Категории
0

Омекотител за вода Калгон 1.5 л

Продуктов код: 261279
Наличност: На склад
57.65 лв
Количество:

Варовикът, който съдържа водата, се натрупва върху елементите на пералнята и се отлага върху прането, при всяко измиване, независимо от темепературата. Calgon има активни съставки като поликарбоксилати, които омекотяват твърдата вода, като по този начин предотвратяват образуването на варовик. В райони с твърда вода натрупването на варовик е повече от неприятно. Това може да намали работата на Вашите уреди и да причини сериозни щети! По-голямата част от щетите, които твърдата вода нанася на пералнята Ви машина са вътрешни. Calgon има действие в три стъпки:- Мощна защита против натрупване на котлен камък, което предпазва пералната машина от повреди. Предпазва от появата на лоши миризими в пералнята. Включва съставки, които предпазват от натрупване на мръсотия и остатъци от препарат в машината.

Вид подготовка: 1 капачка - средна и твърда вода. 1+2/3 капачка - много твърда вода. Използвайте при всяко пране. Добавете calgon заедно с вашия перилен препарат в основното отделение за перилен препарат. Дозирайте перилния препарат в количество, препоръчано за мека вода. Подходящ за всички видове тъкани.

Съставка:5%-15% поликарбоксилати, <5% бензисотиазолинон, метилизотиазолинон, парфюм.

Нетно количество: 1.5 л

Страна на прозиход: Италия

Условия на съхранение: Да се пази далече от достъп на деца. Да се избягва контакт с очите.

Марка: Calgon

Срокове за доставка при наличност в склад на партньора

1) За територията на град Варна или в радиус до 25 км от центъра на града:
Възможност за същия ден с транспорт на Минамарт.

2) За населени места извън област Варна с куриер на Спиди или Еконт:
2 работни дни до офис на куриер, направени до 12 ч. в делнични дни.

*Забележка: Някои продукти в онлайн магазин Минамарт, са с по-дълъг срок на доставка. Използваме отдалечени партньорски складове. Тази информация е упомената в конкретната продуктова страница или неговото описание.
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти