Категории
0

 

РЕШЕНИЕ ЗА НАЙ-ЛОЯЛНИТЕ НИ КЛИЕНТИ
 

Искате да бъдете третирани и обслужвани като елитни членове на обществото, а не поредните клиенти.
Екипът на Минамарт, ще отговори на предизвикателството, да Ви бъде от полза във всеки момент на покупката от нашите магазини. Ще Ви асистираме и помогнем, дори ако сте решили да вземете един артикул. За нас, Вие сте елитен гост, който ще остане удовлетворен всеки път, че е избрал да пазарува от Минамарт – онлайн магазини за хранителни стоки и консумативи.

✔ Само за членовете на Минамарт Клуб – всеки месец – специална възможност, при която може да закупите продукти на ниска цена (до -25%). Важи и за поръчки направени онлайн. Специална привилегия към настоящия момент, единствено за клиентите ни от град Варна. Минамарт Клуб – Класове карти с предплатени електронни пари, важат само за покупки чрез ПОС терминал на Минамарт.

 

 

КУПЕТЕ ПРЕДПЛАТЕНА КЛУБНА КАРТА МИНАМАРТ И ПОЛУЧЕТЕ:


1. Минамарт ВИП Спешъл Едишън – карта на стойност 500 лв. с отстъпка 10%. Вземи твоята МИНАМАРТ
2. Минамарт ВИП – карта на стойност 400 лв. с отстъпка 7.5%. Вземи твоята МИНАМАРТ
3. Минамарт 300 – карта на стойност 300 лв. с отстъпка 5%. Вземи твоята МИНАМАРТ
4. Минамарт 200 – карта на стойност 200 лв. с отстъпка 4%. Вземи твоята МИНАМАРТ
5. Минамарт 100 – карта на стойност 100 лв. с отстъпка 3%. Вземи твоята МИНАМАРТ

*Всички предплатени клубни карти “Минамарт” – важат само и единствено в магазинната мрежа на Минамарт. Паричните средства заредени в клубната карта, не подлежат на обратно изкупуване. Ако има начислени допълнителни средства от страна на МДМ Партнърс ООД, собственик на Минамарт магазините, са само с цел пазаруване и допълнителна отсъпка за клубните членове и не могат да се осребрят в налични парични средства.*За клиенти НЕчленове, желаещи да се присъединят към клуба Минамарт: Моля, имайте в готовност да се идентифицирате с документ за самоличност – лична карта, шофьорска книжка или международен паспорт.

Какво представлява клубната Гифт карта Минамарт:

  • Минамарт GiftCard  е предплатена, непрезареждаема карта, която може да бъде използвана само в локации на магазини Минамарт. Специална привилегия към настоящия момент, единствено за клиентите ни от град Варна.
  • Стойността и валутата (BGN) се определят от купувача, в момента на закупуване.
  • Срокът на валидност е не по-кратък от 2 години. След изчерпване на баланса по картата, тя автоматично се закрива. Не може да се презарежда.
  • Преди използване, Минамарт GiftCard трябва да бъде активирана.
  • GiftCard се предлага с изцяло Наш дизайн.
  • С GiftCard може да плащате на ПОС терминал в магазин Минамарт (затворена е за използване на АТМ или интернет).
  • Няма такси при ползване на GiftCard в рамките на 6 месеца от датата на нейното издаване (моля прегледайте пълната тарифа).
  • Плащането с GiftCard е защитено с ПИН код, избран от картодържателя.  При закупуване на GiftCard, може да заключите нейната активация към мобилния телефон на получателя като допълнителна защита.
Важно: Oбслужване – започва да се удържа 6 месеца след издаване на Giftcard, само при наличен остатък до неговото изчерпване макс 6.00/ мес.

ТОМБОЛА


Всички членове на Минамарт Клуб – при натрупан оборот за всяко тримесечие над 999.99 лв., ще бъдат автоматично регистрирани за томбола с предметни и парични награди на стойност от 50, 100 или 200 лв. Тегли се на всеки 3 месеца.