Категории
0

Манго кал. 9 за 1 бр

Продуктов код: 132862
Наличност: На склад
10.05 лв
Количество:

Тропически плод.

Съхранение на мангото:

Обикновено мангото се събира докато обвивката му е все още зелена.

Докато стигне до магазинната мрежа то вече е започнало да развива цветните си оттенъци, които свидетелстват, че вече е подходящо за консумация. Ако попаднете на не добре узряло манго има голяма вероятност да се сблъскате с доста кисел вкус.

В магазина плодът пристига в различни размери и цветове.

Когато ще си купувате манго избирайте това, което е със здрава кожа и без следи от нараняване. Разбира се, вземете онова, което е добре узряло, но не презряло. Ако мангото е все още е зелено може да го оставите на съхранение при стайна температура за 2-3 дни, докато узрее.

Добре узрялото манго се познава по цвета. То трябва да е оцветено в ярко жълто и червено. Това гарантира, че ще имате на разположение тропическия сладък вкус и аромат.

Узрялото манго може да бъде съхранявано в хладилник в продължение на една седмица ако не е нарязано, а ако е – до 2-3 дни (имайте предвид, че мангото не обича прекалено ниските температури, когато става въпрос за прясна консумация). Може да го замразите като преди това го нарежете на малки кубчета или го пюрирате. Така може да престои във фризера до 6 месеца.

Ако сте решили да си хапнете манго, преди да го нарежете го извадете от хладилника и го оставете за малко на стайна температура, за да се насладите най-естествения му вкус и аромат.

100 г съдържат:

  • 60 калории
  • 0.82 г протеин
  • 14.98 г въглехидрати
  • 0.38 г мазнини

Страна на прозиход: Бразилия

Условия на съхранение: +8°C/+10°C

Срокове за доставка при наличност в склад на партньора

1) За територията на град Варна в радиус до 25 км:
Същия ден с транспорт на Минамарт.

2) За населени места извън област Варна с куриер на Спиди или Еконт:
1 работен ден до офис на куриер, направени до 12 ч. в делнични дни.

*Забележка: Някои продукти в онлайн магазин Минамарт, са с по-дълъг срок на доставка. Използваме отдалечени партньорски складове. Тази информация е упомената в конкретната продуктова страница или неговото описание.
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти