ДЯЛОВО УЧАСТИЕ В МИНАМАРТ

Предназначен за физически и юридически лица, с доходи над средните за страната.

4 причини да участвате в приключението Минамарт

Да бъдеш акционер в Минамарт означава да споделиш и подкрепиш ясен стратегически проект, който е по-универсален, по-дигитален и по-устойчив. Инвестирайки в печеливш бизнес, с потенциал за висок ръст, Вие можете да сте спокойни за бъдещето си и това на поколенията след Вас.

1. Една вълнуваща мисия

„Пазарувай – без опашки!“ С идеята да направят ежедневието на хората от град Варна, малко по-лесно и удобно, две семейства отварят първата физическа локация и едновременно онлайн магазин с доставка до адрес на клиента. Използват собствен транспорт с портативни фризери, контролирани от апликация на телефона.

Уникалното при Минамарт доставките, е че клиентите могат да следят „на живо“, автомобилът с поръчката им и системата ги уведомява непрекъснато за състоянието на доставката. Комбинирани и усвоени са най-добрите практики от логистични и куриерски фирми. В помощ на логистиката по доставките, се използва изкуствен интелект „Джорд“, който е в напреднала фаза на развитие.

2. Уникална стратегия

Според предварителните проучвания с още една физическа локация, град Варна ще бъде напълно покрит логистично. В началото на месец Юни, 2020 е планувана втората физическа локация на Минамарт. А през месец Февруари, 2021 се очаква да бъдат въведени и първите автоматични шкафове за приемане на поръчките от клиентите, без нуждата от непрекъснато присъствие на служители от Минамарт. Успоредно с това, към месец Август 2021 ще бъде пуснат и първият автоматизиран физически магазин в България.

Тази уникална стратегия е визията, която движи Минамарт напред. Предизвикателство пред Минамарт за близкото бъдеще е компютъризация и автоматизация в сектор Търговия на дребно.

3. Отговорен ангажимент

Тъй като не е достатъчно дадена компания да постигне силни икономически резултати, Минамарт се ангажира с програмата „Удобно пазаруване за всички“, за да гарантира дългосрочния успех на групата. Тази програма ще бъде основното острие на ангажимента ни за гражданите, което съвпада с икономическото и финансовото ни представяне в дългосрочен план.

4. Създаване на стойност

Подкрепена от дългосрочната визия за акционерната си структура, стабилното управление и експертните познания и ангажираността на своите служители, Минамарт бизнес модела винаги е насочвал печеливш и устойчив растеж. Солидният баланс, финансовото състояние и резултатите потвърждават силата на бизнес модела на Минамарт, който създава стойност и генерира паричен поток.

 

"" бе добавен към списъка с желани