Категории
0

За здрави кости и сърце Super K Elite Life Extension 30 софтгел капсули

Продуктов код: 02335 LE
Наличност: На склад
61.45 лв
Количество:

Super K Elite съдържа както витамин К1, така и четири различни форми на витамин К2 (МК-4, МК-6, МК-7 и МК-9). Super K Elite на Life Extension e една от най-богатите на витамин К добавки, които производителят предлага.

Действие на активните съставки в Super K Elite

  • Насърчават нормалния калциев баланс.
  • Допринасят за здравето на сърцето.
  • Насърчават здравето на костите и артериите.
  • Помагат за поддържане на нормална костна плътност и съдово здраве.

Витамин К има няколко разновидности, като всички поддържат различни аспекти на здравето – от здравето на артериите до здравето на костите. Super K Elite предлага несравнимо разнообразие от форми на витамин К. Формулата се предлага в клинично проучени дози и предоставя оптималните ползи за здравето, които мощните витамини К осигуряват.

Защо работи

С напредване на възрастта артериите могат да станат все по-калцирани. Друго естествено последствие от стареенето е, че костите в тялото могат да станат все по-чупливи. Витамин К обаче предлага естествен подход за противодействие на тези здравословни проблеми. Многото форми на витамини, известни заедно като витамин К, имат впечатляващата способност да спомагат за инхибиране на калцификацията на артериите и да подпомагат абсорбцията на калций в костите, поддържайки ги здрави. По този начин витамин K поддържа здравословен баланс на калция в тялото.

Науката зад продукта

Различните видове витамини К във формулата Super K Elite са научно изследвани:

K2 витамини (MK-4, MK-6, MK-7, MK-9)

Менахиноните са под-форма на семейството на витамин К2. Извлечени най-вече от храни с високо съдържание на мазнини, формите на витамин К2, известни като MK-4, MK-6, MK-7 и MK-9, са известни с това, че поддържат здравето на костите, сърцето и артериите.

Осемгодишно епидемиологично проучване, проведено върху 16000 жени, е установило, че MK-9 насърчава сърдечно-съдовото здраве.

В клинично проучване е доказано, че MK-4 насърчава артериалното здраве и нормалната костна плътност при доза от 1500 мкг – същото количество, като това, включено в тази формула.

Също така е доказано, че MK-7 или транс-MK-7 помага за поддържане здравината на костите и артериалната гъвкавост. В двойно-сляпо, плацебо контролирано проучване е констатирано, че приемът на 181 мкг транс-МК-7 насърчава здравето на костите и сърдечно-съдовата система. Тази доза MK-7 е точно същата, като тази, намираща се в Super K Elite.

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Витамин С (Аскорбил палмитат) 10 mg 10 mg
Смес от Витамин К: 3735 mcg 3735 mcg
Витамин К1 2000 mcg 2000 mcg
Витамин К2 (менахинон-4) 1500 mcg 1500 mcg
Витамин К2 (транс менахинон-6) 11 mcg 11 mcg
Витамин К2 (транс менахинон-7) 181 mcg 181 mcg
Витамин К2 (транс менахинон-9) 43 mcg 43 mcg

Студено пресовано маслиново масло, микрокристална целулоза, желатин, глицерин, пчелен восък, пречистена вода, слънчогледов лецитин,  малтодекстрин, анато за цвят.

Не съдържа: ГМО.

Хранителна добавка, 30 софтгел капсули.

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното състояние на костите и кръвоносните съдове.

Забележка: Ако приемате антикоагуланти, антитромбоцитни медикаменти, или страдате от кръвоизливи се консултирайте с лекуващия си лекар. При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: по 1 софтгел капсула дневно.

Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: маркирани на опаковката.

Производител: LIFE EXTENSION® USA

Вносител: Гео Нутришън ООД, гр. Пловдив


Life Extension

от 50 до 100 лв
Маркa Life Extension
Ценови диапазон от 50 до 100 лв
Срок на доставка: 2 работни дни
Срок на доставка: 2 работни дни
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти