Какво предлагаме

Предимствата за Вас от Минамарт

Безплатна Доставка

При поръчка на продукти над 29.99 лв.

Гарантирано Качество

Индивидуално подбрани продукти

Проследяване на Живо

Знайте кога ще получите Поръчката

Клубна Карта ``Минамарт``

Отстъпки до 10% ...

Сигурни Плащания

Гарантирани от myPOS

Marketplace Минамарт

Увеличете продажбите си...

Инвестирайте в стабилна компания

Получавайте дивиденти 2 пъти годишно

Работете за себе си

Станете Агент 007

Показване на 1–20 от 2078 резултата

 • Сортирай по:
Промоция!

Кафе капсула за Bosch Tassimo тип кафе машини многократно използване

78.49 лв. 73.50 лв.

Капсулите са многократни и екологични, съвместими с Bosch Tassimo тип кафе системи. Не мислeте два пъти! Спестете пари и в същото време помогнете за спасяването на планетата и бъдещите поколения.

Срок на доставка: 21 работни дни

Пепелник – мултифункционален AP078 – пречиствател на цигарен дим, запалка, лед светлина и USB зареждане

109.87 лв.

Изхвърлете стария пепелник!

Предимствата

1. Високоефективна и безшумна 4-степенна HEPA филтрация, мощно елиминира дима и миризмата.

2. Елиминира до 98% от дима и предпазва от пасивно вдишване, намалява отлаганията на катран и други вещества по тавани, стени и мебели.

3. 8 секунди удобно запалване на цигара.

3. Голям капацитет за съхранение.

4. Предотвратява разпръскването на пепел, ветроустойчив.

5. Вградена лед лампа.

6. Изящна изработка.

7. Два бутона – на пречистващата функция и за запалване на цигари.

Срок на доставка: 21 работни дни

Промоция!

Филтър резервен за пепелник AP078 пречиствател на въздух

28.90 лв. 24.87 лв.

Филтър резервен за пепелник AP078

Срок на доставка: 1 работен ден

Промоция!

Система за пречистване на питейна вода за монтаж под мивка Althy WFS5300A

419.00 лв. 385.00 лв.

Преследване на отлично качество. Този филтър носи основни авторитетни сертификати на пазари, като NSF/ANSI 42 от IAPMO, Европейски регламент за хранителни продукти EC-1935/2016, ROHS, REACH, BPA-Free, TUV и австралийски воден знак. Премахва над 99,99% хлор, лош вкус, миризма и замърсители, също така филтрира тежки метали, утайка и други големи частици. Вие никога не правите компромис с качеството на продукта, ние също.

Срок на доставка: 1 работен ден

Промоция!

Резервен воден филтър за Althy WFS5300A

135.00 лв. 119.00 лв.

С голям капацитет от 75708 л и 0,5 микрона филтър. Филтрите за вода с монтаж под мивка ICEPURE имат голям капацитет на филтриране от 75708 л или 1 година, когато се използват с общинска вода. Ние предлагаме най-рентабилните филтри. Препоръчваме да сменяте филтъра всяка 1 година за по-добро филтриране.

Срок на доставка: 21 работни дни

Хранителна добавка в подкрепа на сърдечно-съдовата система Life Extension 60 капсули

99.15 лв.

Усъвършенствана формула в подкрепа на сърцето и кръвоносните съдове.

Как действат активните съставки в Advanced Olive Leaf Vascular Support with Celery Seed Extract

 • Допринасят за поддържане здравословни нива на кръвното налягане.
 • Спомагат за намаляване на хроничното възпаление и ефектите му върху кръвоносните съдове.

Advanced Olive Leaf Vascular Support with Celery Seed Extract съдържа две биоактивни съединения, които допринасят за сърдечно-съдовото здраве.

Какво представлява олеуропеинът

Маслиновото дърво (Olea europaea) произвежда олеуропеин както в плодовете си, така и в листата си. Олеуропеинът има множество ползи за здравето, а също така е и причината за отличителния остър, почти горчив вкус на висококачествените екстра върджин маслинови масла. Това съединение помага за поддържането на вече нормално кръвно налягане.

В клинично изпитване прием на добавката с 1000 мг на ден екстракт от маслинови листа води до средно 11,5 mm Hg спад в систоличните показания и 4,8 mm Hg спад в диастолните показания след осем седмици.

Защо е добавен екстрактът от семена от целина

Екстрактът от семена от целина (Apium graveolens) съдържа 3-n-бутилфталид (3nB), който насърчава здравословния възпалителен отговор, необходим за поддържането на нормално кръвообращение. Също така той е мощен антиоксидант, който благоприятства съдовото здраве, като насърчава нормалната функция на тромбоцитите и спомага за отпускане на кръвоносните съдове.

Предклиничните проучвания показват, че екстрактът от семена от целина помага за поддържането на вече здравословно кръвно налягане. В малко клинично проучване учените, използващи еквивалентно количество на активните съединения в този екстракт от семена от целина, отчитат средно 8,2 mm Hg спад в систоличните показания и 8,5 mm Hg спад в диастолните показания – само след шест седмици.

Поотделно екстрактите от маслинови листа и семена от целина демонстрират впечатляващо благотворно въздействие, а Advanced Olive Leaf Vascular Support with Celery Seed Extract осигурява комбинация от двете биоактивни съединения за съдова подкрепа с двойно действие.

Цинк (монометионин) 50 мг Life Extension 90 капсули

36.35 лв.

Продуктът на Life Extension осигурява оптимално бионалична форма на цинк с много висока степен на усвояване и ефективно действие.

Продуктът Zinc High Potency допринася за:

 • стимулиране функцията на клетките естествени убийци (NK-клетки) и на Т-клетките, които разрушават вирусно инфектираните клетки и регулират имунния отговор;
 • нормалното функциониране на имунната система;
 • поддържане на сърдечно-съдовото и неврологичното здраве;
 • нормалното зрение;
 • активността на повече от 300 ензима в тялото.

Цинкът поддържа естествената имунна защита на тялото. Редица изследвания доказват, че дефицитът на цинк е широко разпространен, особено при възрастните хора. Едновременно с това, цинкът е ключов компонент на жизненоважни хормони и подпомага синтеза на протеини и ДНК, производството на инсулин и метаболизма на щитовидната жлеза. Недостигът му води до свързаното с възрастта увреждане на имунната функция – процес, известен имуносенесценция.

Цинкът е активна съставка на антиоксиданта супероксид дисмутаза, който защитава тялото от свободните радикали, увреждащи клетките.

Допълнителният прием на цинк подпомага имунна система, контролира възпалението и стимулира антиоксидантните реакции на тялото, което е от особено значение за по-възрастните.

Традиционният цинк невинаги се усвоява достатъчно добре

Слабото усвояване на цинка в организма е често срещан проблем. Life Extension® разработва ефективна формула, съчетаваща добре установената, подобрена бионаличност на OptiZinc® с цинков цитрат, който осигурява мощна доза от 50 милиграма цинк в една капсула.

 

Магнезий с удължено освобождаване 250 мг Life Extension 60 капсули

36.15 лв.

Магнезият с удължено освобождаване на Life Extension снабдява тялото с магнезий за по-продължителен период в сравнение с обикновения магнезий. Минералът е от съществено значение за поддържане на нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и костите.

 Действие на Extend-Release Magnesium

 • Подпомагат сърдечно-съдовото здраве и костите.
 • Помагат за възстановяване на нивата на магнезий.
 • Осигуряват магнезий с удължено освобождаване.

Тялото се нуждае от магнезий за над 300 биохимични реакции в тялото. Магнезият играе ключова роля в подпомагането на сърдечно-съдовото здраве и изграждането на здрави кости. Той е основен минерал, което означава, че тялото трябва редовно да получава магнезий от хранителни източници.

Голяма част от хората не получават достатъчно магнезий от приема на храна. Магнезият с удължено освобождаване на Life Extension съдържа магнезиев оксид за по-дълго освобождаване и магнезиев цитрат за незабавна абсорбция. Комбинирайки магнезий, оптимизиран за незабавно и продължително усвояване, тази усъвършенствана формула поддържа тялото с необходимия магнезий за по-продължително време.

Магнезият отпуска гладката мускулатура в кръвоносните съдове, а достатъчните нива на магнезий насърчават сърдечно-съдовото здраве.

Освен това магнезият влияе положително върху костната минерална матрица и способността й да метаболизира минерали, необходими за поддържане на здрави кости.

 

Магнезий 500 мг Life Extension 100 капсули

34.29 лв.

Продуктът на LIFE Extension предлага дневната доза  магнезий, от която тялото  се нуждае, за поддържане здравето на сърцето и костите, енергийния метаболизъм, мозъчната функция и много други.

Магнезият е един от най-важните минерали в организма, който участва в стотици ензимни процеси в клетките. Нуждаем се от него за повече от 300 биохимични реакции.

Магнезият поддържа здравето на сърдечно-съдовата система и костите, насърчава енергийния метаболизъм и мозъчната функция и спомага за поддържането на функциите на нервната система, както и вече здравословните нива на кръвно налягане. Също така магнезият поддържа серумните липидни профили, здравословния възпалителен отговор и ендотелна функция и насърчава метаболитното здраве.

 

Супер Витамин Е (d-aлфа токоферол) 400 IU Life Еxtension 90 софтгел капсули

77.00 лв.

Продуктът на Life Еxtension съдържа витамин Е, извлечен от слънчогледово масло. Тази несинтетична, изцяло натурална форма на витамин Е се отличава с висока степен на усвояване и оптимална бионаличност.

Как действа Super Витамин Е:

 • Осигурява висока антиоксидантна защита
 • Контролира нивата на възпаление в тялото
 • Поддържа здравето на сърдечно-съдовата система
 • Подпомага мозъчната функция
 • Укрепва имунитета
 • Съдейства за поддържане на млада и свежа кожа
 • Благоприятства зрението

Естествената форма на алфа-токофероласе разпределя по-ефективно в тялото от синтетичната версия. Причината за това е, че специфичните протеини-носители в черния дроб се свързват към по-добре усвоимата форма на витамина и много по-ефективно го транспортират през кръвта до клетките.

Благодарение на високата си бионаличност, витамин Е в продукта на Life Еxtension осигурява значими ползи за имунната функция и защитата от оксидативен стрес.

За здрави кости и сърце Super K Elite Life Extension 30 софтгел капсули

61.45 лв.

Super K Elite съдържа както витамин К1, така и четири различни форми на витамин К2 (МК-4, МК-6, МК-7 и МК-9). Super K Elite на Life Extension e една от най-богатите на витамин К добавки, които производителят предлага.

Действие на активните съставки в Super K Elite

 • Насърчават нормалния калциев баланс.
 • Допринасят за здравето на сърцето.
 • Насърчават здравето на костите и артериите.
 • Помагат за поддържане на нормална костна плътност и съдово здраве.

Витамин К има няколко разновидности, като всички поддържат различни аспекти на здравето – от здравето на артериите до здравето на костите. Super K Elite предлага несравнимо разнообразие от форми на витамин К. Формулата се предлага в клинично проучени дози и предоставя оптималните ползи за здравето, които мощните витамини К осигуряват.

Защо работи

С напредване на възрастта артериите могат да станат все по-калцирани. Друго естествено последствие от стареенето е, че костите в тялото могат да станат все по-чупливи. Витамин К обаче предлага естествен подход за противодействие на тези здравословни проблеми. Многото форми на витамини, известни заедно като витамин К, имат впечатляващата способност да спомагат за инхибиране на калцификацията на артериите и да подпомагат абсорбцията на калций в костите, поддържайки ги здрави. По този начин витамин K поддържа здравословен баланс на калция в тялото.

Науката зад продукта

Различните видове витамини К във формулата Super K Elite са научно изследвани:

K2 витамини (MK-4, MK-6, MK-7, MK-9)

Менахиноните са под-форма на семейството на витамин К2. Извлечени най-вече от храни с високо съдържание на мазнини, формите на витамин К2, известни като MK-4, MK-6, MK-7 и MK-9, са известни с това, че поддържат здравето на костите, сърцето и артериите.

Осемгодишно епидемиологично проучване, проведено върху 16000 жени, е установило, че MK-9 насърчава сърдечно-съдовото здраве.

В клинично проучване е доказано, че MK-4 насърчава артериалното здраве и нормалната костна плътност при доза от 1500 мкг – същото количество, като това, включено в тази формула.

Също така е доказано, че MK-7 или транс-MK-7 помага за поддържане здравината на костите и артериалната гъвкавост. В двойно-сляпо, плацебо контролирано проучване е констатирано, че приемът на 181 мкг транс-МК-7 насърчава здравето на костите и сърдечно-съдовата система. Тази доза MK-7 е точно същата, като тази, намираща се в Super K Elite.

Храносмилателни ензими с пробиотици Life Extension 60 капсули

76.99 лв.

Вегетарианска формула, подпомагаща нормалното функциониране на храносмилателната система. Съдържа смес от храносмилателни ензими, както и полезен пробиотичен щам, който помага за поддържането на нормален баланс на стомашно-чревния тракт.

Enhanced Super Digestive Enzymes with Probiotics – предимства и ползи

 • Комбинира ензими с пробиотичен щам.
 • Насърчава оптималното храносмилане, особено при спазването на диета с прием на храни с растителен произход.
 • Помага на тялото да усвоява хранителни вещества от храната.
 • Ензимна смес, насочена към по-добро усвояване на растителни храни, протеини, мазнини и въглехидрати.
 • Безглутенова, вегетарианска формула без наличието на ГМО.

Какво представляват храносмилателните ензими

Храносмилателните ензими като амилаза, протеаза и липаза работят в различни условия на pH, за да подпомогнат храносмилането на въглехидрати, протеини и мазнини.

Защо пробиотикът B. coagulans е включен в състава

Пробиотици като B. coagulans поддържат нормалното функциониране на храносмилателната система и потискат по-малко полезните бактерии, което от своя страна насърчава храносмилателния комфорт.

Enhanced Super Digestive Enzymes with Probiotics комбинира полезния пробиотик B. coagulans с 10 вегетариански ензима, които подпомагат храносмилането при консумацията на продукти с растителен произход, протеини, млечни продукти, нишесте и мазнини. Изследванията показват, че приемът на добавки с храносмилателни ензими може да насърчи оптималното храносмилане и усвояването на хранителните вещества от храните, които консумираме.

Оптималното храносмилане има важна роля за здравето

Тази формула съдържа комбинация от 10 мощни храносмилателни ензима като алфа-галактозидаза, протеаза 3.0 и липаза и други, за да насърчи оптималното храносмилане на основните видове храни:

 • растителни въглехидрати и нишесте – Алфа галактосидаза насърчава храносмилането на въглехидратите и подпомага стомашно-чревния тракт чрез разграждане на олигозахаридите, намиращи се в бобовите растения (боб) и кръстоцветните зеленчуци (карфиол, броколи, зеле и други), които са известни с това, че причиняват подуване на корема и дискомфорт;
 • диетични фибри – хемицелулаза, ксиланаза и пектиназа помагат за разграждането на компонентите на растителните клетки, за да допринесат за оптимално храносмилане и усвояване на хранителните вещества;
 • протеин – Протеаза 3.0 помага за смилането на протеини при киселинно рН, като това в стомаха. Този ензим помага за разграждането на упоритите протеини и насърчава усвояването на глиадин (съединение, открито в пшеницата). Протеаза помага за разграждането на повечето разтворими протеини до пептиди с по-малко молекулно тегло и свободни аминокиселини.
 • мазнини – липаза е ензим, който помага за разграждането на хранителните мазнини.
 • млечни продукти – лактаза е от съществено значение за усвояването на лактозата от млечните продукти.

Витамин С и био кверцетин фитозоми Life Extension 60 таблетки

29.55 лв.

Продуктът на Life Extension комбинира витамин С и ултра абсорбираща се форма на биокверцетин, чиято степен на усвояване е 50 пъти по-висока от абсорбцията на традиционния кверцетин.

Биокверцетинът във Vitamin C and Bio-Quercetin Phytosome е обвит във фитозомна фосфолипидна сфера, която подобрява бионаличността му и ефектите му върху имунното здраве.

 Ползи

 • Допринася за нормалното функциониране на имунната система.
 • Подпомага профилактиката на вирусни и бактериални инфекции.
 • Проявява силно противовъзпалително действие.
 • Осигурява висока антиоксидантна защита.
 • Стимулира производството на колаген и усвояването на желязо от диетата.
 • Спомага за нормалното състояние на сърдечно-съдовата система.

Антивирусна активност на кверцетина

Потенциалните антивирусни свойства на биофлавоноида кверцетин са изследвани в многобройни проучвания. Резултатите от тях показват, че кверцетин потиска способността на някои грипни вируси да навлизат в клетките и намалява риска от инфекция. В комбинация с витамин С, антивирусните му ефекти значително се увеличават.

Витамин С и кверцетин имат синергично антивирусно действие. Витамин С подобрява усвояването на кверцетина, а кверцетинът от своя страна забавя разграждането на витамин С и увеличава ефективността му в организма.

Защо да изберете Vitamin C and Bio-Quercetin Phytosome

Стандартната форма на кверцетин, влагана в повечето добавки, се усвоява слабо и няма добра клинична ефикасност. Причината е, че кверцетинът е съединение с ниска водоразтворимост, ниска стабилност и ниска бионаличност. Тези характеристики ограничават неговите ползи и предполагат необходимост от прием на по-високи дози, за да се постигне дори минимален ефект.

Редица проучвания показват, че при комбинирането на кверцетина с фосфатидилхолинов комплекс от слънчоглед, разтворимостта, пероралната абсорбция и биологичните ефекти на този биофлавоноид значително се повишават.

Кверцетинът в продукта Vitamin C and Bio-Quercetin Phytosome е включен в комплекс с фосфатидилхолин от слънчоглед с цел максимално подобрено усвояване, висока бионаличност и мощен антиоксидантен ефект.

Синергичната комбинация от кверцетин и витамин С проявява мощно антивирусно и имуностимулиращо действие, и намалява риска от инфекции през студения сезон.

Хранителна добавка в подкрепа на ставите ArthroMax® Advanced NT2 Collagen™ & AprеsFlex® Life Extension 60 капсули

86.00 лв.

Продукт от ново поколение за поддържане здравето на ставите и мобилността. Съдържа клинично проучени, доказано ефективни природни съставки. Източник на колаген тип II, екстракт от индийски тамян, глюкозамин и бор – комбинация, която оказва дългосрочно въздействие върху ставите и хрущяла като облекчава болката и възпалението, и допринася за свободното движение на тялото.

Ползи от ArthroMax Advanced NT2 Collagen & AprèsFlex

 • Насърчават здравето на ставите и съединителната тъкан.
 • Помагат за инхибиране на възпалителни фактори, като по този начин поддържат здравето и комфорта на ставите.
 • Поддържат добра мобилност на ставите.
 • Помагат за облекчаване на лекия дискомфорт в ставите.

За съставките в ArthroMax Advanced NT2 Collagen & AprеsFlex

AprèsFlex Boswellia serrata – доказано е, че съединенията в екстракта от индийски тамян се свързват директно с 5-LOX, ензим, който трансформира мастните киселини във възпалителни фактори като левкотриен B4.

Индийският тамян инхибира активността на 5-LOX на клетъчно ниво. В плацебо-контролирано клинично проучване екстрактът от индийски тамян допринася за свобода на движенията и помага за облекчаване на дискомфорта в ставите само за 8 седмици.

Друго рандомизирано клинично проучване установява много сходни резултати, като ползите продължават още четири седмици. Патентованият екстракт от индийски тамян (босвелия) AprèsFlex в продукта, се отличава с висока степен на усвояване и оптимална бионаличност.

NT2 Collagen е нова форма на неденатуриран колаген от тип II, който поддържа нормална реакция на възпаление в сухожилията и хрущялите. Клиничните проучвания показват, че той помага за облекчаване на лекия дискомфорт в ставите и насърчава нормалната им функция.

В двойно-сляпо, плацебо контролирано проучване е установено, че неденатурираният колаген тип II осигурява облекчение с 33% и увеличава чувството за комфорт на ставите с 40% само за 90 дни.

Глюкозамин – рандомизирани контролирани клинични проучвания са стигнали до заключението, че глюкозаминът осигурява комфорт на ставите и ако се използва дългосрочно, помага за поддържането на нормалната им структура.

ArthroMax също така съдържа бор – минерал, който допринася за нормалното състояние на костите и ставите. В хранителната добавка е включена специална форма на бор – калциев фруктоборат, за който в клинично изпитване е установено, че повишава комфорта и функцията на ставите.

Пробиотик за силен имунитет Florassist® Winter Immune Support Life Extension 30 сашета

98.09 лв.

Хранителната добавка Florassist Winter Immune Support съчетава клинично проучена смес от пет пробиотични щама с пребиотик, наречен галактоолигозахариди (GOS) и спомага за насърчаването на здравословен имунен отговор през зимните месеци.

Много от нас приемат пробиотици, за да подпомогнат нормалното функциониране на храносмилателната система. Научни изследвания установяват, че комбинацията от петте специални пробиотика във Florassist Winter Immune Support допринася за нормални нива на имуноглобулин А (IgA) – съединение с важна роля за имунната защита, особено през зимния сезон.

Ползи от Florassist Winter Immune Support

 • Насърчава здравословен имунен отговор, особено през зимните месеци.
 • Допринася за нормалното състояние на носа, гърлото и дихателната система.
 • Насърчава имунните клетки да реагират своевременно.

5 пробиотика и 1 пребиотик – подкрепа за имунната система

Тази формула комбинира пробиотични щамове B. lactis BS01, L. plantarum LP01, L. plantarum LP02, L. rhamnosus LR04 и L. rhamnosus LR05. Тези щамове, заедно със специфичния пребиотик, наречен галактоолигозахариди, са клинично проучени и допринасят за насърчаване на нормален имунен отговор. Пребиотикът представлява захар или фибри, които пробиотичните бактерии използват за храна и гориво.

Клинично проучена комбинация от пробиотик и пребиотик

В рандомизирано, двойно-сляпо, плацебо контролирано клинично изпитване здрави субекти са приемали по 1 доза от същата пробиотична и пребиотична смес всеки ден в продължение на 90 дни. Субектите, получавали комбинирания пробиотик и пребиотик, съобщават за намалена продължителност и намален отговор на имунното предизвикателство в сравнение с групата, приемаща плацебо.

Удобна за прием форма

Florassist Winter Immune Support се предлага под формата на сашета. Смесете с любимата напитка, като за най-добри резултати се препоръчва прием в смути или протеинов шейк.

Пробиотик в подкрепа на черния дроб Florassist® Liver Restore Life Extension 60 капсули

54.79 лв.

Натуралният продукт на Life Extension съдържа специална комбинация от пробиотици и пребиотици, която подпомага възстановяването на нормалната бактериална флора в червата и стимулира детоксикиращите функции на черния дроб.

Ползи от Florassist Liver Restore

 • Поддържа здравословен баланс между добрите и лошите бактерии в храносмилателния тракт.
 • Спомага за намаляване на възпалението в организма.
 • Подпомага чернодробното здраве и основната функция на черния дроб да елиминира токсините от тялото.
 • Допринася за поддържане нормални нива на чернодробните ензими и други биомаркери, отразяващи състоянието на черния дроб.

Пробиотиците са полезни бактерии, които оказват благоприятно въздействие върху цялостното здравословно състояние. Пребиотикът е хранително вещество, което насърчава растежа и осигурява жизнената активност на пробиотичните микроорганизми. FLORASSIST® Liver Restore e синбиотик – синергична комбинация от пробиотик и пребиотик, включващ седем специални пробиотични щама + растително базиран фруктоолигозахариден пребиотик.

Черният дроб и храносмилателната система са свързани – буквално – от кръвоносен съд, наречен портална вена, която пренася кръв от храносмилателния тракт директно до черния дроб. Тази кръв съдържа хранителни вещества от приема на храна. Но освен тях съдържа токсини и други нежелани съединения, които често се създават от нежелани бактерии в червата. Колкото повече нежелани бактерии имате, толкова повече тези съединения може да се филтрират през черния дроб.

Тук на помощ идва FLORASSIST® Liver Restore. Тази клинично проучена комбинация помага за насърчаване на здравословно съотношение на чревните бактерии, като осигурява 7 благоприятни за черния дроб пробиотични щамове заедно с пребиотик, наречен фруктоолигозахарид. Тази синбиотична формула помага за изтласкването на нежеланите бактерии, които създават съединения, които затрудняват функционирането на черния дроб.

Науката зад продукта

Окуражаващи резултати в клинични проучвания.

Проучване 1 – наднормено тегло: в рандомизирано, двойно-сляпо, плацебо контролирано проучване, две групи пациенти с наднормено тегло са спазвали енергийно балансиран режим на хранене и физическа активност. Всеки ден в продължение на 28 седмици участниците в едната от групите приемали по две капсули от една и съща синбиотична комбинация, открита в капсулите FLORASSIST® Liver Restore.

Изследването измерва ензимите, които обикновено се използват за преценка на състоянието на черния дроб. Статистическите разлики между плацебо и синбиотичната група се появяват само за 7 седмици, но в края на проучването при синбиотичната група се отчита забележително подобрение.

Пробиотично-пребиотичната комбинация във FLORASSIST® Liver Restore спомага за подобряване на С-реактивния протеин, който се синтезира в черния дроб. Нивото на hsCRP отразява здравословното състояние на черния дроб. В това проучване измерванията на hsCRP се подобряват с 54% след 28 седмици.

Изследване 2 – здравословен индекс на телесната маса: второто проучване имитира първото, с тази разлика, че пациентите са с нормален индекс на телесна маса. Групата на плацебо показва подобрение в биомаркерите на чернодробните ензими само с 3%, докато групата с прием на синбиотик се подобрява със 17% след 28 седмици. В това проучване hsCRP се подобрява с 46%.

Има редица полезни стъпки, които можете да предприемете, за да защитите черния си дроб независимо каква е възрастта ви, които включват правилно хранене, редовно изпълнение на физически упражнения, поддържане на здравословно телесно тегло и приемане на FLORASSIST® Liver Restore всеки ден.

За нормални нива на холестерола CHOL-Support™ Life Extensione 60 капсули

131.89 лв.

С напредване на възрастта балансът между „добър“ и „лош“ холестерол, известен като HDL и LDL, придобива критично важно значение за намаляване на риска от редица сърдечно-съдови заболявания.

Натуралната формула CHOL-Support комбинира две естествени съставки – пантетин и висококачествен екстракт от артишок, които спомагат за поддържане здравословен профил на холестерола и осигуряват защита за сърдечно-съдовото здраве.

Какви ползи осигурява CHOL-Support

 • Насърчава здравословния профил на холестерола.
 • Допринася за баланса между „добър” и „лош” холестерол.
 • Подпомага нормалното състояние на сърцето и кръвоносните съдове.
 • Поддържа здравословните нива на коензим Q10 (CoQ10) – витаминоподобно съединение с жизненоважна роля за здравето на сърцето.
 • Екстракт от листа на артишок – клинични проучвания показват, че полифенолните съединения в екстракта от листата на артишок поддържат оптимални съотношения на HDL / LDL холестерола.
 • Пантетин – в клинични проучвания е установено, че пантетинът, биологично активната форма на витамин В5, поддържа безопасни нива на LDL и общ холестерол, без да понижава защитните нива на CoQ10.

CHOL-Support е формулиран с тройно стандартизиран екстракт от листа на артишок и пантетин за поддържане здравословни нива на HDL, LDL и общ холестерол.

Две течни вегетариански капсули CHOL-Support™ дневно осигуряват цялостна защита за сърдечно-съдовата система, като допринасят за здравословния профил на холестерола.

Мултивитамини Two-Per-Day Tablets Life Extension 60 таблетки

45.25 лв.

Two-Per-Day комбинира висококачествени, супер бионалични витамини, минерали, антиоксиданти и растителни екстракти, които подпомагат имунната система, увеличават енергията, поддържат здравето на нервната система и мозъка, укрепват костите и зъбите.

Two-Per-Day съдържа мощни форми на:

 • Селен – под формата на SelenoExcell® селенови дрожди и натриев селенит;
 • Апигенин – мощен биофлавоноид, присъстващ в много зеленчуци и плодове, който може да повиши защитата на клетките;
 • Биоактивен кверцетин фитозома – съдържа 5 mg кверцетин, който е интегриран във фитозома. Фитозомата е фосфолипидна сфера, която обхваща растителното съединение, подпомага абсорбцията и повишава неговата бионаличност. Този кверцетин е с до 50 пъти по-висока бионаличност от стандартния кверцетин. Кверцетинът подпомага клетъчното и ендотелното здраве, нормалната имунна функция и др.
 • Витамин D – може да осигури значителна подкрепа за поддържането на нормална костна плътност. Витамин D играе решаваща роля в регулирането на клетъчното делене и диференциация. Освен това, той е от съществено значение за имунитета. Недостатъчният прием на витамин D може да бъде свързан с често срещани проблеми, свързани с възрастта.
 • Витамин С – може да изчисти свободните радикали в тялото и да предпази тъканите от оксидативен стрес. Той е жизненоважен кофактор за образуването на колаген. Колагенът е вид съединителна тъкан, която може да участва в поддържането на нормалното състояние на артериалните стени, кожата, костите и зъбите. Витамин С също участва в подпомагането на имунната система. Това може да стане чрез увеличаване на нивата на глутатион в лимфоцитите. Това са клетки, които съставляват около 25% от всички бели кръвни клетки.
 • Витамини от група В – тялото използва редица витамини от група В, за да освободи енергията, складирана във въглехидрати, мазнини и протеини. Тази добавка съдържа биоактивни форми на витамин В2, витамин В6, В1 и В12.
 • Алфа-липоева киселина – може да насърчи здравето на черния дроб, нервната система и др. Този универсален антиоксидант може също да помогне за повишаване на нивата на глутатион, които вече са в нормални граници.
 • Високоефективни минерали, антиоксиданти и екстракти: Мултивитаминната добавка не би била пълна без минералите и другите хранителни вещества, които са от съществено значение за здравословния начин на живот. Тази добавка осигурява необходимото количество биотин, цинк, магнезий и йод, както и микроелементи като манган и бор.

Моля, обърнете внимание: тази хранителна добавка е произведена в съответствие със стандартите на ЕС за съставките в хранителните добавки, осигурявайки тяхната възможно най-висока ефективност, позволена в Холандия и други страни от ЕС.

Мултивитамини One-Per-Day Tablets Life Extension 60 таблетки

77.79 лв.

Продуктът на Life Extension осигурява витамини, минерали, растителни екстракти и антиоксиданти за поддържане здравето на всички органи и системи в тялото.

Ползи от One-Per-Day

 • Покрива ежедневните нужди от витамини и минерали.
 • Поддържа клетъчното и ендотелното здраве.
 • Подпомага имунната функция.
 • Поддържа здравето на сърцето и мозъка.
 • Съдейства за неутрализиране вредното въздействие на свободните радикали.

Какво съдържа One-Per-Day

 • Селен (SelenoExcell®) – селенови дрожди и натриев селенит;
 • Апигенин – мощен биофлавоноид, присъстващ в много зеленчуци и плодове, който може да повиши защитата на клетките.
 • Биоактивен кверцетин – 5 мг кверцетин, интегриран във фитозома. (Фитозомата е фосфолипидна сфера, която обхваща растителното съединение, подпомагайки усвояването и повишавайки бионаличността му). Този кверцетин е до 50 пъти по-бионаличен от стандартния кверцетин. Кверцетинът подпомага клетъчното и ендотелното здраве, нормалната имунна функция и др.
 • Витамин D – може значително да допринесе за нормална костна плътност. Витамин D е от съществено значение за регулиране на здравословното клетъчно делене и диференциация. Освен това, той играе роля за имунитета. Недостатъчният прием на витамин D може да бъде свързан с често срещани проблеми, свързани с възрастта.
 • Витамин С – той може да изчисти свободните радикали от тялото и да предпази тъканите от оксидативен стрес. Витамин С е жизненоважен кофактор за образуването на колаген. Колагенът е вид съединителна тъкан, която може да поддържа артериалните стени, кожата, костите и зъбите. Витамин С участва в подпомагането на имунната система.
 • Витамини от група В – тялото използва редица витамини от група В, за да освободи енергията, складирана от въглехидрати, мазнини и протеини. One-Per-Day съдържа биоактивни форми на витамин В2, витамин В6 и др. форми на витамини от група В.
 • Алфа-липоева киселина – може да допринесе за нормалното функциониране на черния дроб, нервната система и др. Този универсален антиоксидант може също да помогне за повишаване на нивата на глутатион, които вече са в нормални граници.

One-Per-Day осигурява по-голямо количество биотин и цинк в сравнение с традиционни хранителни добавки с витамини. Формулата на Life Extension съдържа още магнезий и йод, както и микроелементи като манган и бор.

Хидролизирани колагенови пептиди за здравето на кожата и ставите Life Extension

85.67 лв.

Collagen Peptides for Skin & Joints съдържа висококачествена бленда колагенови пептиди от хидролизиран колаген тип I, II и III, които се отличават с оптимална бионаличност и висока степен на ефикасност.

Collagen Peptides for Skin & Joints осигурява следните ползи:

 • поддържа нормалното състояние на ставите, хрущялите и съединителната тъкан;
 • подпомага еластичността на кожата и съдейства за намаляване появата на бръчки;
 • заздравява косата и ноктите;
 • допринася за нормалното храносмилане.

Колагенът съставлява около една трета от общия протеин в тялото. Той е жизненоважен за нормалното състояние на опорно-двигателния апарат и повишава структурата на съединителната тъкан, ставите, кожата, косата и ноктите. Колагенът помага за предотвратяване на костно разрушаващи заболявания като остеопороза, остеоартрит, мускулни травми.

С течение на времето и напредване на възрастта, производството му в тялото намалява. Това води до появата на белези на стареене – суха кожа, изтъняла коса, чупливи нокти и болки в ставите. Тялото може да среща затруднения при усвояването на колаген от храната. Хидролизираният колаген се усвоява по-лесно и осигурява на организма липсващите глицин, лизин, пролин и други аминокиселини, съдържащи се в колагена. Благодарение на тях тялото успява да поддържа азотния си баланс, като замества липсите в забавеното производство на колаген, свързано с напредване на възрастта. Приемът на хидролизиран колаген предпазва хрущялите от увреждане и спомага за поддържането на нормалното състояние на кожата, косата и ноктите.

Защо продуктът наистина действа

Колагенът играе ключова роля в структурата на костите, ставите и кожата, но тъй като той е голяма молекула, тялото я усвоява по-трудно.

Хидролизираният колаген се състои от по-малки парчета колаген, наречени колагенови пептиди. Те съдържат същия тип и количество аминокиселини като пълната молекула на колаген, но са по-лесни за усвояване от тялото и за асимилиране от клетките. След това тези аминокиселини могат да се използват за образуване на колаген и еластин: двата основни компонента на здравата кожа и съединителната тъкан.

Типове колаген

 • Тип I – тази форма на колаген съставлява повече от 90% от костната маса на тялото и 80% от кожата. Колаген тип I се намира и в сухожилията и връзките.
 • Тип II – около 80% от хрущяла на тялото се състои от колаген тип II. В допълнение към съединителната тъкан, която защитава костите и ставите, колаген тип II се намира в гръбначния стълб, както и в стъкловидното тяло: бистър гел, който запълва пространството между лещата и ретината на окото.
 • Тип III – около 15% от кожата е този вид колаген. Тип III се среща и в жизненоважната органна тъкан като бели дробове, черен дроб и далак.

 

"" бе добавен към списъка с желани