.

"" бе добавен към списъка с желани