Екипът на Минамарт и нашите клиенти

Мина Михайлова

Патрон на марките Минамарт и Управител. Член на борда на инвеститорите. С над 20 години, опит в търговията на дребно и хотелиерството, богат опит в микро-мениджмънта.

Михаил Михайлов

Председател на борда на инвеститорите и собственик на марките Минамарт. С над 20 години, опит във финансовата индустрия. Специалист по риска, хедж, защита и управление на личното богатството.

Илко Илиев

Инвеститор и водещ консултант по разработване на марките Минамарт. С над 20 години, опит в стартиращи фирми, дю дилиджънс на големи проекти и управление.

Александрина Илиева

Ръководител на администрацията в марки Минамарт. Образование-MBA и социални науки. С над 20 години, опит в бизнес анализа и управлението на проекти.

Нашата амбиция е да спечелим сърцата на гражданите в град Варна, а в близко бъдеще и на хора от цялата страна. Минамарт - пазарувайте на място в магазина, поръчвайте онлайн, купувайте откъдето и да е, получете Вашата поръчка бързо и на удобно за Вас място! От Екипът на Минамарт.

Дефинирали сме следните ръководни принципи в Минамарт:

– пресни и висококачествени продукти
– ниски цени
– бърза доставка
– професионално изпращане
– приятелско и бързо обслужване

  • За да постигнем това, търгуваме с продукти от известни производители както от България, така и световно известни.
  • Ние не купуваме остатъци от „бусовете“ доставящи всеки ден или „домашно произведени продукти“ в хола или мазата, само за да спестим няколко стотинки! Избираме внимателно и проверяваме всички продукти при получаване: информация за температурата, характеристиките на продукта, партидата и датата на годност. Ако нещо не е наред, не допускаме стоките в обращение.
  • Познаваме и можем да проследим в детайли производствения или партиден номер, както и годността  (датата) на всички продукти и винаги можем да проверим КОЙ КЛИЕНТ, КАКЪВ ПРОДУКТ, КОГА И С КАКЪВ НОМЕР и ДАТА НА ГОДНОСТ е закупил.
  • Съхраняваме всички продукти според предписаните условия на околната среда и обръщаме внимание на максималната хигиена за всички наши служители. Ние се отнасяме с всички продукти с най-голяма грижа, уважение и работа според българското и европейско законодателство за храните.

Ангажирани сме да предлагаме всички продукти свежи и евтини, да ги доставяме възможно най-скоро.

Дори след като поръчката със стоките Ви напусне магазина ни, все още се грижим, че те пристигат непокътнати, бързо и свежи до Вас. Опитните ни служители опаковат продуктите внимателно и гарантират, че всички продукти пристигат непокътнати и свежи до клиента. След като пакетът напусне магазина, проследяваме го на „живо“ с помощта на „Джордж“, нашият софтуер с Изкуствен интелект, който също се грижи за стоката Ви, ако има проблеми с транспорта и доставката.

Твърдим, че всички наши клиенти са много доволни и могат да свидетелстват.

Какво казват хората за нас

"Здравейте, взех капсулата, измих я в съдомиялна, днес даже я пробвах. Събира се в моята машина, тече си чудесно кафето, взела съм на Costa и кафето е хубаво. Всичко е точно, както сте го описали. Благодаря Ви."

Мирослава Малковска

Доволен клиент от капсула за кафе за многократна употреба

"Благодаря Ви много за доставката днес. Услугата Минамарт Личен купувач ми спести доста енергия и финанси. Тъй като съм извън страната, мога да помагам на своите близки, чрез Вас."

Мария Андреева

Доволен клиент от услугата Личен Минамарт купувач

"Бях много впечатлен от фантастичното обслужване, което получих тази сутрин от Мария! Тя ми помогна с много неща и дори отвори пакет с чипс за мен, за да мога да го опитам! Мария заслужава бонус за изключителното си обслужване на клиенти."

Никола Петров

Наш щастлив клиент

"Сестра ми, Катя, ми показа сайта на Минамарт за първи път (и няма да бъде последният). Нещо ново за град Варна и го считам за невероятно. Ако имате съвсем малко свободно време и нямате възможност да отидете до магазина им, можете да си поръчате и онлайн. Не съм очаквал да е толкова лесно и удобно. Отне ми съвсем кратко време (казаха, че до 3 часа продуктите ще ги получа, отне им само 63 минити), вместо да се разхождам след работа до пазара. Имат богат избор от хранителни стоки. Благодаря."

Силвестър Янков

Наш доволен клиент

Искате ли да Ви кажа, честно: "Бях скептична за Минамарт, напазрувах си от тях пет пъти вече. Един път до физическият им магазин, купих си и предплатената им гифт карта на Минамарт Клуб. Вече не мис еналага да ходя до магазина за хранителни стоки. Всичко за ежедневието го имам на един клик разстояние. Двете ми деца също ми помагат в избора на хранителни продукти от Минамарт. Дано останат и занапред във Варна."

Надежда Каменова

Член на "Минамарт" Клуб

Експертите за Минамарт

Едуард Балваджиян

Преподавател по Финанси към частна школа "Бизнес Мастърс"

"Импулсивността на крайният потребител ще бъде преосмислена: Импулсните покупки могат да бъдат изключително мощни онлайн. Компаниите трябва да работят с търговците на дребно, за да увеличат максимално видимостта на своите продукти онлайн и да увеличат възможните взаимодействия, които купувачите могат да имат с продуктите си. Услуги като Минамарт имат реален потенциал като импулсни канали."

Здравко Здравков

Собственик на борси за бързообортни стоки

"Купувачите на храни следват същите навици онлайн и офлайн в цяла Европа: Основните храни представляват най-голям дял от двете хранителни кошници. Българите неизбежно ще прибягват и към онлайн поръчките. Все по-голям дял от бранша се ориентира натам."

Виолета Маджарова

Мениджър бизнес развитие в онлайн магазин

"Взаимодействието между Интернет, Минамарт и крайните потребители ще бъде важно в нашият град (Варна, бел. на автора): С по-големия си опит в онлайн отношенията от конкурентите на бързообортни стоки, влиянието на Минамарт в бъдещето при търговията на дребно в България, не трябва да се подценява. Производителите трябва да увеличат присъствието си на тяхната платформа."

"" бе добавен към списъка с желани