Станете Минамарт – Мастър Франчайзър във Вашия град!

Търсим партньори в градовете: Бургас, Благоевград, Плевен, Пловдив, София, Стара Загора, Русе, които искат да споделят визията на Минамарт – за създаване на освободени от ангажимента да чакат на опашки и хранещи се по-здравословно, граждански общности в България.

КОЛКО СТРУВА

Инвестицията, необходима за откриването на един “Минамарт” онлайн и физически магазин е между 28 и 40 хил. лв., със стартовата такса за франчайз от 4000 лв. След което, получателят плаща месечна такса (роялти), в размер на 2.9% от брутният оборот, но не по-малко от 300 лв/м. Срок на договора 2 години.

Средната възвръщаемост на вложените в един магазин средства е от 18 до 24 месеца, а средният месечен оборот е около 20 хил. лв. след първите 12 месеца. Фирмената статистика показва, че от 5 до 10 души дневно пазаруват от нашият онлайн магазин, като средно покупката е на стойност от 160 лв. Нашият професионален екип наблюдава развитието на магазина и се грижи за това партньорите ни да стават по-добри.

Всеки, който се превърне в наш партньор, има възможността да управлява бизнес под бранд, който гледа право в бъдещето. „Минамарт“ е единственият виртуален магазин в България за хранителни стоки и консумативи с онлайн проследяване на доставката и 5% кешбек бонус програма, което ни превръща в категоричен любимец на клиентите.

КАК РАБОТИ

След като сте сключили договор за Мастър Франчайзор с нашия корпоративен офис, преминали сте през специализираното и изчерпателно, бизнес и технологично обучение и сте придобили необходимият инструментариум от познания и умения за успешен мастър франчайзинг бизнес модел, можете да започнете с привличането на франчайзополучатели, които да да работят с вас и да спомогнат за разрастването на Вашият Минамарт франчайз!

Във всеки един момент, може да разчитате на нашата подкрепа, за да продължите във Вашето бизнес начинание, наречено Минамарт.

Ще получите:

 • Обучение за управление на собствения си бизнес Минамарт – чрез 1-седмичен интензивен обучителен семинар на мястото, където ще стартирате франчайза. На Ваше разположение ще са пионерите и лидерите на индустрията за търговия на дребно в България.
 • Съдействие при идентифицирането на дистрибуторите за продажба на бързооборотни стоки, с които можете да си сътрудничите. Ще Ви помогнем да получите нужното оборудване, доставката му, инсталирането и обучение на трето ниво.
 • Съдействие при намиране на франчайзополучатели във Вашия район, чрез доказани методи и техники. Знания, необходими за да станете успешен посланик на Минамарт на местния пазар.
 • Насоки за запазване на интелектуалната собственост, като: правни и маркетинг материали.
 • Разработване на уебсайтове и социални медии
 • Списъци за продажби
 • Операции / Логистика
 • Общо приложение

Моля, попълнете формата с Вашите данни. Наш представител ще се свърже с Вас до 3 работни дни.

 


С изпращането на таза форма, Аз гарантирам, че:

 • Имам сериозен интерес за франчайз с онлайн магазин Минамарт
 • Имам опит в търговията с бързооборотни стоки 
 • Имам капитал / мога да осигуря минимум 28 000 лева

За допълнителни въпроси, свързани с фрaнчaйза на Минамарт, моля, пишете на: franchise@minamart.eu

За да вземем франчайзополучател с нас, трябва да имате готовност да направите тези инвестиции:

1. Магазин и склад с площ мин. 20-25 кв.м.
2. Един компютър с принтер
3. Двама служители (1 за въвеждане на данни и обработка на пратките, 1 служител за доставка)
4. Една електронна везна, касов апарат, POS терминал
5. Един смарт телефон за наемане за бекенд приложение.
6. 1 пикап за доставки и 1 велосипед/скутер

Мастър франчайзополучател е бизнес, който ще закупи територия от франчайзодателя и ще го развива чрез продажба на франчайзи. Например, вие ще закупите правата върху област Пловдив от франчайз компанията и ще отговаряте за продажбата на франчайзи в област Пловдив и за подкрепата на франчайзополучателите.

Вие ще бъдете компенсирани с % от франчайз таксата, който всеки франчайз инвестира и % от текущите възнаграждения.

"" бе добавен към списъка с желани