Категории
0

Система за пречистване на въздух TherapyAir Smart Zepter

Продуктов код: TAS-100
Наличност: На склад
1,887.00 лв
Количество:
Най-ново поколение система за пречистване на въздуха от Zepter - TherapyAir Smart.

Перфектен баланс на превъзходна технология и изтънчен дизайн за 99,9% чист въздух.

Унищожава токсичните летливи органични съединения като формалдехид за по-малко от 30 мин. и премахва въздушни вируси като Sars-Cov-2.

Последно поколение на най-ефективната система за пречистване на въздуха, която съчетава доказана HEPA технология със силата на отрицателните йони и UV-C светлината. Тази цялостна система за филтриране премахва 99,9% от вредните частици, патогени и замърсяващи газове.

TherapyAir Smart е най-ефективното, иновативно решение за чист и здравословен въздух.

TherapyAir Smart разполага с 360 градусова триизмерна циркулационна система с 3 филтъра.

360 градусовата система за многостепенна филтрация позволява пречистения въздух бързо да се разпредели във всички ъгли на 71кв. м. закрито пространство. Благодарение на своята триизмерна система за циркулация, въздухът ще се пречисти, независимо къде поставяте уреда.

Уникалният 360 градусов интегриран трислоен филтър се състои от:

Първичен пред-филтър - със сребърни нано частици елиминира големи частици като прах, плесен, косми, пърхот, козина на домашни любимци и др., така че другите филтри да работят с пълна мощност и да издържат по-дълго. Също така има силни антибактериални свойства, дължащи се на сребърните нано частици.

клас 13 HEPA филтър - покрит с органичен антибактериален материал Тиабендазол и вещества против плесени, той улавя 99,97% от частиците с размер 0,3 микрона или по-малки, включително: вируси, бектерии, алергени, спори на плесени и микроби. Той предотвратява инфекциите, а също така елиминира и най-малките частици прах и тютюнев дим.

Въглероден филтър - съдържа 400 гр. въглен от кокосова черупка, който има най-високата плътност на микропорите. Той елиминира неприятните миризми на храна и цигари и всички токсични газове като толуен, бензен, ксилол и формалдехид. Комбинацията от 3-те филтъра напълно елимира инхалируемите частици като бактерии, вируси, алергени и други патогени.

Therapy Air Smart разполага със силна дезинфекцираща ултравиолетова светлина, за да деактивира въздушните патогени, предоставяйки Ви уникална непроницаема бариера. Късо вълновата UV-C светлина от 265-315 nm разделя РНК/ДНК материала в клетъчното чдро на микроорганизмите, което ги прави неспособни да живеят и да се размножават. UV светлината имитира антибактериалната сила на слънчевата светлина и вместо да филтрира, напълно унищожава спорите на плесени и патогени.

TherapyAir Ion генерира около 5 000 000 отрицателни йони на куб.см. които повишават благосъстоянието и умствената яснота, премахвайки омаломощяващите ефекти на свръх замърсен, изпълнен с положителни йони въздух.

Отрицатлените йони могат значително да намалят въздушните вируси и бактерии в нашата вътрешна среда (дом, офис, фитнес, училище, детска градина и др.) и да подобрят здравословното ни състояние.

Разберете какво е качеството на въздуха

TherapyAir Smart моментално разпознава качеството на въздуха в реално време, използвайки високопрецизни сензори и след това автоматично регулира скоростта на пречистване, за да осигури чист въздух.  Червеният, жълтият, синият или зеленият светодиод показват качеството на въздуха. Възможно е и ръчно регулиране, за да се даде възможност за пълен контрол на въздушния поток.

Зелен - PM 2.5 обем (ug/куб.м) 0-50 |  Много добро качество на въздуха | скорост 1
Син - PM 2.5 обем (ug/куб.м) 51-100 |  Средно качество на въздуха | скорост 2
Жълт - PM 2.5 обем (ug/куб.м) 101-150 |  Лошо качество на въздуха | скорост 3
Червен - PM 2.5 обем (ug/куб.м) >151 |  Критично качество на въздуха | скорост 4
Подобреното качество на въздуха в помещенията  повишава имунната система, повишава  производителността и намалява стреса.

TherapyAir Smart осигурява о птимална оксигенация на тялото и мозъка, подобрявайки бдителността и концентрацията, както и нашия  имунитет за борба с болестите.

TherapyAir Smart отстранява патогените, замърсителите, плесените и алергените, които могат да бъдат намерени във въздуха в помещенията. Освен това  Ви предпазва от грип и висока температура, като по този начин намалява количеството лекарства.

Мощната 5-степенна система за филтриране на 360 градуса  ще Ви предпази и от вътрешни замърсявания като химически съединения, замърсявания от готвене и камини, които са вредни за нашето здраве.

TherapyAir Smart унищожава токсичните летливи органични съединения като формалдехид за по-малко от половин час. Той също така  премахва въздушни вируси като Sars-Cov-2.

Контролът на замърсителите на въздуха в домовете, офисите, ресторантите и фитнес залата - и навсякъде другаде, където хората живеят, събират се, общуват и работят, е от съществено значение за предотвратяване на заболявани, по-бързо възстановяване и за поддържане на цялостното здраве.
 
Технически данни

Код на артикула: TAS-100

Име на продукта: THERAPY AIR® SMART

Нето тегло [кг]: 7.3

Бруто тегло [кг]: 10.8

Размери: 64x33x33 см

Производител: HOME ART & SALES SERVICES AG, SIHLEGGSTRASSE 23, 8832 WOLLERAU - SWITZERLAND

Произведено в: Китай

Мощност: 50 W

AC/DC захранващ адаптер: Вход: 100-240 V, 50/60Hz, 2.0 A; Изход: 24V DC, 2,5 А, 60 W

Ефективност на филтрация: 99.9%

Генириране на отрицателни йони: 5 000 000 йони/куб.см

Ефективна площ на пречистване: 71 кв.м.

Ниво на шум: макс. 55 db

Ефективност пречистване на миризми: 85%

Генериране на озон: <0.05%

Гаранция: 5 години

Инструкции за употреба: Моля, свалете ТУК.


Zepter

над 1000 лв
Маркa Zepter
Ценови диапазон над 1000 лв
Срок на доставка: 5 работни дни
Срок на доставка: 5 работни дни
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти