Защо да си партнирате с Минамарт?

  • Искате да сте част от неизбежната четвърта и идващата пета вълна на индустриалния прогрес? Автоматизацията, роботизацията и IoT революцията вече навлизат във всички сфери на бизнеса.
  • Искате да сте с две крачки пред Вашите конкуренти? Ще знаете точно колко, кога и къде трябва да направите нужните усилия, за да успеете.
  • Искате да надминете очакванията на клиентите си? Ще сте винаги ориентирани към положителните преживявания, които клиентите желаят да изпитат, когато пазаруват от Вашите продукти или услуги.
  • Искате просто да разнообразите портфолиото си от инвестиции и да получавате добри приходи? Ще сте спокойни, че Вашите финансови активи работят здраво за Вас и са защитени от негативни икономически процеси.

„Кой няма нужда от ежедневна храна и дребни домакински консумативи?“

Вие, нашите бизнес партньори, можете винаги да разчитате на Минамарт мрежата. Ние ще споделим с Вас опита, информацията и ще бъдем до Вас във всеки един момент от съвместното ни израстване. С правилните хора, бизнесът Ви може да се развива почти неограничено. Екипът на Минамарт има за цел да бъде от полза на всички малки и средни бизнес единици, с които си партнира. Заедно можем повече!

Ето и възможностите, които се откриват пред Вас, ако сте партньор на Минамарт:

  1. Франчайз на Минамарт. Стартирайте собствен бизнес със силен бранд. Предназначен за лица, които имат желание да се развиват самостоятелно и в същото време да не допускат грешки на старта.
  2. Партньорска мрежа – minamart.eu. Неограничено продуктово място. Неограничен период, за който да бъдат презентирани на страницата ни Вашите продукти. Множество продуктови категории и опции. Персонализация на магазина. Свободно поставяне на Вашите собствени цени и отстъпки. 24/7 поддръжка на магазина. Заплащате, само 8.5% от продажба на всяка стока или услуга на онлайн платформата за търговия Marketplace Минамарт. Предназначен за юридически лица, с малък, среден и знчителен пазарен дял в района на операции.
  3. Дялово участие в Минамарт. Предназначен за физически и юридически лица, с доходи над средните за страната.
  4. Реклама в Минамарт. Предназначен за юридически лица от всички индустрии. Нашите магазини разполагат с рекламни дисплеи.
  5. Разработване на съвместни проекти с екипа на Минамарт. Предназначен за институционални инвеститори.

"" бе добавен към списъка с желани