Категории
0

Преносима кафеварка, полуавтоматична мини кафе машина

Продуктов код: AE10101
Наличност: На склад
199.57 лв
Количество:

USB преносима кафеварка за пътуване. Не само може лесно да  смила кафе на зърна, но и лесно да се използва и за сухи подправки, ядки, семена, зърнени храни. Тя е и чудесен подарък за любителите на кафе за дома, офиса, автомобилите, къмпинг, пътуване.

Предимства на продукта

1. Батерия - Полуавтоматична еспресо машина с акумулаторна батерия (включен USB кабел за зарядно устройство), след като се зареди напълно, можете да използвате мелницата за смилане на вашето кафе на зърна 12 пъти, идеално за пътуване и къмпинг. Кафеварка за дома, офиса, автомобила.
2. Дизайн „Всичко в едно“ - кафемелачка, машина за незабавно кафе, филтър и чаша за кафе. Всичко в едно Преносим и удобен за пътуване дизайн, не е трудно да се смила кафе на зърна като ръчната, и точно като домашната електрическа кафемелачка.
3. Многофункционалност - USB преносима кафеварка за пътуване. Не само може лесно да се смила кафе на зърна, но и лесно да се използва и за сухи подправки, ядки, семена, зърнени храни, тя е и чудесен подарък за любителите на кафе за дома, офиса, автомобилите , къмпинг, пътуване.
4. Регулируем размер на смилане - Чрез завъртане на регулируемия механизъм на копчето в долната част на автоматичната кафемелачка, можете да регулирате едротата на смилане на зърната, за да осигурите фино и равномерно раздробяване.
5. Корпус от неръждаема стомана, малък размер, лесен за носене.

  • Капацитет: 250ML
  • Мощност: DC5W
  • Напрежение: 3.7V
  • Капацитет на батерията: 1600MAH
  • Време за зареждане: 2ч
  • Размер: 22 * ​​7,5 см 22 * ​​7,5 см
  • Материал: Неръждаема стомана + PP
  • Цвят: Сребърен

Съдържание на пакета:

1 * кафе машина
1 * USB кабел
1 * ръководство

Забележка:  Не топли водата. Трябва допълнително да сгорещите и долеете вода през централната част, където е цедката със смляно кафе. Светлинното заснемане и различните дисплеи могат да причинят малко различен цвят на елемента на картината от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1 cm.


от 100 до 300 лв
Ценови диапазон от 100 до 300 лв
Срок на доставка: 21 работни дни
Срок на доставка: 21 работни дни
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти